İçeriğe Yönlendir

En Ucuz Kartuşlu Renkli Yazıcı Hangisi

Hüseyin Matur

Recommended Posts

Hüseyin Matur

tonerli olacak lazer olacak yani.

İlk başta gerek duymadım alırken birde pahalı geldi, şu halde yer kaplayacak ama 2 yazıcı görecek işimizi..

Hakan abi lazerler iyide fiyatları malum, Hocam ne sıklıkla kullanıcan yazıcıyı?

Hergün bol bol kullanıyorum fakat renkli arada bir lazım oluyor. Tonerli başka var zaten. Bu bize yeter şimdilik.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Kartuşluyla ne kadar çıktı alacaksın lazerle ne kadar? Kurudu derdi yok hiçbir bakım derdi yok. Herşekilde kendini en yakın zamanda amorti edecek zaten.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Kartuşluyla ne kadar çıktı alacaksın lazerle ne kadar? Kurudu derdi yok hiçbir bakım derdi yok. Herşekilde kendini en yakın zamanda amorti edecek zaten.

Diğeri olmasa tonerli en mantıklısıydı. Ama diğerine 400 gibi verdik renkli için uygun bişey almak mantıklı geldi.

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Hüseyin Matur

Hocam ne yaptın aldın mı makinayı?

Siparişten 2-3 gün sonra ürün geldi ama kablosu çıkmadı içinden, 50 kere aradım adaptörden sonra devam eden 2 liralık kablo yollamışlar. Tekrar aradım hala gelen giden yok. Henüz yazıcıyı kullanabilmiş değilim. Kablo da buralardan baktım bulamadım. Piyasada az bulunuyor dediler. Yeşil çıkışlı.

Sağolsun electroworld..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Siparişten 2-3 gün sonra ürün geldi ama kablosu çıkmadı içinden, 50 kere aradım adaptörden sonra devam eden 2 liralık kablo yollamışlar. Tekrar aradım hala gelen giden yok. Henüz yazıcıyı kullanabilmiş değilim. Kablo da buralardan baktım bulamadım. Piyasada az bulunuyor dediler. Yeşil çıkışlı.

Sağolsun electroworld..

bakmadan almam demişler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Elektirik koblosu mu yok ? tüh hocam geçmiş olsun umarım yollarlar...

Sağolasın. Bugün teşekkür mesajı yazdım kendilerine, eksik olmayın dedim.

Hocam eskiden içinden data kablosu çıkmaz dı.

Data kablosu dediğimiz bilgisayardan yazıcıya giden kablo ise o yok, onun çıkmadığını biliyorum. Bizde o yok elektrik kablosu da yok.

bakmadan almam demişler

Genelde bakmadan bu tür şeyleri almam kısmet işte. Zor geldi koltuktan kalkması. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Olmayan kablo, adaptöre giren 3'lü güç kablosu mu? Bu yüzden bunca zamandır kullanamıyorum deme?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Olmayan kablo, adaptöre giren 3'lü güç kablosu mu? Bu yüzden bunca zamandır kullanamıyorum deme?

Vallaha öyle. Kablonun yazıcı girişi yeşil renklisinden.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Vallaha öyle. Kablonun yazıcı girişi yeşil renklisinden.

Bi dakika, o zaman sen adaptörden yazıcıya giren kısımdan bahsediyorsun?

Şunun gibi?

0950-4401 UÇ.jpg

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Bi dakika, o zaman sen adaptörden yazıcıya giren kısımdan bahsediyorsun?

Şunun gibi?

Evet bunun yeşili olmalı. Bu çıkıştan adaptör dahil prize kadar olan kablo çıkmadı. Arayıp söylediğimde adaptörden prize kadar olan basit kabloyu yollamışlar.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Evet bunun yeşili olmalı. Bu çıkıştan adaptör dahil prize kadar olan kablo çıkmadı. Arayıp söylediğimde adaptörden prize kadar olan basit kabloyu yollamışlar.

Komple adaptör eksik yani! Vay arkadaş...

HP miydi? HP Türkiye ne diyor?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Komple adaptör eksik yani! Vay arkadaş...

HP miydi? HP Türkiye ne diyor?

Onlara danışmak hiç aklıma gelmedi. Birde onlara başvurayım dimi.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Onlara danışmak hiç aklıma gelmedi. Birde onlara başvurayım dimi.

Tabiiki, 444'lü numaralarını ara, derdini anlat. Genelde gönderiyorlar hemen eksik ürünleri.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Tabiiki, 444'lü numaralarını ara, derdini anlat. Genelde gönderiyorlar hemen eksik ürünleri.

Bugün electroworld'den aradılar. Yolluyoruz dediler. 48 saat verdim, bakalım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hüseyin Matur

1 aydan fazladır adaptör bekliyorum. Sonunda electroworld'e demediğimi bırakmadım 3 gün önce adaptörü yollamışlar. Bugün nasılsa adaptör geldi artık şu yazıcıyı kullanayım dedim, aaaa ne göreyim, yazıcının kapağını açtım içeride bir kutu, kutu içinde adaptör vs. ner gerekiyorsa var. Elde var 2 adaptör.

Allah benim cezamı verecek.:)

3jTxH99.jpg?1

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

1 aydan fazladır adaptör bekliyorum. Sonunda electroworld'e demediğimi bırakmadım 3 gün önce adaptörü yollamışlar. Bugün nasılsa adaptör geldi artık şu yazıcıyı kullanayım dedim, aaaa ne göreyim, yazıcının kapağını açtım içeride bir kutu, kutu içinde adaptör vs. ner gerekiyorsa var. Elde var 2 adaptör.

Allah benim cezamı verecek. :)

:hahahoho:

:sandalye:

Çok güldüm yaa :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

Allah benim cezamı verecek. :)

Arayıp bi özür dileseydin abi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...