İçeriğe Yönlendir

B Max'E Kapı Koruyucu


Korhan Şenörer

Recommended Posts

Korhan Şenörer

Tüm araçlara uygun şekilde üretilen kapı koruyucu ürünü, arkadaşım hediye edince B Max'ime kapı koruyucu taktım, küçük ama faydalı bir parça. Uzaktanda kötü görünmüyor. Normalde 4 adeti 40 tl.ye satıyorlarmış, elinde olan 2 adeti hediyem olsun diyerek verdi. Bizim araçlarda zaten 2 tane gerekiyor, kayar kapılara takmaya gerek yok. Faydalı bir ürün olduğunu düşünüyorum.

2013-04-27_18-34-00_192.jpg

2013-04-27_18-35-53_915.jpg

2013-04-27_18-37-32_985.jpg

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bence güzel olmuş.Biraz sırıtsada yeni araçlarda kullanımalı mutlaka.Ciddi olarak çok yıpranıyor kapı kenarları hatta alt köşe kısmı.Benim aracımın bu bakımdan durumu kötü.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Aşkın Barçın
(düzenlendi)

Bu tür koruyucuları bende kullanmıştım. İlk başta güzeldi fakat zamanla bu koruyucuların içine toz toprak doluyor. Aracı yıkadıktan sonra silerken koruyucunun altındaki toz zımpara gibi boyayı çizmeye başlıyor.hemen çıkartmıştım ben tecrübeyle sabittir.

tarihinde Aşkın Barçın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Burak Balıkçı

İşlevi itibariyle yerinde bir modifikasyon olmuş, güle güle kullanın. Mehmet Abi'nin dediği gibi kapı altları için daha çok ihtiyaç var bu tür korumalar. Formlu bir şekil verip kapı altlarına da üretseler keşke.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...