İçeriğe Yönlendir

Muayene Tavan Kaplama

Mustafa Şahin2

Recommended Posts

Mustafa Şahin2

21 mayısta aracım muayeneye girecek fakat 1 yıl önce tavanı folyoyla kaplatmıstım.acaba hafif kusur olarak geçer mi sökmemiz mi lazım?sökmek için ne yapmam lazım

VFXdY.jpg

BYxkSVr.jpg

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Taksicilere bile damalar yüzünden problem çıkarken, hususi araçlarda ruhsata işlenmemiş bu tip şeylere müsaade edeceklerini hiç sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Benim bir arkadaşımın aracı kırmızıydı , tavan siyahtı. Muaynede sıkıntı cıkabilceğini düşünüerek gitti 70 TL ye en dandirirğinden kırmızı kaplattı siyahın üstüne . hiçbir sorun çıkmadı. Sizde öyle yapabilirsiniz. ucuzundan bir beyaz kaplatın. sonra sökün. siyah kullanmaya devam edin. Şimdiki siyahı söktürüp tekrar kalitelisinden yaptırmaktan iyidir bence :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cagatay Celik

Metalik gri aracımın tavanında mat siyah folyo vardı muayeneden o şekilde geçmiştim bi sorun olmamıştı.

Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca

Karambole gelirse belki geçer :) ruhsatta arabanız beyaz ama görünüşte siyah beyaz ama o gün karanlık falan olur dalgınlığa gelip geçirebilirler.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Farlardaki kaşları sök.tavanı elleme.Ispartada geçersin.istanbulda ve ankara da geçemezsin..

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Peki konuyu bulmuşken ben de sorayım;aracımın orjinal sac jant lastik ebatları 185/65/14'tü.Muayeneye 205/50/16 çelik jant ve lastiklerle gitsem sıkıntı olur mu?Bir de 3,5 cm'lik yay taktırsam yine muayenede sorun olur mu?

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
Peki konuyu bulmuşken ben de sorayım;aracımın orjinal sac jant lastik ebatları 185/65/14'tü.Muayeneye 205/50/16 çelik jant ve lastiklerle gitsem sıkıntı olur mu?Bir de 3,5 cm'lik yay taktırsam yine muayenede sorun olur mu?
Yay sorun çıkartmaz, en azından bende ve arkadaşlarda çıkmadı :good1:
Yorum bağlantısı
Çetin Özkan

benim aracta kaputta vardı fakat arac renginde oldugu için sorun çıkarmadılar sormadılar bıle denemekte fayda var

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Farlardaki kaşları sök.tavanı elleme.Ispartada geçersin.istanbulda ve ankara da geçemezsin..

ıspartada değil mersin/anamurda girecek vizeye..

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

ben geçtim ama ikiside siyah aracımda tavanda siyah karbon görünümlüydü

Yorum bağlantısı
Özkan Balkış

Bende Focus uma arka,yan camlarıma ve farlarıma folyo yapmak istiyorum.Bu durumda her muayeneye gittiğimde sökmem mi gerekecek ya da muayenden geçecek mi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

cam filmi olmalı yazdığınız, muayenede hafif kusurdur, fara folyo ağır kusur, teknik olarak da çok mantıksız

Yorum bağlantısı
Özkan Balkış

cam filmi olmalı yazdığınız, muayenede hafif kusurdur, fara folyo ağır kusur, teknik olarak da çok mantıksız

Bilgi için teşekkür ederim.Evet asıl sormak istediğimde cam filmiydi.Fara folyo olayınada teknik olarak mantıksız diyorsunuz ama bu malzemenin teknik olarak her yerde satışı var....

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...