Mehmet Göktürk 27 Mart 2013 Yazar Paylaş 27 Mart 2013 Hocam geçmiş olsun,yanlız makası atan nasıl savrulmadı acaba tam kıç bölgesinden darbeyi yemiş anladığım kadarıyla.Bununla geçmiş olsun evet aslında sanki pisliği bizimki yapmış gibi .... sanırım albea gibi birşeydi diyor hanım. çok hızlıydı diyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Geçmiş olsun hocam. Büyük bir şey olmaması sevindirici. Gedizler'de test araçları bile tesisten çıkarken çıkış güvenliğine çıkış kilometresi, giriş güvenliğine giriş kilometresi kaydettiriliyor. Hatta Gökhan Abi ve ben test edecektik ikimiz de ehliyet vermiştik, sağa çekip değişelim dedik olmaz giriş çıkış yapmamız gerekli dediler. geçmiş olsun, ben de servisten sorumlu iken, gözümün tutmadığına türlü işkeceler yapardım, olur öyle şeyler, sizi tanısalar yapmazlar bişi 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 (düzenlendi) Geçmiş olsun. Çamurluktan itibaren temas olmuş. İyiki araçlar kontrol kaybı yaşamamış. Makas atan aracın böyle bir darbede arkayı bırakması muhtemeldi. Tabiki öyle bir durumda passatınızın burnunda spinler atıp sağa sola çarpacakdı. Büyük bir risk atlatmış eşiniz. 10 cm geriden makasa girseymiş kaçınılmaz sonu yaşarmış. Tekrar geçmiş olsun 27 Mart 2013 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Allah korumuş, sonuç kötü olabilirdi. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Hocam geçmiş olsun, allah beterinden saklasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Mart 2013 Yazar Paylaş 27 Mart 2013 telefon ettiğinde tabi sıkıntılı. "araç yürüyor mu iyi misin" dedim. önce. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Allah beterinden saklasın, geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Geçmiş olsun hocam.. Gördüğüm kadarıyla sadece çamurluk ve tamponda hasar var, çamurluk çekiç ister gibi, tamponu temizleyip bakmak lazım. Hatta her yeri temizleyip bakmak lazım.. Ben hep diyorum, bu makas atanların çoğu sağa sola takıp gidiyor... Yorumum: çok ucuz atlatılmış bir kaza.. çarpan yada sizin aracınız kayabilir, direksiyon hakimiyeti kaybedilebilirdi.. Bu aşamada, hasarınız beyanla yapılır, sorun olmaz.. Detayları konuşuruz.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 kasko bozulmaz bunun için, çamurluk da az iz kalmasına katlanılırsa Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 www.mehmetgokturk.com /files /stuff /etc /passat1 Hocam, etc'yi kabul etmiyor forum... Mantığını sen bul kasko bozulmaz bunun için, çamurluk da az iz kalmasına katlanılırsa Ben de olsam bozdurmazdım... Onun için temizlensinde, detayları konuşuruz dedim... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Mart 2013 Yazar Paylaş 27 Mart 2013 ben sanırım üstüne üç beş verip otoking de yaptırabilirim. Öyle yapabiliyorlar. hmmm.. etc passwd dosyasını korumuşlar güya. herhalde bir açık vardı, çakma usul ile kapadılar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Bazı otokingler çok Anlayışlı... bi görüş bakalım hocam... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Savcılar, ortada plaka var, şahit var neyi takip edemiyor anlayamıyorum, ( 'adam sende'cilik bu galiba) Böyle vurup kaçanlar CIA ajanı falan mı izini kaybettiriyorlar? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Kurallarına aykırı mı yoksa? Sınırı aşıyor... Bazı servisler.. tüm hakları kullanıp, bu şekilde hasarları onarıyorlar.. Bazıları yapmıyor.. Yapan nasıl yapıyor bilmiyorum.. Yapanın yaptığı kural dışı ama bize göre bir şey yok.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Mart 2013 Yazar Paylaş 27 Mart 2013 Sınırı aşıyor... Bazı servisler.. tüm hakları kullanıp, bu şekilde hasarları onarıyorlar.. Bazıları yapmıyor.. Yapan nasıl yapıyor bilmiyorum.. Yapanın yaptığı kural dışı ama bize göre bir şey yok.. bende borada bir kez fusion da da bir kez yıllık iki hasarımı alıp yaptılar. Birinde de üstüne 75 lira verdim. Boya işi oldu hepsinde de. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Kaporta düzeltmesiz boya 30 santim... Anlayışlı olurlarsa çözüyorlar hocam.. konuşmakta fayda var.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Mart 2013 Yazar Paylaş 27 Mart 2013 Amma çok hak varmış. Buna gitmek randevu almak bile adamı bitirir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Mesela bu tabloda 4 defa 10 santim kaporta düzeltmeli boya hakkın var... İşi yapmak isteyen, bu dört hakkı burada kullanıp, 40 santimlik düzeltmeli boyayı yapıyor... İşi yapmak istemeyen de cetveli eline alıp çapını ölçüp, burası bizi aşar yada şu kadar para vermelisin diyor... Bize herhangi bir şekilde hasar dosyası açılmıyor, bu sebeple süreci göremiyor, müdahale edemiyoruz.. Yani inisiyatiflerinde.. Düşününce: yapmayanın yaptığı mantıklı geliyor... Ama yapanın yaptığı da işimize geliyor... Bugün acayip cümleler kuruyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts