Hüseyin Matur 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Halihazırda Hp marka fax-fotokopi-tarayıcı-yazıcı cihazım mevcut. Bu yazıcı renksiz tonerli. Fakat şimdi renklisini almam gerek. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Hocam, gene HP den vaz geçme, ben de HP4280 gibi bir model var (tam hatırlamıyorum) 300 kodlu kartüş kullanıyor... 5TL ye dolum yaptırıp, kullanıyorum. ama çok kullanıyorsanız, büyük kartüşlü modellere bakmanızı öneririm, 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Renksiz toner olmaz. İllaki bir renk olmalı Eğer bulabilirsen 1600 serisinden al, ikinci el falan farketmez. Doluma yatkın yapısı. 7 seneden beri kullanıyorum yazıcıyı, aldığım baskı fizana uzandı 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 epson un bir modeli vardı media markt ta 12000 sayfa lık kartuşu 10 lira gibi birşeydi , senin cihaza ek renkli baskısı var . 300-350 civarı bir şey di yanlış hatırlamıyorsam . Öyle bir rakam ben bilmiyorum, 1200 olmasın ? Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 canon yazıcıların yanına kartuş tankları koyulan yazıcılar var bence bunları düşünün daha az maliyetli olur.kartuş masrafları açısından http://www.biribenibitirsin.com/?gclid=CPSZk4fLn7YCFcVb3godrk8AQA bahsettiğim olay linkteki yazıcılar gibi hocam.(site hakkında bilgim yok örnek amaçlı verilmiştir.) 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 kartış dolum seti al, 30 TL, aldım, ilk kartuşlarımı doldurdum, şimdiden %50 kardayım, 10 dolum daha yapar gibi duruyor ml olarak Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Mart 2013 Yazar Paylaş 28 Mart 2013 Hocam, gene HP den vaz geçme, ben de HP4280 gibi bir model var (tam hatırlamıyorum) 300 kodlu kartüş kullanıyor... 5TL ye dolum yaptırıp, kullanıyorum. ama çok kullanıyorsanız, büyük kartüşlü modellere bakmanızı öneririm, Haklısın abi, hp güzel yine heçpi olsn istiyorum. Renksiz toner olmaz. İllaki bir renk olmalı Eğer bulabilirsen 1600 serisinden al, ikinci el falan farketmez. Doluma yatkın yapısı. 7 seneden beri kullanıyorum yazıcıyı, aldığım baskı fizana uzandı benimki renksiz boş çıkartıyor. Ben kendim doldurmak istemiyorum güzel olmuyor. Değiş tokuş istiyorum. epson un bir modeli vardı media markt ta 12000 sayfa lık kartuşu 10 lira gibi birşeydi , senin cihaza ek renkli baskısı var . 300-350 civarı bir şey di yanlış hatırlamıyorsam . Sağol hocam. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Mart 2013 Yazar Paylaş 28 Mart 2013 canon yazıcıların yanına kartuş tankları koyulan yazıcılar var bence bunları düşünün daha az maliyetli olur.kartuş masrafları açısından http://www.biribenib...CFcVb3godrk8AQA bahsettiğim olay linkteki yazıcılar gibi hocam.(site hakkında bilgim yok örnek amaçlı verilmiştir.) Bitmeyen kartuşlar tutmadı, donuyor diyen var, mürekkebi çekmiyor diyen var, işi bilen kime sorsam tavsiye etmiyor. kartış dolum seti al, 30 TL, aldım, ilk kartuşlarımı doldurdum, şimdiden %50 kardayım, 10 dolum daha yapar gibi duruyor ml olarak Sonradan dolum zamanla istenilen kalitei vereiyor abi, var komşuda doldurup doldurup kullanıyor ama renkler hoşuma gitmiyor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Bizde bir a4 sayfa 5 cent, A3 11 cent fatura ediliyor, aylık baskı sayısı 5-10 bin arası...Alayım bundan bir tane diyeceğim ama bizim makineler dakikada 60 sayfa basan laser yazıcılar.. Bitmeyen kartuşlar tutmadı, donuyor diyen var, mürekkebi çekmiyor diyen var, işi bilen kime sorsam tavsiye etmiyor. Sonradan dolum zamanla istenilen kalitei vereiyor abi, var komşuda doldurup doldurup kullanıyor ama renkler hoşuma gitmiyor. Eğer cihazı açık tutarsan sürekli aralıklarla kafayı kenara çekip bir iki püskürtme hareketi ile oraları sürekli açık tutuyor...Bazı modeller yapmayabilir, bende poltter için bu benim deyimimle tüplü sisteme geçtim ama bu seferde baskı kafaları sık gidiyor..Adet fiyatı 150 lira olunca onun yapacağı tasarruf şurada kalsın diyesi geliyor insanın...Birde bizim plotter da 6 renk var, var gerisini sen düşün.. Epson du eminim .http://www.aynigunkargo.com/urun/epson-px-820wd-profesyonel--yazici--ve-bitmeyen-kartus-sistemi-ocp-murekkepli.aspx gibi bişeydi ama şimdi bulamadım . ben de sormuştum satıcıya aynı soruyu . Birde hesaplamada doluluk oranı var tabi, eskiden % 7 idi..Şimdilerde rakamı % 2 ye düşürdülerse 10 liraya 24 paket baskı yapılabilir...Her sayfada bir satır 12 punto yazı var... 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Ben kendim doldurmak istemiyorum güzel olmuyor. Değiş tokuş istiyorum. Sağol hocam. Bire mübarek! Dolum yapan yerler yok mu? Doldurtup geçeceksin. Orjinal HP tonertozlarıyla dolum yapılıyor. 