Onur Akbudak 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Merhaba arkadaşlar Aracımı4-5 ay önce aldım fakat mahallede bir rahat vermediler önce kapıda yumruk kadar göçük gördüm daha sonra da bir sabah baktımki resmen arabanın üzerine çıkmışlar tavanda iki tane hafif göçük oluşmuş böyle bir millete sahibiz ne diyeyim,sinirlerim acayip derecede bozuldu alarm taktırma kararı aldım en azından duyarım, caydırıcı olur. Fiyat aldım servise taktırırsam 350 tl istediler dışarıda daha ucuza hallolur herhalde çok geldi biir alarm için ama garnti dışı kalmasın istiyorsam sanıryorum serviste taktırmam gerekecek doğrumudur? sizce mantıklısı servismi olur yoksa dışarısımı? Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Büyük bir fiyat farkı 350/2 olsa da garanti için servis tercih edilmeli. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Bildiğim kadarıyla ford servisleri cenmax alarm kullanıyorlar. Diğer ucuz alarmlardan taktırırsanız immobilizerin devredışı kalma sorunu var. Ama 350 tl çokmuş gerçekten, başka servisleri veya cenmax bayileri ile görüşmeniz tavsiye olunur... Yorum bağlantısı
Erol Güven 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Merhabalar aynı sıkıntı benim aracımdada olabileceğini tahmin etdiğimden bende aracımı aldığım haftasında yetkili serviste cenmax alarm taktırdım biraz pahalı ama en azından kafam rahat bir sıkıntı olmadı ne de olsa onların garantisinde olduğu için sıkıntı yok .Sizde üçüne beşine bakmayın seriste taktırın ne olur ne olmaz . Yorum bağlantısı
Onur Akbudak 27 Mart 2013 Yazar Paylaş 27 Mart 2013 ilginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim. Erol bey siz de mi 350 liraya taktırmıştınız acaba? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 vesile ile, servis de taksa, alakalı bir elektrik arızasında , ford garanti vermez, takan bayi insiyatifindedir. Yorum bağlantısı
Akan Belen 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Konuyla ilgili sayılabilecek bir durum.Bende söktürmek istiyorum olan alarmı.Kendim yapabilirmiyim bunu.Tesisat falan nasıl oluyor bunlarda.püf noktası falan varmı bu işin.Burda biryere sordum ayak üstü.Sigortasını çekivereyim dedi.Çok pratik çözüm buluyorlar valla Yorum bağlantısı
Recommended Posts