Ayhan Asil 16 Nisan 2013 Paylaş 16 Nisan 2013 Abicim Oktay abi gibi olmasada yaparız Benim submarine felan da yeşil olduğu için ben bozmam. Malesef Jaguar'ında yeşil. onu Oktay abi Beyaz veya değiştirilebilir yapar artık (sarı mavi yeşil kırmızı ) Evet... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2013 Yazar Paylaş 16 Nisan 2013 Ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kadran tabanı kazındıntan sonra istenilen renk kolayca alınabilir.Dikkat edilecek önemli nokta ışık dagılımın aynı olması. Yorum bağlantısı
Akan Belen 16 Nisan 2013 Paylaş 16 Nisan 2013 Ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kadran tabanı kazındıntan sonra istenilen renk kolayca alınabilir.Dikkat edilecek önemli nokta ışık dagılımın aynı olması. Bizim klima panelinin rengi değişmez sanırım değil mi.Çokmu gereksiz bir soru oldu bu Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2013 Yazar Paylaş 16 Nisan 2013 Emin değilim ama değişebilir.Sökmek bakmak kısmet olmadı. Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 16 Nisan 2013 Paylaş 16 Nisan 2013 Ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kadran tabanı kazındıntan sonra istenilen renk kolayca alınabilir.Dikkat edilecek önemli nokta ışık dagılımın aynı olması. Rengi ne kullanarak veriyorsun abi? Boya mı? 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 16 Nisan 2013 Paylaş 16 Nisan 2013 Oktay abi bu işlemlerin yapım süresi ne kadar.Ayrıca kapı kolu aydınlatması falan kaç saatlik iş acaba Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2013 Yazar Paylaş 16 Nisan 2013 Gösterge için 2 gün uğraşıyorum ve mecburen gece uğraşıyorum.Kapı kolları çok vakit almıyor.Baglantısıda zaten düğmelerden yapıldıgı için zor olmuyor. Yorum bağlantısı
Akan Belen 16 Nisan 2013 Paylaş 16 Nisan 2013 Gösterge için 2 gün uğraşıyorum ve mecburen gece uğraşıyorum.Kapı kolları çok vakit almıyor.Baglantısıda zaten düğmelerden yapıldıgı için zor olmuyor. Deme yahu fenaymış.Ebayda bizim araçlar için beyaz taban var.Sanırım üstüne mi falan yapışıyor sistemini bilşmiyorum ama.Ondan alsak yine bu kadar uğraşı gerekiyor mu acaba.Gerçi arka kısım mecburen yine kazınacak sanırım boya olduğu için.Kötü bir durum Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 16 Nisan 2013 Paylaş 16 Nisan 2013 Oktay abi fazla kazınan yerler için siyah oje + cd kalemi birebir çözüm eline sağlık ... 1 Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 16 Nisan 2013 Paylaş 16 Nisan 2013 Oktay abi fazla kazınan yerler için siyah oje + cd kalemi birebir çözüm eline sağlık ... Hımmm Yorum bağlantısı
Mustafa Acar 16 Nisan 2013 Paylaş 16 Nisan 2013 oktay abi eline sağlık çok güzel oldu kadran ayarlarınıda çözdüm gibi daha iyi resimlerini sana yollayacağım abi ee saat akşam 22 00 dan sabah saat 5 30 da işimiz bitti abi ama çok güzel oldu herkes çok beğendi saatler daha geç alınsaydı yada biz daha önceden yapsaydık daha güzel olacaktı yaza geldik neyse herkese ayrıca beğendikleri için teşekkür ederim allah daha iyilerini sizlere layık görsün inşallah 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2013 Yazar Paylaş 16 Nisan 2013 Anıl aynen öyle.İlk çalışmamdan beri kullanıyorum. Forumu ve başka çalışmaları boşuna didik didik etmiyorum desem Mustafa tekrar iyi günlerde kullan. Ayarlar zor değilde sök tak ugraştırıyor. Kısmet bu zamana imış. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2013 Yazar Paylaş 16 Nisan 2013 Akan kadranı değişirsen çok uğraşmaz sın galiba bu göstergede çalışmam olmadıgı için yorumum fazla yok.Ampuller gün ışıgı biliyorsun o renkte bir ışık alırsın.Yada alacagın kadranın sayı arkalşarı hangi ton ise gün ışıgı rrenginde verecegi tonu alırsın. Aslında sizin model araçta aydınlatma led mi ampul mü onuda bilmiyorum.2002 ve makyajlıya kadar ampul diye biliyorum ama sonrası belki leddir led ise yeşil leddir ve mecburen değişmesi gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan 2013 Paylaş 16 Nisan 2013 Harika bir homojenlik, renk de şahsen çok sevdiğim bir renk , 180 den sonraısnın kırmızı olması nefis ötei olmuş, 1 adet gösterge ile uğraşmıştım, bir daha uğraşmam diye not aldım bilinç altıma, çok zaman alan, hata kaldırmayacak bir işlem, iğne deliği kadar hata, işi mahvediyor 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2013 Yazar Paylaş 16 Nisan 2013 Mavi beyaz dan daha çok belli ediyor. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2013 Elazığ'dan Levent Akgöz arkadaşımızın F1 km göstergesine beyaz ve kırmızı renk uygulaması yaptım.Mavi renk çalışmasının beyaz olanı oldu. Resim boyutunu küçültünce netlik hakikaten bozuluyor.İsteyen olursa tam boyutta yollayabilirim. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2013 Hayır vekaleten göstergesi geldi kendisi gelinse arabayı bana hediye verecek bundan tırsıyor. 1 Yorum bağlantısı
Guest Levent Akgöz 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 oktay bey emeğinize sağlık çok güzel olmuş..sabırsızlıkla bekliyorum...geceleri araba kullanmak daha zevkli hale gelecek..tekrardan tşk.. 2 Yorum bağlantısı
Hamdi Gökhan Atasoy 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 Hayır vekaleten göstergesi geldi kendisi gelinse arabayı bana hediye verecek bundan tırsıyor. ben de ibreleri kırmızı yaptım diye seviniyorum oktay bey sen iş çözmüşsün , arabayla beraber yanına mı gelsem , ankaraya çok güzel olmuş elinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2013 Gelirsen başım üstüne,sırf gösterge için arabayla gelmene gerek yok ki.Kargo daha hesaplı 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Şaheser olmuşlar. İçim gitti, elinize sağlık. Mavi başka güzel beyaz başka. İkisi de çok güzel olmuş. Ben de mi yaptırsam acaba. Ne güzel olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2013 Oktay Abi süpersin. Benim yeni poloda kalorifer düğmeleri kapkaranlık, keşke oralara gelebilsem birkaç dokunuş yapsak abi. İncele istersen Golf için yapmıştım.Polodada sanırım çok fark yoktur. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/237435-vw-97-golf-gosterge-ve-ic-aydinlatmasi/ Ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 (düzenlendi) Hayır vekaleten göstergesi geldi kendisi gelinse arabayı bana hediye verecek bundan tırsıyor. Levent abi geldi diye sevindim bende . 3 Mayıs 2013 tarihinde Özcan Keskin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts