İçeriğe Yönlendir

Focus F1 Açık Mavi Ve Kırmızı Gösterge Aydınlatması.

Misafir

Recommended Posts

Guest Levent Akg&#246z

Levent abi geldi diye sevindim bende .

valla gelemedik bari göstergeleri gönderelim dedik az önce taktım..tlf fotosu ama gerçekten güzel emeğine sağlık..oktay bey..çok belli olmuyor ama yakından çok güzel..

030520131955.jpg

030520131954.jpg030520131950.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Dimmer ışık ayarın olmadıgı için önceki yaptıgım beyaz çalışması ile aynı ışık şiddetinde tutum.Gözlerini yormaz.Bunu düşünerek kısık yaptım.Kaan bey uzun yolculuk yaptı ve sonuçtan memnun oldugunu bizzat konusunda yazdı.

Arka koltuktan tüm ışıklar kapalı iken resimler daha iyi olur.

Plakalıga yaptıgım ledleri taktıysan uzaktan foto isterim.

O kokuyuda bence oradan kaldır.

İyi günlerde kullan. :good1::nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özcan Keskin
(düzenlendi)

Dimmer ışık ayarın olmadıgı için önceki yaptıgım beyaz çalışması ile aynı ışık şiddetinde tutum.Gözlerini yormaz.Bunu düşünerek kısık yaptım.Kaan bey uzun yolculuk yaptı ve sonuçtan memnun oldugunu bizzat konusunda yazdı.

Arka koltuktan tüm ışıklar kapalı iken resimler daha iyi olur.

Plakalıga yaptıgım ledleri taktıysan uzaktan foto isterim.

O kokuyuda bence oradan kaldır.

İyi günlerde kullan. :good1::nazar:

bencede abi o koku varya iğrenç bişey benim teyb çerçevesine damladı gözyaşı gibi akmış değdiği yerdeki plastiğın üzerindeki güzel tabakayı soymuş. bu yüzden teyb çerçevesini 2 kez karbonla kapladım yine istediğim gibi olmadı

düzenleme : tırt pc min basmayan tuşları :D

tarihinde Özcan Keskin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Öğretmenim kırmızı hastası oldugunu telefonda biraz anladım ama fazlasıda varmış :D:tongue: .

Göstergeyi Kırmızı yapsaydık ve 5,6,7 ile 180 sonra sayılarıda beyaz yapsaydık güzel olurmuydu acaba. :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özcan Keskin
(düzenlendi)

bu arada göstergeler süper olmuş bende düşünüyorum ama şu anda bile bu aracı nasıl satacam diye düşünüyorum

follow me, amerikan park, .... derken araç tam istediğim gibi oldu göstergelerede el atarsam töbe satmam bu arabayı

Öğretmenim kırmızı hastası oldugunu telefonda biraz anladım ama fazlasıda varmış :D:tongue: .

Göstergeyi Kırmızı yapsaydık ve 5,6,7 ile 180 sonra sayılarıda beyaz yapsaydık güzel olurmuydu acaba. :unsure2:

oktay abi biyerde gördüm kumandası var 10 15 tane renk var böyle bişey yapılamazmı

mesela böyle bişey

http://www.marketdij...product&pid=684

pr_01_684_max.jpg

tarihinde Özcan Keskin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Göstergede bu tür rengarenk yananları tavsiye etmiyorum.Yapılır forumda yapanlarda var aynı düşüncemi o konulardada belirttim.İstenirse daha fazla renklerde yapılabilir fakat seyir halinde iken bence dikkati dagıtır diye düşünüyorum.Şu renk yapayım yok bu renk olsun yok sürekli renk degişsin falan filan :i-ih: Ayrıca son derecedede abartı buluyorum.

Bana yaparmısın derlerse ben kesinlikle yapmam derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
Sabri Bağbozan

elinize sağlık çok güzel olmuş. ben de yaptım km göstergesine aynısından beyaz led den.klima anahtarlarına da yaptım yalnız benim klima anahtarlarındaki ışıklar şimdi hiç yanmıyor neden olabilir acaba

Yorum bağlantısı

Ledleri tek tek diziyorum.Araç çalışırken 14 volta göre ledlerin direncini ayarlıyorum.Ledler güçlü olduğu için oldukcada kısık ve ideal ışıkta ayarlayarak ömrüne katkıda bulunuyorum.

HAzır ürünlerde eliniz yatkın ise ledde kullanılan direnci değiştirebilirseniz ömrü uzayacak.Yada üzerinde diod olan tipler var onlardan alırsanız biraz daha uzun ömürlü oluyorlar.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Mehmet Ayan

Oktay abi bu işin piri olduğun için sen daha iyi bilirsin.beni gösterge panelimin sol tarafı iyi yansıması fakat sol tarafa doğru kısık ışık.servisinden orijinal ampul taktırdım fakat değişmedi.acaba kazıdığınız bölümlerde tozlanma olabiliyormu?

Yorum bağlantısı
Yunus Hakkı Seyhan

eline sağlık ustam bende yaptırmak istiyorum bunu ama :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Halıs Ozcan

kesinlikle budur.! Bende istiyorum kırmızı beyaz kadrandan :D:D:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ethem Karatay

Oktay abi sanırım ben ve focusum yakın zamanda Ankaralı olucaz umarım bizden bıkmazsin sana çok iş düşecek

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Yasin Çalışkan

oktay bey izmirede bekleriz  kadranı sokup göndermeyelim yakalanırsak içeri alırlar:) durumuda acıklayamayız:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...

oktay bey izmirede bekleriz  kadranı sokup göndermeyelim yakalanırsak içeri alırlar:) durumuda acıklayamayız:)

Evden çıkmam bile mucize oluyor bazen oda mecbur kalınca kargoyu terminale götürünce.Böyle durumda terminale gittin madem atla gel dersen cevap ne olur bilmem.

Kadransız duruma bişi demezler heralde.Farlar stoplar için geçerli.Zamanında Mondeo ile neredeyse 4 ay falan gösterge komple sökük Ankara'da hemde Sürekli Kızılay yaptığım halde sorun olmadıydı.Ruhsat olduğu sürece sorun çıkmaz diye düşünüyorum. 

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Yakup Hakbilen

Konu gecen yılın ama gösterge diyince ilk bu konu çıkıyor abi.benim focusa da yaptırma imkânımız var mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Misafir
(düzenlendi)

Aman deyim soguma bahanende,beni öne katıp bahane etme. :biggrin:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Kayseri ilimizden 2 ayrı arkadaşın F1 araçları için geçen yıl ortasında Rabbimin izni ile yapıp güzel sonuç ile btirmek kısmet olan gösterge led aydınlatmalarından görünüm halleri.

Öylesine 2 renk denemesi.

SShF6bd.jpg

nuem7pk.jpg

Son hallerinden görünüm.Araç üzerinden görünüm halleri maalesef gelmedi.

fIzE28Q.jpg

88FOe52.jpg

fMcvE0r.jpg

zPNDWer.jpg

KWwxNoe.jpg

Çakmaklık içinde kırmızı ve beyaz ledlendirme yapmıştım.

i942Udm.jpg

8PSae5m.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Emrah Erkılıç

Bu kazinan yerlere cam boyasi kullansak sonuc alabilirmiyiz

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu kazinan yerlere cam boyasi kullansak sonuc alabilirmiyiz

Işığı hamojen aldıktan sonra sıkıntı olmaz.Lakin boya için fırça çok sıkıntı.sprey tarzı da çok dikkatli atmak lazım.Kısaca el yatkınlığı ve en başta sabır ile neden olmasın. :good1:

Yorum bağlantısı
Emrah Erkılıç

Baska turlu nasil rahatsiz etmeyen ve homojen yapabilirim cozemedim oktay abi. focusumu yeni aldim isiklar cok sonuk ya sokup ampulleri degistirip tekrar takicam yada cozum bulmam lazim. Sokup takma da lehimde falan priblem yasamam zaten elektrikciyim hafta sonu baslicam

Yorum bağlantısı
Misafir

Baska turlu nasil rahatsiz etmeyen ve homojen yapabilirim cozemedim oktay abi. focusumu yeni aldim isiklar cok sonuk ya sokup ampulleri degistirip tekrar takicam yada cozum bulmam lazim. Sokup takma da lehimde falan priblem yasamam zaten elektrikciyim hafta sonu baslicam

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/269274-focus-mk1-g%C3%B6sterge-renk-de%C4%9Fi%C5%9Fimi-farkl%C4%B1-y%C3%B6ntem/

Yorum bağlantısı
  • Yeni Oluştur...