İçeriğe Yönlendir

Vur Kaç Sonrası Passat Ön Çamurluk Vakası

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

..

meşhur "method not implemented" hatası ile uğraşıyorum :) hasar ufak bir sıkıntı yok merak etmeyin.

Evet arkadaşlar passat'ımızın nazarı bugün kesildi. Eşim izmit otobana girmeden önce şehri çıkışında sol şeritten ilerlerken (ki yavaş gitmez) arkaden gelip makas atarak sağ ön çamurluk önüne sürtmüş. Ve tabi basmış gitmiş. Allahtan aracın kontrolu kaybolmamış. Tabi sonrasındaki duraksamada arkadan gelen bir tır da zor anlar yaşamış.

Emmi arandı tutanak tutumasına gerek olmadığı görüldü. Çünkü daha önce yapmıştık plakayı almamıza rağmen savcılık takipsizlik vermişti. Üstelik 7 saatimiz hastanelerde karakolda geçmişti. Bu sefer ortada plaka da yok.

Kaza sonrası ilk belirlemelere göre hasar büyük değil. Lambada birşey yok. Ön tampon hizalarında oynama yok.

Araç yapılırken ikinci araca da ihtiyacım olur sanırım. Bir de tabi haliyle en ekonomik minimalist olmak yerine daha ehil ellerde ve aracın personel tarafından binek olarak kullanılmadığı yerlerde yapılmasını tercih ederim. Geçmişte yetkili serviste yaptırdım hep ve hiç olumsuzluk yaşamadım (kaskodan ve kasko dışı). Görüşler..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu tip olay başıma geldiğinde tecrübe kazandım, inip hasara bakmadan adamı kovalamayı planlıyorum bir dahaki sefere..

Geçmiş olsun hocam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

geçmiş olsun...tutanakla yapılacak nasılsa...

ford musluoğlu yakındı sanırım size...

tavsiye ederim...hatta benim referansımla da gidebilirsiniz...

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

geçmiş olsun,Allahtan tampona sürtünce aracın dengesi bozulup savrulmamış,arkadan sürtse çok daha tehlikeli

Yorum bağlantısı
Emre Köksal
(düzenlendi)

olay 120 ile felan giderken oluyor.

allah korumuş...ben de köprü yolundan altunizade yolu tantavi tüneline 300-400 metre kala aynı tipte bir kaza yaşadım ama sığır teğet geçmeyip sağ ön lastiğime vurup beni orta refuje yapıştırmıştı...allahtan kaçmadı ve tüm suçlamaları kabul etti..

tarihinde Emre K&#246ksal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Hocam geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın.

Yorum bağlantısı
Emin Köseler

Vurup kaçanın Allah belasını versin.. Açtığı hasar önemli değil bir yerde ama insan bir özür bekliyor. Ugrastirdiklari bir yana , utanmadan bir baskasının hakkını gasp ederek nasıl huzur buluyorlar inanamıyorum. Gecmis olsun sizede benim basıma da geldigi icin biraz fazla tepki vermiş olabilirim kusura bakmayın. Polis çağırırsın , biz bakmiyoruz karakola gidin derler. Karakola gidersin hastaneye git alkol raporu al saatlerce uğraş bir tutanak icin ondan sonra bir de git devlet mahkemesine para yatir harç yatir onu yap bunu yap vuran adam umarsizca ortada gezsin savcıda takipsizlik versin hiçbirşey elde edemeden vuran adamın yanına kar kalsın. Bunun adalet olduğunu düşünmüyorum...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

İyi lastiği parçalamamış lastiktede sanki sürtme izi var

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...