İçeriğe Yönlendir

Ford Focus 1 Alt Döşeme

Ergün Göker

Recommended Posts

Ergün Göker

ford focus iç halıları değiştirmek istiyorum. bulabilirsem alt keçeleride değiştirmek istiyorum .bulabileceğim yer konusunda yardımcı olunursa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Serkan Önder
(düzenlendi)

burası ile iletişime geçin yardımcı olabilirler.

öz iş oto yan sanayi.

tarihinde Serkan Önder tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ergün Göker

bülent kardeş bulursam neden olmasın sökmüşken mecburen yapıcam. keçe o kadar önemli değil zivtli keçelerden bulurum sanırım.önemli olan aly halıfleksi bulmak. yalnız baya bi iş çıkacak sanırım bulursam

tvrtB5h.jpg

aradığım bu siyah renk

Yorum bağlantısı
Ergün Göker

bagajdan su almıştı. biraz koku vardı bende parfümledim ancak leke kaldı bu nedenle tamirat yaparlende yıprandı bu nedenle değiştirmek istiyorum

Yorum bağlantısı
Misafir

bende değiştirmek istiyorum fiyat nedir acaba?

benim alt keçede hem yırtık var hemde koku var çıkmacılarda falan bulunabilir mi acaba?

Yorum bağlantısı
Ergün Göker

bende değiştirmek istiyorum fiyat nedir acaba?

benim alt keçede hem yırtık var hemde koku var çıkmacılarda falan bulunabilir mi acaba?

keçeyi her yerde bulabilirsiniz. önemli olan taban halısı. çıkmacılardan bakmaya gerek yok. ben bir yer buldum . pahallı olacağını sanmıyorum isterseniz görüştükten sonra sizede bilgi vereyim ekrem bey

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

haber verirseniz sevinirim ergün bey halıyı değiştirmekte mantıklı, internette aradım taban halısını bulamadım.

Yorum bağlantısı
Ali Toprak
(düzenlendi)

Bende istiyorum.Servise sordum çok uçuk fiyat söylediler.Çıkmacılar da da bulamadım.

tarihinde Ali Toprak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ergün Göker

Fiyat belirtmemişler.Birde perakende satışları var mıdır?Biliyor musunuz?

perakende satışları mevcut

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ergün bey;

Forum kurallarımız gereği, avatar olarak sadece yüzünüzün belli olduğu bir fotoğrafınızı kullanabilirsiniz.

Avatar kullanımı kulüp üyelerin haricinde zorunlu değildir.

Konuyla ilgili detaylı bilgi http://www.fordclubt...eklemeduzenleme linkinde bulunmaktadır.

Lütfen bu konudan yararlanarak avatar fotoğrafınızı kurallara uyacak şekilde düzenleyiniz.

Kural dışı avatarlar silinecek ve tekrarı halinde cezai yaptırım uygulanacaktır.

Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

- Ford Club Türkiye Yönetimi

Yorum bağlantısı
Mahir Mustafa Taflan

arkadaşlar bu iç taban halı döşemelerini ankarada satan firma yok mu? başkent...

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Cihangir Küçük

aynen ya ankarada değişim yapan bir yer fiyatı nedir ki ?

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

ben bi ara ford yedek parçacıya sormuştum fiyatını 900 tl demişlerdi :s :s :s

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
  • 6 ay sonra...
Caner Kırmacı

Bu konuda başlık varken yeni başlık açmıyayım. Taban halısını değiştiren var mı? Fiyatı ne  tutuyor? Taban halısını alıp kendim kesip biçip montaj yapabilir miyim? Bu şekilde taban halısı satılıyor mu yada üstüne normal halıfleks alıp söktükten sonra eski taban halısının üstüne mi yapıştırsam acaba?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...