İlhan Kol 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 slm arkadaşlar : geçen yazdan beri ilk defa klimayı açtığımda rolanti bir inip bi çıkıyordu.kaputu açtığımda komresör 2 saniye çalışıyor 5 saniye duruyor. soğutma var , geçen sene bir problem yoktu acaba nedendir.........? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Klima gazı azaldığında kompresör devreye girip çıkıyor. Daha önce yaşamıştım. Gazı tamamlattım hiç sorun kalmadı. Yorum bağlantısı
İlhan Kol 5 Nisan 2013 Yazar Paylaş 5 Nisan 2013 anladım.bu gaz eksilme olayı kaçak olmasada her sene olurmu acaba.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 kabin istenilen sıcaklıkta diye devreden çıkıyor olmasın? Yorum bağlantısı
İlhan Kol 5 Nisan 2013 Yazar Paylaş 5 Nisan 2013 farketmiyor arabayı ilk açtığımda dahi yapıyor aynı şekilde.. Yorum bağlantısı
Uğur Ünsal 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Bence bir klimacıya gidip hem klima hortumlarının temizliğini yaptırın,hem de cihaza bağlasınlar gaz dolaşımı sağlıklı oluyor mu diye. Yorum bağlantısı
Çetin Özkan 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 muhakkak bir yerde kaçak vardır baktırın öyle tamamlattırın aksi halde tekrar gitmek zorunda kalırsınız Yorum bağlantısı
İlhan Kol 5 Nisan 2013 Yazar Paylaş 5 Nisan 2013 en iyisi bi klimacıya uğramak.pekde güven olmuyo klimacılara ama şansa.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Kontrol ettirmekte fayda var.kaçak olabilir.normalde uzun ömürlü olduğunu söylüyor klimacılar. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 klimanın gazı az olunca da çok olunca da kompresör bir çalışır bir durur. herhangi bir terde kaçak olabilir,ama kaçak olmasa da zamanla gazda eksilme olabiliyor. otomatik makinalarla dolum-test yapan bir yere gidin.aracın marka ve modeline göre giriş yapıyorlar sonra makina herşeyi hallediyor. önce içindeki gazı alıyor,kaçak testi yapıyor,ne kadar konması lazımsa o kadar koyuyor.zahmetsiz 1 Yorum bağlantısı
Engin Ünal 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Kaçak olsa gazın hepsi boşalırdı ve kompresör hiç çalışmazdı, bence uzun müddet çalıştırılmadığından olmuştur , uzun süre çalıştırılmadığında gaz yoğunlaşıp dibe çöker demişti klimacının biri , aslında kompresör sürekli dönmez zaten devreye girer çıkar ama sizinki normal olmayan girip çıkma galiba , bunun çözümü gaz basım ve konrol cihazı olan bir klimacıya giderek makina ile vakum testi yaptırıp kaçak yoksa gaz bastırmak ( kaçak varsa zaten bu makinalar gaz basmıyor)ve ayda en az 30 dakika kadar klimayı çalıştırmak .. Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 klimanın gazı az olunca da çok olunca da kompresör bir çalışır bir durur. herhangi bir terde kaçak olabilir,ama kaçak olmasa da zamanla gazda eksilme olabiliyor. otomatik makinalarla dolum-test yapan bir yere gidin.aracın marka ve modeline göre giriş yapıyorlar sonra makina herşeyi hallediyor. önce içindeki gazı alıyor,kaçak testi yapıyor,ne kadar konması lazımsa o kadar koyuyor.zahmetsiz Doğru ve net cevap! 1 Yorum bağlantısı
İlhan Kol 8 Nisan 2013 Yazar Paylaş 8 Nisan 2013 (düzenlendi) dün buzdolapçı bi arkadaşa uğradım kontrol ettik gaz var dedi biraz ilave ettik , farkeden tek şey kompresörün çalışması 8 saniyeye uzadı 5 saniyede duraklıyor ,ama soğutması iyi şimdilik böyle idare edicez param yok çünkü 8 Nisan 2013 tarihinde İlhan Kol tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 (düzenlendi) dün buzdolapçı bi arkadaşa uğradım kontrol ettik gaz var dedi biraz ilave ettik , farkeden tek şey kompresörün çalışması 8 saniyeye uzadı 5 saniyede duraklıyor ,ama soğutması iyi şimdilik böyle idare edicez param yok çünkü Bildiğim kadarıyla numaraları var ve her klimaya her klima gazı uygun olmuyor yoğunluk farkı var. Bunu bir araştırın isterseniz başka sorunlar oluşmasın. 24 Nisan 2013 tarihinde Taner Kızılkor tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlhan Kol 25 Nisan 2013 Yazar Paylaş 25 Nisan 2013 ona baktık r134 gazı... muhtemelen iç ortam sensöründen olabilir dedi kompresörü kapatabilir dedi arkadaş.ama arabanın neresinde olduğunu bilmiyorum . Yorum bağlantısı
Recommended Posts