Hüseyin Matur 28 Mart 2013 Yazar Paylaş 28 Mart 2013 Buyrun hocam 2515 e ait inceleme videosu belki kafanıza takılan sorulara çözüm olur. http://shiftdelete.n...leme-41194.html Hizmetin böylesi. Valla çok sağolun. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Nasıl olmalı.. tonerli olacak lazer olacak yani. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Mart 2013 Yazar Paylaş 28 Mart 2013 tonerli olacak lazer olacak yani. İlk başta gerek duymadım alırken birde pahalı geldi, şu halde yer kaplayacak ama 2 yazıcı görecek işimizi.. Hakan abi lazerler iyide fiyatları malum, Hocam ne sıklıkla kullanıcan yazıcıyı? Hergün bol bol kullanıyorum fakat renkli arada bir lazım oluyor. Tonerli başka var zaten. Bu bize yeter şimdilik. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Kartuşluyla ne kadar çıktı alacaksın lazerle ne kadar? Kurudu derdi yok hiçbir bakım derdi yok. Herşekilde kendini en yakın zamanda amorti edecek zaten. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Mart 2013 Yazar Paylaş 29 Mart 2013 Kartuşluyla ne kadar çıktı alacaksın lazerle ne kadar? Kurudu derdi yok hiçbir bakım derdi yok. Herşekilde kendini en yakın zamanda amorti edecek zaten. Diğeri olmasa tonerli en mantıklısıydı. Ama diğerine 400 gibi verdik renkli için uygun bişey almak mantıklı geldi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Nisan 2013 Yazar Paylaş 28 Nisan 2013 Hocam ne yaptın aldın mı makinayı? Siparişten 2-3 gün sonra ürün geldi ama kablosu çıkmadı içinden, 50 kere aradım adaptörden sonra devam eden 2 liralık kablo yollamışlar. Tekrar aradım hala gelen giden yok. Henüz yazıcıyı kullanabilmiş değilim. Kablo da buralardan baktım bulamadım. Piyasada az bulunuyor dediler. Yeşil çıkışlı. Sağolsun electroworld.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 Hocam eskiden içinden data kablosu çıkmaz dı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 Siparişten 2-3 gün sonra ürün geldi ama kablosu çıkmadı içinden, 50 kere aradım adaptörden sonra devam eden 2 liralık kablo yollamışlar. Tekrar aradım hala gelen giden yok. Henüz yazıcıyı kullanabilmiş değilim. Kablo da buralardan baktım bulamadım. Piyasada az bulunuyor dediler. Yeşil çıkışlı. Sağolsun electroworld.. bakmadan almam demişler 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Nisan 2013 Yazar Paylaş 28 Nisan 2013 Elektirik koblosu mu yok ? tüh hocam geçmiş olsun umarım yollarlar... Sağolasın. Bugün teşekkür mesajı yazdım kendilerine, eksik olmayın dedim. Hocam eskiden içinden data kablosu çıkmaz dı. Data kablosu dediğimiz bilgisayardan yazıcıya giden kablo ise o yok, onun çıkmadığını biliyorum. Bizde o yok elektrik kablosu da yok. bakmadan almam demişler Genelde bakmadan bu tür şeyleri almam kısmet işte. Zor geldi koltuktan kalkması. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 Olmayan kablo, adaptöre giren 3'lü güç kablosu mu? Bu yüzden bunca zamandır kullanamıyorum deme? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Nisan 2013 Yazar Paylaş 28 Nisan 2013 Olmayan kablo, adaptöre giren 3'lü güç kablosu mu? Bu yüzden bunca zamandır kullanamıyorum deme? Vallaha öyle. Kablonun yazıcı girişi yeşil renklisinden. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 Vallaha öyle. Kablonun yazıcı girişi yeşil renklisinden. Bi dakika, o zaman sen adaptörden yazıcıya giren kısımdan bahsediyorsun? Şunun gibi? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Nisan 2013 Yazar Paylaş 28 Nisan 2013 Bi dakika, o zaman sen adaptörden yazıcıya giren kısımdan bahsediyorsun? Şunun gibi? Evet bunun yeşili olmalı. Bu çıkıştan adaptör dahil prize kadar olan kablo çıkmadı. Arayıp söylediğimde adaptörden prize kadar olan basit kabloyu yollamışlar. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 Evet bunun yeşili olmalı. Bu çıkıştan adaptör dahil prize kadar olan kablo çıkmadı. Arayıp söylediğimde adaptörden prize kadar olan basit kabloyu yollamışlar. Komple adaptör eksik yani! Vay arkadaş... HP miydi? HP Türkiye ne diyor? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Nisan 2013 Yazar Paylaş 29 Nisan 2013 Komple adaptör eksik yani! Vay arkadaş... HP miydi? HP Türkiye ne diyor? Onlara danışmak hiç aklıma gelmedi. Birde onlara başvurayım dimi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Onlara danışmak hiç aklıma gelmedi. Birde onlara başvurayım dimi. Tabiiki, 444'lü numaralarını ara, derdini anlat. Genelde gönderiyorlar hemen eksik ürünleri. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Nisan 2013 Yazar Paylaş 29 Nisan 2013 Tabiiki, 444'lü numaralarını ara, derdini anlat. Genelde gönderiyorlar hemen eksik ürünleri. Bugün electroworld'den aradılar. Yolluyoruz dediler. 48 saat verdim, bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2013 1 aydan fazladır adaptör bekliyorum. Sonunda electroworld'e demediğimi bırakmadım 3 gün önce adaptörü yollamışlar. Bugün nasılsa adaptör geldi artık şu yazıcıyı kullanayım dedim, aaaa ne göreyim, yazıcının kapağını açtım içeride bir kutu, kutu içinde adaptör vs. ner gerekiyorsa var. Elde var 2 adaptör. Allah benim cezamı verecek. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 1 aydan fazladır adaptör bekliyorum. Sonunda electroworld'e demediğimi bırakmadım 3 gün önce adaptörü yollamışlar. Bugün nasılsa adaptör geldi artık şu yazıcıyı kullanayım dedim, aaaa ne göreyim, yazıcının kapağını açtım içeride bir kutu, kutu içinde adaptör vs. ner gerekiyorsa var. Elde var 2 adaptör. Allah benim cezamı verecek. Çok güldüm yaa 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2013 Koysana sen kabloyu paket içine, makinanın içine ne gömersin. 1 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 1 aydan fazladır adaptör bekliyorum. Sonunda electroworld'e demediğimi bırakmadım 3 gün önce adaptörü yollamışlar. Bugün nasılsa adaptör geldi artık şu yazıcıyı kullanayım dedim, aaaa ne göreyim, yazıcının kapağını açtım içeride bir kutu, kutu içinde adaptör vs. ner gerekiyorsa var. Elde var 2 adaptör. Allah benim cezamı verecek. Arayıp bi özür dileseydin abi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2013 Arayıp bi özür dileseydin abi Yediremem. :) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts