İçeriğe Yönlendir

Hi Level T9702W Tablet.


Misafir

Recommended Posts

Misafir

Arkadaslar netbook'u sattiktan sonra ogluma onyo powerpad duo 7 inc tablet almistim. Tablet cift cekirdek ama ram 512 oldugundan bi b.k'a yaramiyor. Ogluma oyun olsun e kitap okusun diye aldim ama kirmamak icin kendimi zor tutuyorum. Uzun zamandir tablet arayisini surduruken dun kipada bu tableti gordum ozellikleri hosuma gitti. Fiyatida dun 399 dan 499 a cikmis. Bugun gene baktim indirmisler fiyatini. Hemen aldim. Dun inceleme firsatim olmustu. Su anda inceliyorum ve acikcasi hayran kaldim. Ozellikleri kisaca 9.7 inc, islemci rockchip 3066, cortexa9 cift cekirdek 1.6 ghz gpu400 mhz, 16 gb hafiza ram 1 gb, bluetooth ve cift kamerali. 12 taksit. Benim cok hosuma gitti. Cok hizli donma falan yok simdilik. İnceliyorum su anda. Tavsiye ederim. Fiyat performans super.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Hayırlı olsun.Kameraları saymazsak bu fiyata Türkiye'den alınabilecek iyi tabletlerden birisi diyebiliriz.Şimdi bunların 4 çekirdek ve 2 gb ram li yüksek megapiksel kameralı olanları var.Tabii ki Çin de..5-6 ay sonra Türkiye pazarına onlar düşer.Akıllı firmalar ellerinde ki stokları bu şekilde eritiyorlar.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Hayırlı olsun. :)

Eskisini kaça satmaya düşünürsünüz ihtiyacım var küçük bir tablete ? :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Hayırlı olsun. :)

Eskisini kaça satmaya düşünürsünüz ihtiyacım var küçük bir tablete ? :)

Mert satmayi dusunmedim ama' sana 150 ye birakayim, kargoda benden olsun. Hepsiburada.comdan kargo dahil 186 ya geldi sanirim. Kilif kalem kulaklik fatura ne varsa gonderiyim. 4 mart tarihli.

Sahibinden satilik ilani verdim ama hepsiburada com geride alabilir. Beklemede. Bugun baktim oglumdan rahat yok ona kalsin diye dusunmustum. :-)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...