Misafir 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Denemek lazım...seri yıkamada performans nasıl olur bilemem ama... Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Cıks olmaz bu iş.Buharla yıkarken biryandan da bezle siliyorsunuz.Tamamen kiri arındırmamış aracıma bezle bu şekilde silecek adamın alnını karışlarım ben Açıkçası ben yıkatmazdım bu şekilde.Videoda da açıkçası normal sulu yıkamayı kötüleyebildiği kadar kötülemiş.Neymiş 80-100 litre su harcanıyormuş saçmalık resmen.Bir ürünün reklamı yapılırken kendi özelliklerini anlatmak gerekir.Karşı tarafı kötüleyerek pazarlama yapılmaz.Videodan ben bunu gördüm. Eğer böyle bir yıkama açma düşünceniz varsa.Normal bir yıkama açın ancak kaliteden ödün vermeyin eminim çok daha fazla iş yaparsınız 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Ben yeni bir yöntem buldum..Havayla yıkıma...Basacan tazyikli havayı kirler tozlar uçup gitsinler Nereye konarlarsa konsunlar o bizim sorunumuz değil. Yorum bağlantısı
Emre Köksal 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Mecidiyeköy cevahir avm de bu sistem varmış sanırım... aydoğanlar ford un sahibine şöforlük yapan amcayla konuşurken bu sistemden bahsetmiş ve ben kullandığım tüm lüks araçları bu sistemle yıkatıp daha temiz sonuçlara ulaşıyorum demişti... anadoluyakasında bakınıp bulamamıştım...acılırsa denerim ki sonucu merak ediyorum... sanırım 1 bardak su ile araba yıkanabiliyormuş.. Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 (düzenlendi) Bir de geziciymiş bu adamlar. Siz 20 bin tl ile bu işe girerseniz batarsanız. Araç lazım 2 tane çalışan lazım bu 2 çalışan bir araca gitti geldi derken zaten rahat 30 dk geçer. Aldığı para ise 13 tl. o eve gitmek için yakılan yakıt makineler çalışan maaşı sigortası eve gitmek için aracın masrafı ve aracın kendisi hevesinizi kırmayım aam 20 bin tl ile öyle bir iş kuramazsınız. Ayırca çamurlu aracı adam direk bez ile gideriyor buhar alıp götürmüyor. Bu da yorucu bir iş ve çalışan maaşında artışa sebep olacaktır. Aracıda çizecektir. 29 Nisan 2013 tarihinde Feti Ercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Karahan 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 tazzikle yıkama candır . böyle kıl tüy yünle ugrasmam .. Yorum bağlantısı
ümit karagöz 29 Nisan 2013 Yazar Paylaş 29 Nisan 2013 türk milleti olarak ilk başlarda hep ön yargıyla bakıyoruz ama sonra zamanla bakıyoruzki. olumsuzca düşündüğümüz şeyler büyük kazançlara dönüşüyor. susuz araç yıkamada böyle. her zaman köpüklü araç yıkama cazip geliyor ama bişeyleri denemeden olmaz. belki çok daha temiz bir iş meydana çıkar memnun kalırız. olumlu veya olumsuz eleştiriler benim yol bulmama neden oluyor. her türlü eleştiriye açığım. her yazılan yorum benim için değerli Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Açacağınız dükkanda hem sulu hem de buharlı sistemle araç yıkama seçeneği sunabilirsiniz. Müşteri hangisini isterse o yöntem ile yıkarsınız aracını. Pek bilinirliği yok , zamanla bilindikçe tercih edilebilecek bir sistem. Araç yıkamada en önemli konu araca davranışınızdır. Sulu ya da buharlı , işinizi özenli ve temiz yaparsanız kazanırsınız. 6 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Susuz araba yıkanmaz, şakır şakır su akacak, başka yolu yoktur, bunlar anca büyük şehirlerde göz boyama amaçlı pratik işlerin ötesine geçmez bence. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Daha önceden bu sistem ile arabamı yıkatıp, çok memnun kalmıştım.. aracın su görmüşünden daha etkili ve daha parlaktı.. Vesile ile Avrupa Yakasında olursanız daimi müşteriniz olurum.. iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Aracın içini kesinlike yıkatmam. Mutlaka o su buharı mutlaka olacaktır. Bu buhar nereye gidiyor. Dış yıkamayı kesinlikle tercih ederim. Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Mutlaka denerim ama sonrası ne olur kafamda biraz soru işaretleri var. Bizim Yalova'lı firma Winox'la anlaşıp bir yıkama merkezi açmakta mantıklı iş. Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Buharında kaynağı sudur zaten susuz yıkanmıyor araç denerdim ancak dediğim gibi 20 bin tl için böyle bir iş kurmak zor ama inşallah kurarsınız bol bol kazanırsınız Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 İçini asla yıkatmazdım, su buharı sıkıntı çıkarabilir ama dışını kesin denerim ... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 1. bunu araç size gelmeden, siz aracın bulunduğu yere giderek yaparsanız müşteri bulursunuz, internet vb. reklam ile 2. tanıdığım bir arkadaş gezici yıkama arabası ile bu işe girdi, kapattı 3. tanımadığım sabit bir yer vardı kapandı 4. yakınlarda bu şekilde sıkça arabaısnı yıkatan vardı, siyah, çizik içinde idi. yıkayan personele verilen bezlerin gerçek mikrofiber olması şart!!!! 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Açacağınız dükkanda hem sulu hem de buharlı sistemle araç yıkama seçeneği sunabilirsiniz. Müşteri hangisini isterse o yöntem ile yıkarsınız aracını. Pek bilinirliği yok , zamanla bilindikçe tercih edilebilecek bir sistem. Araç yıkamada en önemli konu araca davranışınızdır. Sulu ya da buharlı , işinizi özenli ve temiz yaparsanız kazanırsınız. Olayın özetini Rıfatım söylemiş, özen olduğu sürece sorun olmaz. Denemek görmek şart, şimdilik su en iyisi görünse de yeniliklere karşı değiliz. Naylona buhar turtturmam erir sonra. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 bol bulmuş Rıfatım, her ikisinin birlikte yatırım maliyetine girmemiş ama Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 İdda ediyorum.Sıfır siyah bir aracı 15 defa buharla yıkasınlar ciddi kirlenmiş bir aracı.15 yıkama sonrasında çizikten boya görünmez.Buharla kiri yumşatıp bezle silme mantığıdır.Bizim ülkemizde olmaz bu.Yurd dışında olur belki adamların tozu toprağı yok şehir merkezlerinde.Ülkemizde normal sulu yıkamada bile araçlar ne hale geliyor ,geçtim buharı Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Nisan 2013 Paylaş 30 Nisan 2013 Ellerinde ki bezi de işlem sırasında sık sık yıkamaları gerekiyor..bunu da yapacaklarını pek sanmıyorum.1 araba da 1 defa belki yıkarlar.Beze gelen yabancı maddeler belki çözülecek ama atıyorum bir çöp parçacı bezde kalacak.Sür babam sür aracı çizecektir.. Yorum bağlantısı
Mehmet Eser 1 Mayıs 2013 Paylaş 1 Mayıs 2013 köpüklü oto yıkama balonu gibi olmazsa denenebilir... köpüklü yıkama kaliteli malzeme olmazsa işe yaramıyor, kaliteli olursa bu seferde cila mila bırakmıyor ... Buharı görmem lazım, hafta en az 1 kez yıkatıyorum 2-3 olduğu bile oluyor. Denenmeli ama işe yarıyorsa. köpüklü oto yıkama balonu gibi olmazsa denenebilir... köpüklü yıkama kaliteli malzeme olmazsa işe yaramıyor, kaliteli olursa bu seferde cila mila bırakmıyor ... Buharı görmem lazım, hafta en az 1 kez yıkatıyorum 2-3 olduğu bile oluyor. Denenmeli ama işe yarıyorsa. haftada 2-3 kez mi?Gerçekten ilginç.. Yorum bağlantısı
Murat Karataş 1 Mayıs 2013 Paylaş 1 Mayıs 2013 en önemli faktör işçilik gibi kalifiye iş gücü gerektirir. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 1 Mayıs 2013 Paylaş 1 Mayıs 2013 haftada 2-3 kez mi?Gerçekten ilginç.. yazın değil de kışın çamur içinde kaldıysa yıkatmasam bile su tuttururum ... Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 1 Mayıs 2013 Paylaş 1 Mayıs 2013 Ben alalı 1.5 ay oldu geçen gün yeni yıkattım :)Boyanız aşınıcak valla 1,5 ay yıkanmayana göre benim boyam daha iyi durumdadır 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Mayıs 2013 Paylaş 1 Mayıs 2013 Benimki toz kaplanınca güneşten korunuyor En güzel boya koruma ) Yorum bağlantısı
Recommended Posts