İçeriğe Yönlendir

Focus F1 Açık Mavi Ve Kırmızı Gösterge Aydınlatması.

Misafir

Recommended Posts

Musa Güneş

Oktay abi istanbulda senin gibi bir elektrik ustası olduğunu bilmeyi isterdim sanırım istanbulda böyle biri ya yok yada varda ben tanımıyorum bende 2003 ford focus 1.6 darkline var bende beyaz yapmak istiyorum ancak sökme kazıma tamam fakat gerisi hakkında bilgi sahibi olmadığım için cesaret edemiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Güneş

söküp kazıdıktan sonra geriye ne kalacak?

Ağabey söküp kazıdıktan sonra benim açımdan asıl mesele elektrik elektronik bilgi içeren kısım ışıklandırma

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Misafir

Oktay abi istanbulda senin gibi bir elektrik ustası olduğunu bilmeyi isterdim sanırım istanbulda böyle biri ya yok yada varda ben tanımıyorum bende 2003 ford focus 1.6 darkline var bende beyaz yapmak istiyorum ancak sökme kazıma tamam fakat gerisi hakkında bilgi sahibi olmadığım için cesaret edemiyorum.

Yeşil tabakayı kazıdıktan sonra hazır smd5050 şerit ledler ile içine geniş şekilde döşeme yaparak uygulayabilirsin.Elektiriğini orijinal ampullerin takıldığı yerden alacaksın.Işık ayarın bu şekilde çalışmaya devam eder.

Zor olan kısım ibrelerin yeniden takılma süreci.Bunuda konuda anlattım.Sadece bu aşamada pişmanlık duyabilirsiniz. :D

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
Aykut Uçar

Merhaba resimdeki Oktay abimizin yaptığı bu aracı Mustafa abimizden satın aldım. Göstergeler gerçekten çok güzel olmuş geçen başka bir focusa oturdum başka bir araç gibi geldi sizlerinde tavsiyelerine uyarak ufak tefek eklemeler yapacağım selametle herkese :)

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Anıl Çet

1 kaç yıl önce sormuştum.150,200 arasında temizine göre değişiyordu.

Abi merhaba yasim 25 ilk aracimi aldim(focus 1), yürürüne ve frenlerine epey masraf ettim, simdilerde butcem kisitli.

Gosterge ışıkları cok az, bana onerebilecegin yöntem var midir? Elektronikten anlarim o iste calisiyorum, elim az cok yatkindir. Gostergelerle ilgili konu acmissin galiba ama bulamadim. Sadece icini acip temizlemem yeterli olur mu sence?

İyi forumlar dilerim

Yorum bağlantısı
Fatih Sevindik
(düzenlendi)

Oktay usta, çalışmalarına tüm arkadaşlar gibi bende hayran kaldım. emeğine sağlık.

Gittigdiyor da aşağıda ki gibi bir ürün var bunun montajı nasıl olur acaba cam içerisinde ki yeşil tabakayı kazımak gerekir mi?

elektrik bağlantısı basit iş mi acaba?

uygulayan,resimleri olan değerli ustalarımız yorum yaparsa sevinirim.219272488_tn120_0.jpg?1461915141http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-focus-isikli-gosterge-kagidi-219272488#product-information

tarihinde Fatih Sevindik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Dogan

Elinize sağlık güzel bi çalışma olmuş. Bende de 2004 Focus Ghia HB var ve gösterge ışıkları neredeyse sönmüş vaziyette, orjinal renginin kalmasını istiyorum, ne almalıyım acaba?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...