İçeriğe Yönlendir

İkinci El Piyasası Klişeleri

Ali Erkan Aktaşgül

Recommended Posts

Önder Özcan

Stepnesi kullanılmayanı anlarım da ( tdk sözlük stepne İng. spare tire'dan a. Yedek lastik),istetmesi kullanılmayan nedir yaa :unsure2::D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Gırtlak dolu, tam dolu, daha dolusu yok

En çok ta "2-3 parça boyalı" ya tavım. 2 olur ya da 3 olur 2-3 ne arkadaş :kafa:

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Boya takıntısı olan aramasın :D

Aracımın ufak bir probleminden dolayı pert kaydı vardır , ama sorunsuzdur :D

Fiyatım 32 bin tl , takasta 40 bin :D

Canım ülkem :)

Unutmadan birde şu var , genelde ilanların en altında yazar :)

Ölücüler aramasın , kalbini kırarım :D :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Kuş pisliği tavanı yaktı, titiz adamım boyattım, renk tutmayınca komple boyattım

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent
Kuş pisliği tavanı yaktı, titiz adamım boyattım, renk tutmayınca komple boyattım

:D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

takasta aracın değeri neden artar anlamış değilim. Satmak zorundaysan takasta asıl satan fiyatını düşürmeli :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

takasta aracın değeri neden artar anlamış değilim. Satmak zorundaysan takasta asıl satan fiyatını düşürmeli :angry:

Benim düşüncemde sizinki gibi ama , anladığım kadarıyla tuhaf mesajlar alınca satıcı kurtulmak için bu yönteme başvuruyor . Bir ara satılığa çıkardım arabayı , tekel bayii'inden tutun tekirdağ'da arsaya kadar türlü şeyler ile takas edermisin diyenler oldu . En sonunda ilanı kaldırdım :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

:)
Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

Benim düşüncemde sizinki gibi ama , anladığım kadarıyla tuhaf mesajlar alınca satıcı kurtulmak için bu yönteme başvuruyor . Bir ara satılığa çıkardım arabayı , tekel bayii'inden tutun tekirdağ'da arsaya kadar türlü şeyler ile takas edermisin diyenler oldu . En sonunda ilanı kaldırdım :D

ilginçmiş :) ben de ilan verdiğimde açıklamaya model yükseltmek için satıyorum dediğimde 97 model corolla teklifi gelmişti hemde 200 küsür kmlerde.

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Doktordan, öğretmenden veya bayandan değil, adam gibi adamdan...:)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Eğer ki kaput yada tavan boyalıysa ve bunun için verilen cevaplar şunlarsa ;

Çatıdan kereste ,kiremit düştü... nakliyeciler eşya taşırken dolabın ucunu kaputa çarpmışlar.. :) bende boyattım diyorsa

arkanıza bile bakmadan kaçın..

Yorum bağlantısı
Mustafa B Akkaya

- Lpg'si yeni takıldı lastikler 1 ay önce alındı madem satacaksın neden bu kadar masrafa girdin?

- Araç hatasız deyip boyalı parçaları çıktıgında birader hatasız dedik degişen yok boya var işte

-Tüm bakımları yetkili serviste yapılmıştır: evrak fatura sordugunuzda ben yaptırmadım benden önceki sahibi yaptırmış

- 2000 motorlusuda 1,6 sıda hep 25 kurus yakar ne hikmetse

Yorum bağlantısı
Özkan Pehlivan

Abi bu Sıfır Ölü Gibi ilanı beni krizlere soktu. Bayadır böyle gülmemişimdir :D

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

Ciddi alıcılar arasın. Mesela arayabilmek için Serkan Toker'in avatarı gibi olmak lazım :D

photo-2563.png

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Ciddi alıcılar arasın. Mesela arayabilmek için Serkan Toker'in avatarı gibi olmak lazım :D

photo-2563.png

bu iyiydi... :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Stepnesi kullanılmayanı anlarım da ( tdk sözlük stepne İng. spare tire'dan a. Yedek lastik),istetmesi kullanılmayan nedir yaa :unsure2::D

Bir adım daha ilerisi "işletmesi kullanılmadı" :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün
(düzenlendi)

"Yer uçağı" tabiri ilginç, galeri satışındaki fotoğrafta dağılmış görünen araçlar için yazılan "aracımızın biraz masrafı vardır" açıklaması da korkutucudur.

tarihinde Mustafa Yenigün tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Köksal

otoban faresi, manita avcısı, her malın alıcısı vardır işine gelmeyen aramasın kalp kırarım! :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir
(düzenlendi)

Eğer ki kaput yada tavan boyalıysa ve bunun için verilen cevaplar şunlarsa ;

Çatıdan kereste ,kiremit düştü... nakliyeciler eşya taşırken dolabın ucunu kaputa çarpmışlar.. :) bende boyattım diyorsa

arkanıza bile bakmadan kaçın..

Abi biz borayı tanıdıktan aldık. Ciddi ciddi sadece buz düşmesinden tavan ve kaput boyalıydı :) Hatta iki sezon üst üste boyanmıştı :) sonradan bizde çamurluk ucuna avuç içi kadar, lokal boya yaptırdık :) Alırken de, kullanırken de, satarken de çok memnun kalmıştım :)

Birde bunlar var.

Detaylar telefonda verilir, kriptolu telefonla aramak lazım çok gizli bilgiler ya... İlana yazmayıp 10 satır mesaj yazan arkadaş gördüm :)

Resimleri akşam eklerim, gardaşım ilanı akşam açsaydın keşke...

Arada bazen kaptırıyorum kendimi bırakıyorum araba bakmayı yorumları okuyorum.

Ama hakkını vermek lazım bazıları öyle bir yazıyor ki adamı arayıp sadece satıldı mı sorusu sorabilirsiniz.

tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Makam Aracı

SON FİYAT İNDİRİMİ ALAN OLMAZSA MODİFİYE YAPCAM

Ustasından Hastasına

FİYAT DÜŞTÜ ACİLLL İLK GELEN ALIR

ORJİNAL KM, LPG Lİ, MEMURDAN

SIFIR ALT TAKIM, YÜRÜR SIFIR (Araç 196.000 km'de)

FRANSIZ GURDU

YER UÇAĞI

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Enis Sever

"Keyfe keder satılık" ikinci elin en klişe laflarından biri olsa gerek ama beni fena sinir eden bir laftır

Yorum bağlantısı
Mustafa B Akkaya

-Açıklama kısmına kısacası temiz demiş bırakmıs baya bi kısa olmuş:) 25 bin tl lik araba satarken bu kadar üşenmişligini hiç görmedim

- aradıgınızda aracım şu fiatı gördüde vermedim diyorsa eger kesinlikle o fiata verecektir uyanık olup şifreyi çözmek gerek:)

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

"Keyfe keder satılık" ikinci elin en klişe laflarından biri olsa gerek ama beni fena sinir eden bir laftır

bazıları da tok satıcıyım yazarak açıkça belli ediyor öpüceğini :biggrin:

tüm ağır bakımları yeni yapıldı .

öyle deme şimdi bende satmadan iki ay önce bütün bakımlarını yaptırmıştım, hatta 4 gün önce de mazot pompası elimde patlamıştı ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...