İçeriğe Yönlendir

Opel Astra 3 Easytronik Şanzıman?

Hasan Kerik

Recommended Posts

Aynen öyle o kime sorsam uzak dur easytronicten diyor peki diyorum kullandınızmı yoo ama öyle duydum diyor herkes şehir efsanesi gibi olmuş :)

Şanzıman performansı pek önemli değil şehir içinde bayan kullanacak aracı zaten, bizim için şanzımanın sıkıntı çıkarmaması önemli.

Teşekkür ederim.

2004-2006 olanları bütçeme göre. 30.000 civarı. Çokta hoşuma gidiyorlar. Ama tavsiyeler yüzünden soğudum araçlardan.

Yorum bağlantısı

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama 2010 astra easytronicler için ne düşünüyorsunuz alınır mı yoksa uzak mı durmak gerekir sizce?

Dizel ise uzak durmak gerekiyor.

2008 model astra H 1.3 cdti enjoy paket aldı bir arkadaş. 38 civarıydı sanırım. Daha 70 binlerde.

kendi kendine boşa atma, stop etme sorunları vardı Baskı balata dediler. bin küsür tl harcadı,olmadı. Beyin dediler, yüzler binlerce liralar da onlara verildi.  Sorun en son halloldu gibi oldu sadece, o hali ile 35 e zor sattı. harcadığı para da cabası. 

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Dizel ise uzak durmak gerekiyor.

2008 model astra H 1.3 cdti enjoy paket aldı bir arkadaş. 38 civarıydı sanırım. Daha 70 binlerde.

kendi kendine boşa atma, stop etme sorunları vardı Baskı balata dediler. bin küsür tl harcadı,olmadı. Beyin dediler, yüzler binlerce liralar da onlara verildi. Sorun en son halloldu gibi oldu sadece, o hali ile 35 e zor sattı. harcadığı para da cabası.

Bu sıkıntılar 2011/2012 modelde de devam etti mi? Çözmüş olmalilar bence.
Yorum bağlantısı

Bu sıkıntılar 2011/2012 modelde de devam etti mi? Çözmüş olmalilar bence.

O konu hakkında fikrim yok maalesef. Ama robotik yarı otomatik şanzıman sonuçta. Hantaldır, sarsıntılıdır
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

O konu hakkında fikrim yok maalesef. Ama robotik yarı otomatik şanzıman sonuçta. Hantaldır, sarsıntılıdır

Şimdi hantal ve sarsinrili olmasi ayri konu. Bu aralar bende 2011/2012 dizel easy i araştırıyorum piyasadaki herkes uzak dur diyor. Ama hiç biri kullanmamis. 2009 sonrasi kullananlar çok memnun araçtan özellikle astra h team diye bir grup var kullanicilari memnun. Sarsıntı ve hantallik ok. Ama sıkıntı belki 2009 oncesindedir.
Yorum bağlantısı

Şimdi hantal ve sarsinrili olmasi ayri konu. Bu aralar bende 2011/2012 dizel easy i araştırıyorum piyasadaki herkes uzak dur diyor. Ama hiç biri kullanmamis. 2009 sonrasi kullananlar çok memnun araçtan özellikle astra h team diye bir grup var kullanicilari memnun. Sarsıntı ve hantallik ok. Ama sıkıntı belki 2009 oncesindedir.

Dediğim gibi o konuda fikrim yok ama ben 2008 i kullandım. Model yılını hatırlamıyorum ama corsa benzinli de kullandım easy o da rezaletti.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...