İçeriğe Yönlendir

Sis Farlarını Kendim Takabilir Miyim ?

Mehmet Eren

Recommended Posts

Mehmet Eren
:( Beceremedim ve vakit ayıramadım sonuçta gittim 30 TL ye taktırdım. Çerçevelerle arasında boşluk var pek hoş olmadı.. :(
Yorum bağlantısı
Mehmet Eren

Sanırım ters de takılmamış , çünkü mantaj yerleri birebir uyuyor hem çerçevenin hemde farların... Tamponun fazla içinde kalıyor gibime geldi.. Sorun tampondan da olabilir..

Yorum bağlantısı

Sanırım ters de takılmamış , çünkü mantaj yerleri birebir uyuyor hem çerçevenin hemde farların... Tamponun fazla içinde kalıyor gibime geldi.. Sorun tampondan da olabilir..

Benim sis farları da aynı ama tam sıfıra sıfır oturuyor.vaktin olduğunda biraz uğraşmayla düzenlenebileceğini düşünüyorum

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Melik Ay

Merhabalar

bizim aracın sisleri yok ve kör gözüküyor  :)

uygun fiyata sis bulduk fakat sanırım sis far yerinde tesisat yok, bunun için ne yapabilirim oraya  tesisat  çekmek cep yakarmı?

birde ben gecen sis olmamasına rağmen sis+farları açtım normal farlar açılmadı neden acaba?

ikisi beraber yanmıyormu

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Merhabalar

bizim aracın sisleri yok ve kör gözüküyor  :)

uygun fiyata sis bulduk fakat sanırım sis far yerinde tesisat yok, bunun için ne yapabilirim oraya  tesisat  çekmek cep yakarmı?

birde ben gecen sis olmamasına rağmen sis+farları açtım normal farlar açılmadı neden acaba?

ikisi beraber yanmıyormu

Konunuz birleştirilmiştir..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Merhabalar

bizim aracın sisleri yok ve kör gözüküyor :)

uygun fiyata sis bulduk fakat sanırım sis far yerinde tesisat yok, bunun için ne yapabilirim oraya tesisat çekmek cep yakarmı?

ikisi beraber yanmıyormu

Tesisat genelde olur, yoksa da 50 liraya falan yapılır.

Farlar artı sisler yanar. Yanmaması için tek sebep anahtar arızası olabilir.

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

12 C-Max'lerin ön sisleride böyle midir? Bizim ikisinde de hafif bir boşluk var arada. :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...