İçeriğe Yönlendir

2.Geleneksel Gaziantep Buluşması Fotoğrafları

Ali Eren

Recommended Posts

Serkan Turan

Bu sefer bir şey yapamadım. Semih kardeşim ilgilendi sağolsun.

Emmi stickerlar bitti haberin olsun.

Ben de özledim kardeşim seni. 38 plaka focus Ayhan Asil'in arabası ama kendisi Kayserili değil ancak Ekrem Kalay ve arkadaşı Ömer abi Kayserili.

Emeklerine sağlık kardeşim.

Nasip olursa onlarlada tanışırım inşallah kardeşim kısmet..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Ayarladığım kebapcı güzeldi ama. Birdahaki sefere daha açık daha ferah bir yerlere gideriz inşallah. :D

Süperdi kardeşim. :D :D

Nasip olursa onlarlada tanışırım inşallah kardeşim kısmet..

Gel bu taraflara senin bir organizasyon yapalım.

Yorum bağlantısı
Emir Çolakoğlu

Ayarladığım kebapcı güzeldi ama. Birdahaki sefere daha açık daha ferah bir yerlere gideriz inşallah. :D

Sağolasın Semih Kardeşim bendeki resimleri parti parti yolluyorum birazdan bak istersen ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

3. yazın olursa katılırız Allah'ın izni ile :D Tebrikler beyler

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Yaza kadar 10 11'i buluruz biz Süha abi. :) Gelebilirsen numarasını sen koy be abi, yeter ki gel :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Gel kardeşim gel, mutlaka bekleriz. :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Yaza kadar 10 11'i buluruz biz Süha abi. :) Gelebilirsen numarasını sen koy be abi, yeter ki gel :good1:

Kardeşim geldik yine geliriz Allah'ın izni ile ;) İstanbuldan Gaziantepe kadar top speed gitmişliğimiz mevcut :D:nazar:

Gel kardeşim gel, mutlaka bekleriz. :flowers:

inşallah teşekkürler ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Anıl Kandemir

gece gece Antep buluşmasının fotoğraflarını açan (bende) kabahat , saat 1 e 10 var , giyinip çıksam 3 te ordayım , stadın oralar 3 te açıkmdır ??

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Güzel bir buluşma, yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler sefalar getirmişler :bravo:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Köksal

güzel olmuş...ben de perşembe sabahı antepteyim kısmetse...

kaçırdık buluşmayı :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Gaziantep'in ikinci buluşmasını Osmaniye'den ve Kilis'ten misafirlerimizin de katılımıyla gerçekleştirdik. Gerçekten güzel bir buluşma oldu. Gelen arkadaşların yüreklerine sağlık.

Bu güzel buluşmada 8 kişiydik.

1:Ali EREN

2.Semih İZGİ

3.Mustafa AKTÜRK (Kilis ama biz onu Antepli sayıyoruz)

4.Ekrem KALAY

5.Osman OĞUZ

6.Emir ÇOLAKOĞLU

7.Ayhan ASİL (Osmaniye'den ama kendisi forumdaki ilk etkinliğine katılmak için Antep'e geldi.)

8.Ömer Abi ( Soy ismini unuttum abi kusura bakma)

Ömer abi, Ekrem KALAY'ın arkadaşı kendisi ww bora sahibi. Ancak oto aydınlatma ekipmanları konusunda çok ilgili ve yetenekli. Foruma davet ettik kendisini.

Bu güzel buluşmaya katılan tüm arkadaşlara güzel sohbetleri için tekrar teşekkür ederim. Gaziantep ekibi bundan sonra daha çok buluşacak gibi. Gerçekten güzel bir ortam oluşacak gibi.

Bu arada ben de hiç foto yok. Arkadaşlar ilk fırsatta ekleyeceklerdir.

Gerçekten mükemmel oldu... Eşim nasıl geçti diye sordu, çok güzeldi dedim. :blush: Bu kadar zamanı birlikte geçirdiğinizden belli oluyor dedi. (5 Saat) - bir daha da gelmek yok hmmmmm. dedi. :bravo::nazar::bravo: :bravo: (bu kadın benim Ford sevgibi bir türlü anlamayacak)

Gerçekten mükemmel oldu... Eşim nasıl geçti diye sordu, çok güzeldi dedim. :blush: Bu kadar zamanı birlikte geçirdiğinizden belli oluyor dedi. (5 Saat) - bir daha da gelmek yok hmmmmm. dedi. :bravo::nazar::bravo: :bravo: (bu kadın benim Ford sevgibi bir türlü anlamayacak)

Kumasını kabul etmeli artık, ne de olsa üç çocuk annesi bırakamayız ya onu da artık :biggrin::nazar: ...

Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar.

Mehmet abi siz de olmalıydınız... :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mehmet abi siz de olmalıydınız... :good1:

Dün sizden ayrıldıktan sonra telefon geldi. Fırnıza Balık yemeye sonra Tekir'e pirzola yemeye gittim :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Tebrikler güzel toplantı olmuş yemekler de hoş görünüyor... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
Hiç heveslenmeyin. Yemekden çok sohbet ve otomobil ağırlıklı bir buluşma oldu. Bunu özellikle böyle organize ettik çünkü; bir sonraki asıl buluşmada (mangal) kim ne kadar kebap yer onu hesaplamakdı amacımız.. :good1: Ayhan abim çok samimi bi insan, klavye başında dahi bunu yansıtabilmesinden belliydi zaten. Ekrem abide keza öyle, bi pazar gidip garajını talan edeceğiz (gizli saklı oto yıkama ve polisaj makinaları ve en pahallısından pasta cilaları varmış :ninja: ) Osman abide bize eşlik eder herhalde, artık hiçbir buluşmayı kaçırmamanı temenni ediyorum Osman abi. :) Emir kardeşimlede yeni tanışmış olduk, daha sık görüşmek bu ekibin tamamı için iyi olacaktır. Sevgiler :flowers:

Dillerine sağlık benim güzel kardeşim, o senin samimiyetin.... Hiç yabancılık çekmedik. Dolu dolu 5 saat geçirdik..... Ev sahipliğinize diyecek yoktu.... Çok çok teşekkür ederiz..... :bravo::nazar:

Güzel bir buluşma, yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler sefalar getirmişler :bravo:

Serhan abim.. birlikte katılalım inşallah bir daha kilerine....selamlar

Dün sizden ayrıldıktan sonra telefon geldi. Fırnıza Balık yemeye sonra Tekir'e pirzola yemeye gittim :)

Afiyet şekerler olsun.... yarasın..... bir dahakine de birlikte katılmayı nasip etsin (Pırnız + Tekir) ...... :angry:

Hoşbulduk sefalar bulduk benim güzel abim...

Güzel olmuş arkadaşlar... Tebrikler.. :)

Mehmet abi en kısa zamanda sizinle yüz yüze görüşmek istiyoruz. Dünkü buluşmada bol bol kulaklarınız çınlamıştır... :flowers:

yüreğinize sağlık maşallah gaziantep dostlarına.. :bravo:

Kardeşim özledim bea.. :blush:

38 plaka focus kiminimiş acep.. :unsure2:

Benim abi, 2004 Collection, 47000'de,

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Tabi benim güzel kardeşim daha Açık daha ferah bir yer olsun lütfen...... :flowers::nazar::bravo:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

gece gece Antep buluşmasının fotoğraflarını açan (bende) kabahat , saat 1 e 10 var , giyinip çıksam 3 te ordayım , stadın oralar 3 te açıkmdır ??

Geleydin kardeşim, seninle de giderdik gece 3 stadın oraya.

güzel olmuş...ben de perşembe sabahı antepteyim kısmetse...

kaçırdık buluşmayı :p

Toplantıyı kaçırdınız ama vaktiniz olursa müsait olan arkadaşlara mini bir organizasyon yapılabilir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Köksal

Geleydin kardeşim, seninle de giderdik gece 3 stadın oraya.

Toplantıyı kaçırdınız ama vaktiniz olursa müsait olan arkadaşlara mini bir organizasyon yapılabilir.

ben uçak biletimi aralık ayında almıştım, uçuş millerim ile aldığımdan değiştirme lüksüm de yoktu ...şans iişte:)

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Maşallahınız var. İyi tıkınmışsınız. :p:)

Hüseyin abi kulaklarınız da çok çınlatıldı. Hakkınızı helal edin (özellikle Ali Eren abi)

Buluşma pek zayıf olmuş... :i-ih: :i-ih: :i-ih:

Baklava, Katmer, Yuvalama efendiler yok... Nerede onlar? Sınavları mı vardı? :tongue:

Katılan arkadaşlar kg. ortalamamız 90 olunca yoktular bu saydıkların abi :blush:

Buluşmayla toplantıyı birbirine karıştırmayalım efenim. O saydıklarınız toplantı sofralarının ürünleridir. :p

Hakkınızda hüsnizan ettik abi, o sırada siz de telefonla bağlandınız zaten,,, en kısa zamanda tanışmak dileğiyle.... :flowers:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...