Mehmet Eren 28 Nisan 2013 Yazar Paylaş 28 Nisan 2013 Beceremedim ve vakit ayıramadım sonuçta gittim 30 TL ye taktırdım. Çerçevelerle arasında boşluk var pek hoş olmadı.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 Kapağını almadın mı ? http://www.yedekparcaford.com/?urun-6043-MONDEO-ON-SiS-FAR-CERCEVESi-SOL-1993-2000-iTHAL.html Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 Emin degilim ama sag sol ters takılma gibi bir durum var sanki.Bu şekilde olması garip. Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 29 Nisan 2013 Yazar Paylaş 29 Nisan 2013 Sanırım ters de takılmamış , çünkü mantaj yerleri birebir uyuyor hem çerçevenin hemde farların... Tamponun fazla içinde kalıyor gibime geldi.. Sorun tampondan da olabilir.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Sanırım ters de takılmamış , çünkü mantaj yerleri birebir uyuyor hem çerçevenin hemde farların... Tamponun fazla içinde kalıyor gibime geldi.. Sorun tampondan da olabilir.. Benim sis farları da aynı ama tam sıfıra sıfır oturuyor.vaktin olduğunda biraz uğraşmayla düzenlenebileceğini düşünüyorum Yorum bağlantısı
Fatih Erol 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 Sis farlarının yuvasında sıfıra sıfır olması için sis farı çerçevesi almanız lazım... http://www.yedekparcaford.com/?urun-6043-MONDEO-ON-SiS-FAR-CERCEVESi-SOL-1993-2000-iTHAL.html 1 Yorum bağlantısı
Melik Ay 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Merhabalar bizim aracın sisleri yok ve kör gözüküyor uygun fiyata sis bulduk fakat sanırım sis far yerinde tesisat yok, bunun için ne yapabilirim oraya tesisat çekmek cep yakarmı? birde ben gecen sis olmamasına rağmen sis+farları açtım normal farlar açılmadı neden acaba? ikisi beraber yanmıyormu Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Merhabalar bizim aracın sisleri yok ve kör gözüküyor uygun fiyata sis bulduk fakat sanırım sis far yerinde tesisat yok, bunun için ne yapabilirim oraya tesisat çekmek cep yakarmı? birde ben gecen sis olmamasına rağmen sis+farları açtım normal farlar açılmadı neden acaba? ikisi beraber yanmıyormu Konunuz birleştirilmiştir.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Merhabalar bizim aracın sisleri yok ve kör gözüküyor uygun fiyata sis bulduk fakat sanırım sis far yerinde tesisat yok, bunun için ne yapabilirim oraya tesisat çekmek cep yakarmı? birde ben gecen sis olmamasına rağmen sis+farları açtım normal farlar açılmadı neden acaba? ikisi beraber yanmıyormu Tesisat genelde olur, yoksa da 50 liraya falan yapılır. Farlar artı sisler yanar. Yanmaması için tek sebep anahtar arızası olabilir. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 12 C-Max'lerin ön sisleride böyle midir? Bizim ikisinde de hafif bir boşluk var arada. Yorum bağlantısı
Recommended Posts