4 toner oluyor tanesi 40 ila 70 lira arası değişiyor. Foto resim çıkaracağım dersen en kalitelisinden doldurtman lazım, yok renkli yazı çıkartırım dersen 40 liralık tonerler rahat idare ettirir. Tabiki birim fiyat çarpı dört 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 İlk defa doldurdum, renkler gayet iyi, ikinci dolumu bile başarısız olsa, şu anda %50 kardayım, 30 TL ye dene bence, dolumu çok basit. Orjinalde, Hp nin bir cihazı var, Türkiye içiçn özel üretim diyorlar, ondan da kullandık, dolumcuların , hazır kartuş satmadığı tel model yani kartuşları ucuz. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 O bitmeyen kartuş olayı sıkıntılı arkadaşlar. Biz Canon'un bitmeyen kartuş denilen sisteme benzer bir makinesini kullandık(5 arkadaş). Hepimizde de sorun çıkardı. Basımı gayet güzel ama verdiği hatalar yüzü geçti. En sıkıntılı olayı da, hortumlar hava yapıyor ve çekmiyor. Ağzım burnum hep kartuş oldu. Aman ha! Uzak durun diyorum. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 kartış dolum seti al, 30 TL, aldım, ilk kartuşlarımı doldurdum, şimdiden %50 kardayım, 10 dolum daha yapar gibi duruyor ml olarak 1 LT mürekkep aldım sayısız kez doldurdum hala daha dolduruyorum 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Bende hp nin tarayıcılı modeli var yarım lt mürekep aldım kartuşun ömrü 3 yılda bitti defalarca doldurdum şimdi yenisini al diye bağırıyor makine ama okunacak düzeyde hala dolduruyorum bir ara değiştirip 3 yıl daha kullanırım heralde fotokopiciler taş yesin 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 bitmeyern kartuşları eskiden kapatma yerleri yoktu.ondan dolayı hava yapıp geri kaçıyordu.şimdi sistemlerde kapatma yeri koymuşlar ve mürekkebi olduğu yerde kalıyor.sorun olmuyor diye biliyorum.ilk zamanlarda çok sorunluydu şimdi öyle olduğunu düşünmüyorum.siz bilirsiniz yani hocam yinede 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Mart 2013 Yazar Paylaş 28 Mart 2013 Ne alayım o zaman hadi deyiverin. Bekliyorum sipariş geçeceğim. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 HP 2060 kullanıyorum kartuşları ucuz , yazıcı , tarayıcı , fotokopi vs , çok memnunum. http://www.hepsiburada.com/liste/hp-704-deskjet-2060-uc-renkli-kartus-cn693ae-cn693a/productDetails.aspx?productId=bs00918&categoryId=243 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Mart 2013 Yazar Paylaş 28 Mart 2013 (düzenlendi) HP 2060 kullanıyorum kartuşları ucuz , yazıcı , tarayıcı , fotokopi vs , çok memnunum. http://www.hepsibura...&categoryId=243 Bu cihaz olabilir. Oldukça uygun hemde. Gittigidiyor'da 160 tl.. http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/hp-deskjet-2060-renkli-yaz-tar-fot-a4-81431959?mpch=ads&ggap_s=ucuzu&ggap_m=ocs&ggap_n=ucuzu&scxid=14489-164755-2357-0 28 Mart 2013 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Mart 2013 Yazar Paylaş 28 Mart 2013 aynı cihazdan bende var çok memnunum hocam birtek fotokopisi fuul dolu a4 de üstleri almıyor, fiyatı pahalı aslında çünkü üretimi durdu stok sıkıntısı var.Ben 100 liraya almıştım Sen nereden almıştın? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Mart 2013 Yazar Paylaş 28 Mart 2013 Soruşturuyorum, genelde pat diye aırım ama artık devir o devir değil. Arkadaşlarında değerli fikirlerini beklemedeyim. Yarın siparişi geçmem gerek cihaz lazım. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 aynı cihazdan bende var çok memnunum hocam birtek fotokopisi fuul dolu a4 de üstleri almıyor, fiyatı pahalı aslında çünkü üretimi durdu stok sıkıntısı var.Ben 100 liraya almıştım Kağıdı taşıyan makaralar rulolar kağıdı tutacaklar ki kafa baskı yapabilsin, kafalarda rulolara tam sıfır çalışamayacağı için boşluk kaçınılmaz oluyor...Laser olanlarda da en son fırınlama aşamasında teflon merdaneden rahat ayrılabilmesi için kağıdın tırnakların tutacağı bir boşluk bırakılır...Yani kağıdı yüzde yüz dolduramazsın hiç bir zaman... 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Mart 2013 Yazar Paylaş 28 Mart 2013 http://www.electrowo...akakce&v=1.68.4 işte senin ilacın hocam kartuşları 25 lira bu cihazı al... Aldım gitti. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Renklide mürekkepli alınmaz hiçbir zaman diyecektim aldım gitti yazmış hoca. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Mart 2013 Yazar Paylaş 28 Mart 2013 Renklide mürekkepli alınmaz hiçbir zaman diyecektim aldım gitti yazmış hoca. Nasıl olmalı.. Yorum bağlantısı
Ahmet Kapdan 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 (düzenlendi) Buyrun hocam 2515 e ait inceleme videosu belki kafanıza takılan sorulara çözüm olur. http://shiftdelete.net/hp-deskjet-ink-advantage-2515-inceleme-41194.html 28 Mart 2013 tarihinde Ahmet Kapdan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts