Ali Eren 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Gaziantep'in ikinci buluşmasını Osmaniye'den ve Kilis'ten misafirlerimizin de katılımıyla gerçekleştirdik. Gerçekten güzel bir buluşma oldu. Gelen arkadaşların yüreklerine sağlık. Bu güzel buluşmada 8 kişiydik. 1:Ali EREN 2.Semih İZGİ 3.Mustafa AKTÜRK (Kilis ama biz onu Antepli sayıyoruz) 4.Ekrem KALAY 5.Osman OĞUZ 6.Emir ÇOLAKOĞLU 7.Ayhan ASİL (Osmaniye'den ama kendisi forumdaki ilk etkinliğine katılmak için Antep'e geldi.) 8.Ömer Abi ( Soy ismini unuttum abi kusura bakma) Ömer abi, Ekrem KALAY'ın arkadaşı kendisi ww bora sahibi. Ancak oto aydınlatma ekipmanları konusunda çok ilgili ve yetenekli. Foruma davet ettik kendisini. Bu güzel buluşmaya katılan tüm arkadaşlara güzel sohbetleri için tekrar teşekkür ederim. Gaziantep ekibi bundan sonra daha çok buluşacak gibi. Gerçekten güzel bir ortam oluşacak gibi. Bu arada ben de hiç foto yok. Arkadaşlar ilk fırsatta ekleyeceklerdir. 9 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Abi boşver şimdi fotoğrafı motoğrafı ne yediniz içtiniz onu de hele sen bi 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 7 Nisan 2013 Yazar Paylaş 7 Nisan 2013 Unutmadan ekleyeyim yeni arkadaşlarımız ilk Gaziantep buluşmamızı ve Gaziantep buluşmamızı merak ediyorlardı. Onlar için aşağıdaki linkleri ekliyorum. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235045-1geleneksel-gaziantep-toplanti-fotograflari/page__fromsearch__1 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/237646-01-aralik-gaziantep-toplanti-fotograflari/page__fromsearch__1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 (düzenlendi) Hiç heveslenmeyin. Yemekden çok sohbet ve otomobil ağırlıklı bir buluşma oldu. Bunu özellikle böyle organize ettik çünkü; bir sonraki asıl buluşmada (mangal) kim ne kadar kebap yer onu hesaplamakdı amacımız.. Ayhan abim çok samimi bi insan, klavye başında dahi bunu yansıtabilmesinden belliydi zaten. Ekrem abide keza öyle, bi pazar gidip garajını talan edeceğiz (gizli saklı oto yıkama ve polisaj makinaları ve en pahallısından pasta cilaları varmış ) Osman abide bize eşlik eder herhalde, artık hiçbir buluşmayı kaçırmamanı temenni ediyorum Osman abi. Emir kardeşimlede yeni tanışmış olduk, daha sık görüşmek bu ekibin tamamı için iyi olacaktır. Sevgiler 7 Nisan 2013 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Fotoğrafları bu mesajıma ekleyeceğim Gözü dönmüş iki kişi bekliyor Acil 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 7 Nisan 2013 Yazar Paylaş 7 Nisan 2013 Abi boşver şimdi fotoğrafı motoğrafı ne yediniz içtiniz onu de hele sen bi Gözü dönmüş iki kişi bekliyor Acil Yemeksiz Antep buluşması olur mu hiç. Geliyor fotolar. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Şımart bizi Ali başgan Çıkart bizi baştan 2 Yorum bağlantısı
Osman Oğuz 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Çok keyifliydi gelen arkadaşlara teşekkür ederim. Asıl Fotoğraflar sonra gelecektir ben yapabilirsem 2 tane yükleyeyim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 7 Nisan 2013 Yazar Paylaş 7 Nisan 2013 Çok keyifliydi gelen arkadaşlara teşekkür ederim. Asıl Fotoğraflar sonra gelecektir ben yapabilirsem 2 tane yükleyeyim. Osman, aşağıdaki linkten faydalanabilirsin. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/219199-foruma-resimfotograf-ekleme/ Yorum bağlantısı
Osman Oğuz 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 (düzenlendi) İnşallah yüklenmiştir. 7 Nisan 2013 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ali Eren 7 Nisan 2013 Yazar Paylaş 7 Nisan 2013 (düzenlendi) böyle ortamlarda hesabı organizasyonu yapanmı ödüyor.? Hayır Bülent Bey. Hesabı istiyoruz ve toplam hesabı kişi başına bölüp birlikte ödüyoruz. Forumumuzdaki genel anlayışımız budur. http://imgur.com/C48tJC3,vghLZsN http://imgur.com/C48tJC3,vghLZsN#1 inşallah yüklenmiştir. Osman, fotoğrafların yanındaki "BBCode (message boards & forums)" başlığı altındaki linki kopyalayıp yapıştır. O zaman fotolar direk görünür. 7 Nisan 2013 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Valla çok güzel bi gün geçirdim çok keyifliydi, çok güzel muhabbet ettik, bende burdan katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, sanki arkdaşlarla yeni tanışmamış gibiydik çok sıcak ve samimi bi ortam vardı, inşallah ilerleyen zamanlarda daha da güzel olacak bu ortam. ali hocam bu arada ömer abinin isim ve soy isim şu şekilde. Ömer Bülent Şeker Yorum bağlantısı
Ali Eren 7 Nisan 2013 Yazar Paylaş 7 Nisan 2013 Eskinden toplantılara katılıp belli bir mesaj sayısına ulaşıldığında kulüp üyesi olma hakkı elde edilirdi. Son yapılan düzenlemelerle biz bu kuralı biraz değiştirdik. Yeni kural şu, toplantıya katılan üyelere bir uyarı verilir, ikinci uyarıda ise forumdan atılır. Forum üyesi olan İlk 7 kişi için bu birinci uyarıdır. Hey siz..., cesaretiniz varsa haftaya bi daha toplansanıza.! Ayaklarınıza sağlık, afiyet olsun. Ali, fotoğraftaki kişileri sağdan saysan... Yoksa kim kimdi, onuda mı unuttun? Haftaya bir daha toplanırsak Adana'ya sana baskına geliriz. Sağ baştan: 1 Ekrem Kalay 2 Semih İzgi 3 Ayhan Asil 4. Emir Çolakoğlu 5. Ali Eren 6 Mustafa Aktürk 7.Ömer Abi (Ekrem Kalay'ın arkadaşı) 8. Fotoyu çeken Osman Oğuz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Maşallah Ali kardeşim gittiğin heyeri organize ediyorsun helal olsun sana ve semih e 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 tebrikler arkadaşlar, yemek resimlerini eklemeyin, Alper çatlasın, bol bol araba ve manzara resmi ekleyin. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Herkesin yüreğine sağlık..... :bravo: 2 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 bunlar acemi etkinlikçi yav, önden çay resimlerini koymuşlar neyse yemeğimi yedim karnım tok, yemek resimlerini koyabilirsiniz 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Güzel olmuş arkadaşlar... Tebrikler.. 3 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 yüreğinize sağlık maşallah gaziantep dostlarına.. Kardeşim özledim bea.. 38 plaka focus kiminimiş acep.. 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 2 tane yemek resmi 200 tane araba resmi koymuşsun. :bambam: 2 lokma yemek yedik, 200 dakika arabadan konuştuk. Sıradaki buluşmada seni ileri derece tahrik edip kıvrandıracak fotoğraflar ile burda olacağız.. Hem zaten okumadığın nasıl belli, yazdım ben o mesaja, bu bir kapasite tespit buluşmasıydı. Tespitler: En az 2 mangal gerek çünkü 1 tanesi bize yemek yetiştiremez. Küşleme ve pirzola tedariği için en az 2 kasap stoğuna erişmek gerek. 1 tepsi billuriye veya havuç dilim baklavada karar kıldık. Bakarsın koçaktan alırız sırf senin için. Haydi şimdi iyi geceler abicim saygılar bizden 3 Yorum bağlantısı
Ali Eren 7 Nisan 2013 Yazar Paylaş 7 Nisan 2013 Maşallah Ali kardeşim gittiğin heyeri organize ediyorsun helal olsun sana ve semih e Bu sefer bir şey yapamadım. Semih kardeşim ilgilendi sağolsun. Güzel olmuş arkadaşlar... Tebrikler.. Emmi stickerlar bitti haberin olsun. yüreğinize sağlık maşallah gaziantep dostlarına.. Kardeşim özledim bea.. 38 plaka focus kiminimiş acep.. Ben de özledim kardeşim seni. 38 plaka focus Ayhan Asil'in arabası ama kendisi Kayserili değil ancak Ekrem Kalay ve arkadaşı Ömer abi Kayserili. 2 lokma yemek yedik, 200 dakika arabadan konuştuk. Sıradaki buluşmada seni ileri derece tahrik edip kıvrandıracak fotoğraflar ile burda olacağız.. Hem zaten okumadığın nasıl belli, yazdım ben o mesaja, bu bir kapasite tespit buluşmasıydı. Tespitler: En az 2 mangal gerek çünkü 1 tanesi bize yemek yetiştiremez. Küşleme ve pirzola tedariği için en az 2 kasap stoğuna erişmek gerek. 1 tepsi billuriye veya havuç dilim baklavada karar kıldık. Bakarsın koçaktan alırız sırf senin için. Haydi şimdi iyi geceler abicim saygılar bizden Emeklerine sağlık kardeşim. 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Bu sefer bir şey yapamadım. Semih kardeşim ilgilendi sağolsun. Ayarladığım kebapcı güzeldi ama. Birdahaki sefere daha açık daha ferah bir yerlere gideriz inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts