Musa Güneş 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 Oktay abi istanbulda senin gibi bir elektrik ustası olduğunu bilmeyi isterdim sanırım istanbulda böyle biri ya yok yada varda ben tanımıyorum bende 2003 ford focus 1.6 darkline var bende beyaz yapmak istiyorum ancak sökme kazıma tamam fakat gerisi hakkında bilgi sahibi olmadığım için cesaret edemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Eylül 2015 Paylaş 18 Eylül 2015 söküp kazıdıktan sonra geriye ne kalacak? Yorum bağlantısı
Musa Güneş 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 söküp kazıdıktan sonra geriye ne kalacak? Ağabey söküp kazıdıktan sonra benim açımdan asıl mesele elektrik elektronik bilgi içeren kısım ışıklandırma Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ekim 2015 Yazar Paylaş 14 Ekim 2015 Oktay abi istanbulda senin gibi bir elektrik ustası olduğunu bilmeyi isterdim sanırım istanbulda böyle biri ya yok yada varda ben tanımıyorum bende 2003 ford focus 1.6 darkline var bende beyaz yapmak istiyorum ancak sökme kazıma tamam fakat gerisi hakkında bilgi sahibi olmadığım için cesaret edemiyorum. Yeşil tabakayı kazıdıktan sonra hazır smd5050 şerit ledler ile içine geniş şekilde döşeme yaparak uygulayabilirsin.Elektiriğini orijinal ampullerin takıldığı yerden alacaksın.Işık ayarın bu şekilde çalışmaya devam eder. Zor olan kısım ibrelerin yeniden takılma süreci.Bunuda konuda anlattım.Sadece bu aşamada pişmanlık duyabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ekim 2015 Yazar Paylaş 18 Ekim 2015 1 kaç yıl önce sormuştum.150,200 arasında temizine göre değişiyordu. Yorum bağlantısı
Aydın Güven Gürkan 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 cok guzel olmus gercekten ... Yorum bağlantısı
Aykut Uçar 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Merhaba resimdeki Oktay abimizin yaptığı bu aracı Mustafa abimizden satın aldım. Göstergeler gerçekten çok güzel olmuş geçen başka bir focusa oturdum başka bir araç gibi geldi sizlerinde tavsiyelerine uyarak ufak tefek eklemeler yapacağım selametle herkese Yorum bağlantısı
Anıl Çet 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 1 kaç yıl önce sormuştum.150,200 arasında temizine göre değişiyordu.Abi merhaba yasim 25 ilk aracimi aldim(focus 1), yürürüne ve frenlerine epey masraf ettim, simdilerde butcem kisitli.Gosterge ışıkları cok az, bana onerebilecegin yöntem var midir? Elektronikten anlarim o iste calisiyorum, elim az cok yatkindir. Gostergelerle ilgili konu acmissin galiba ama bulamadim. Sadece icini acip temizlemem yeterli olur mu sence? İyi forumlar dilerim Yorum bağlantısı
Fatih Sevindik 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 (düzenlendi) Oktay usta, çalışmalarına tüm arkadaşlar gibi bende hayran kaldım. emeğine sağlık. Gittigdiyor da aşağıda ki gibi bir ürün var bunun montajı nasıl olur acaba cam içerisinde ki yeşil tabakayı kazımak gerekir mi? elektrik bağlantısı basit iş mi acaba? uygulayan,resimleri olan değerli ustalarımız yorum yaparsa sevinirim.http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-focus-isikli-gosterge-kagidi-219272488#product-information 29 Nisan 2016 tarihinde Fatih Sevindik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Dogan 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Elinize sağlık güzel bi çalışma olmuş. Bende de 2004 Focus Ghia HB var ve gösterge ışıkları neredeyse sönmüş vaziyette, orjinal renginin kalmasını istiyorum, ne almalıyım acaba? Yorum bağlantısı
Recommended Posts