Misafir 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Arkadaşlar 6. Lpg, Cng, Lng fuarı 28-30 Mart tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Alanı'nda ziyaretçileri bekliyor. Benim gibi yakında lpg taktıracaklar, taktırmış olup bilgi alacak olanlar ve sektör hakkında güncel bilgiler almak isteyenler için bulunmaz fırsat. Kulaktan dolma bilgileri bertaraf edip, üreticilerle, işin Ar-Ge cileriyle, mühendisleriyle bire bir buluşma fırsatı yakalanabilir. İnternet sitesinden giriş davetiyesi indirilebiliyor. Hafta sonu fuarda görüşmek üzere. http://www.gasturkey.eu/tr/ Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 (düzenlendi) En az oto fuarı kadar ilgi duyduğum bir fuar. Her ne kadar lpg'li araç sevmesem de. seveyim diye uğraşıyorum sanırım. Geçtiğimiz sene Süha ve Çağlar abi burada bulunup bazı aktarmalarda bulunmuştu bizlere sanırsam.. 25 Mart 2013 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 iyi indirim yaparlarmı acep Valla yapmalılar. Fuarlarda kampanya mutlaka oluyor. Örneğin bedava lpg dönüşüm çekilişi mutlaka bekliyorum. En azından şu marka şöyle, bu marka böyle, bir arkadaşımın en yakınarkadaşı yapmış memnun kalmamış, bana ustam dedi ki ....v.s. laflardan ziyade ilk elden bilgi alınabilecek olması en büyük artı. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 CNG ve LNG her yerde yazı olarak varda, pratikte son kullanıcı için boşta kalan bir laf gibi geliyor bana. Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Bacanağın işi olmasaydı beraber gidecektik. Bende yalnız gideceğim. Yorum bağlantısı
Murat Dere 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Bacanağın işi olmasaydı beraber gidecektik. Bende yalnız gideceğim. Okul ve ilgili işler... İstanbul'da mini bacanak toplantısı var fuarda yani? markadan çok, takan bayi önemli Doğru... Çağlar, sen getir gülüm, kime istiyosan biz takarız icabında... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 (düzenlendi) Evet geçtiğimiz Cumartesi günü Gas Turkey 2013 fuarına gittim. Fuar öncelikle benim için hayal kırıklığı oldu. 2 nedeni var. Öncelikle fuarda tüketicilerden pek kimse yoktu. Fuarın son günü ve Cumartesi olmasına rağmen ortam sessiz sakindi. Bana uygun kampanyalar, fırsatlar, bedava lpg dönüşüm çekilişi, prins taktırana fuar süresince valvecare ücretsiz gib kampanyalar hayalmiş. Ayrıca sektörün önde gelen isimlerinden ne BRC, ne Atiker, lovato v.s. firmaları, uluslararası lpg, cng ve lng fuarında yok. Bu ne biçim iş? Fuarda tüketicisiyle buluşmayan firmanın piyasada ne işi var? Tuzu çok mu kuru? İşler baya iyi yeni müşteri istemiyor herhalde. Veya tüketiciler taşa tutacaklar, kimse memnun değil, insan yüzüne çıkacak halleri yok. Fuarda Prins, Zavolli ve Landirenzo firmaları vardı. Zavolli bir zamanlar Vialle'nin yapmak istediğini yapmış. Silindirlere sıvı lpg enjekte ediyor. Üstelik Vialle de depoda lpg bittiğinde çekiş düşerken Zavolli ilave pompa ile sabit basınç sağlayarak daha verimli kullanım sağlamış. Yalnız Ağustos-Eylül gibi piyasaya çıkacakmış. Daha sonra Prins'e gittim. Dedim böyleyken böyle. Bir makine mühendisi ve bir usta vardı. Çok ilgilenmediler. Kendi aralarında konuşuyorlardı. Sonuç olarak, bizim araçlara valvecare in gereksiz olduğunu bizzat söylediler. 1000 km ye kadar olan aracı götürürsem garanti veriyorlarmış. Ancak benim 26 bin km deki focus için böyle birşey de yok. Fuarda Prins standındaki makine mühendisinin "ustam" diyerek tanıştırdığı usta gerek yok dediyse, gerek yoktur bence. Valvecare düşünenler bence taktırmasın. Boşa para. Ben taktırmayacam. Herkesin dilinde bir Chevrolet Cruze veya Opel lafı dolanıyor. Bunlarda magnezyum buji olduğundan sorun oluyormuş. Sonuç olarak fuara katılmayan firmaları bir çırpıda eledim. Ya valvecare sistemi olmadan Prins veya Zavolli taktıracağım. 5 Nisan 2013 tarihinde özgür özuysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts