İçeriğe Yönlendir

Susuz Araç Yıkama

ümit karagöz

Recommended Posts

Anil Berke Kavraal
Benimki toz kaplanınca güneşten korunuyor :)

Fil e mi biniyorsun arabaya mı :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
ümit karagöz

bu fikirden birazda olsa vaz geçtim farklı şeyler denemeliyim. işdende sağlık nedeniyle ayrıldım tazminatımı alıp bişeyler kurmalıyım.

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Ben aracımı kendim yıkıyorum hem ekonomik oluyor hem de içime siniyor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
ümit karagöz

benzin istasyonlarında köpükle 2 dakkada yıkıyolar az çok öldürdü piyasayı oto yıkamaların. kir iyice çıkmasada yinede yüzeysel temizlenmiş oluyo

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

benzin istasyonlarında köpükle 2 dakkada yıkıyolar az çok öldürdü piyasayı oto yıkamaların. kir iyice çıkmasada yinede yüzeysel temizlenmiş oluyo

kaliteli şampuan kullanmadıkları için aracın üzerinde bulunan wax ve cilayı çok çabuk söküyor. hoş bir çok araç yıkamacı da kaliteli ürünler kullandığı söylenemez.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
ümit karagöz

en iyisi normal oto yıkama diyosunuz yani. oda heryere açılmıyor belediye izinde vermiyor atık su giderleri sebebiyle. ne yapsakki

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

en iyisi normal oto yıkama diyosunuz yani. oda heryere açılmıyor belediye izinde vermiyor atık su giderleri sebebiyle. ne yapsakki

Bence normal oto yıkama işi biraz darbe aldı.Sizin de dediğiniz gibi benziliklerde ki makineler giderek çoğalıyor.İyi yada kötü 2 tl verdiğinde hem kendin yıkamış oluyorsun hem de eş dost arkadaşınla vakit geçirmiş oluyorsun..ben gözlemliyorum bu tip yerlerde iş giderek çoğalıyor.. yalnız şunu anlamıyorum adam benziliğe koyuyor belediye birşey demiyor..sen işyeri açacağın zaman ruhsat vermiyor.Sebepte su gideri falan filan diyor..İyi de petrollerde ki akan sular buhar mı oluyor :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Valla genelde kendim yıkıyorum ve saatlerimi alsada değiyor.Yıkamacıların yıkaması şişirme oluyor.Sadece arada bir tanzik yesin diye götürüyorum oto yıkamaya.

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Bence normal oto yıkama işi biraz darbe aldı.Sizin de dediğiniz gibi benziliklerde ki makineler giderek çoğalıyor.İyi yada kötü 2 tl verdiğinde hem kendin yıkamış oluyorsun hem de eş dost arkadaşınla vakit geçirmiş oluyorsun..ben gözlemliyorum bu tip yerlerde iş giderek çoğalıyor.. yalnız şunu anlamıyorum adam benziliğe koyuyor belediye birşey demiyor..sen işyeri açacağın zaman ruhsat vermiyor.Sebepte su gideri falan filan diyor..İyi de petrollerde ki akan sular buhar mı oluyor :)

Akaryakıt istasyonları da oto yıkama için belediyeden izin alıyorlar diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Akaryakıt istasyonları da oto yıkama için belediyeden izin alıyorlar diye biliyorum.

Çevre şehircilik il müdürlüklerinden de izin alınıyor olması lazım.Atık su, deterjanın sağlıklı bertaraf edildiğine dair izin ve belgeleri olması lazım.

Yorum bağlantısı
Ferhat Çengeloğlu

işin özünü arkadaşlar bir kaç yerde bahsetmişler. sulu, susuz, buharlı vs. veya başka bir iş ne yapılacaksa o işin tam hakkını verecek kabiliyet ve Allah korkusu olması gerekir.  hayırlısı olur inşallah

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Kendi arabanı kendin yıka istasyonu açılabilir. Sıcak su olacak ama.

Buhar makinası da arabanın içini güzel temizler ama doğru kullanılırsa.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
ümit karagöz

hem oto temizlik ürünleri satabileceğim hemde susuz araç yıkama gibi bir yer açsam nasıl olur.ikisi bir arada. işlek bir cadde üzerine araçların bol geçtiği bir yere.

Yorum bağlantısı

hem oto temizlik ürünleri satabileceğim hemde susuz araç yıkama gibi bir yer açsam nasıl olur.ikisi bir arada. işlek bir cadde üzerine araçların bol geçtiği bir yere.

İşte yukarıda çarşaf çarşaf tartıştık ya :D

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

İkisi bir arada fikri müşteri için düşünülse daha iyi olur.

Alışveriş merkezlerine yakın yerler iyi olur bence.

Müşteri arabasını yıkmaya bırakır o arada gidip işlerini halleder.

Yorum bağlantısı
ümit karagöz

bi iş kuramadım ne olcak böle bakalım. aylardır araştırıyorum yok yok

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Hüseyin Ünay

Arkadaşlar aracın iç ve dışını buhar ile temizletmeye başladım. Sonuç gayet olumlu lakin pasta cila ve boya koruması yapan bir firma kesinlikle buhar ile kaporta temizliğini önermediklerini söyledi. Boyaya zarar verdiğini sadece ve sadece yumuşak sünger ile yıkanması gerektiğini söylüyor. Bu konuda sizin bir fikriniz var mıdır? Dedikleri gibi buhar aracın boyasına zarar veriyor mudur? 

Yorum bağlantısı

Arkadaşlar aracın iç ve dışını buhar ile temizletmeye başladım. Sonuç gayet olumlu lakin pasta cila ve boya koruması yapan bir firma kesinlikle buhar ile kaporta temizliğini önermediklerini söyledi. Boyaya zarar verdiğini sadece ve sadece yumuşak sünger ile yıkanması gerektiğini söylüyor. Bu konuda sizin bir fikriniz var mıdır? Dedikleri gibi buhar aracın boyasına zarar veriyor mudur? 

Hüseyin Bey,

Konunuz birleştirilmiştir. Buradan devam edebilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki konuya da göz atabilirsiniz..

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/266872-yeni-nesil-ara%C3%A7-temizli%C4%9Fi/

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Buharla dış yıkama boyaya yapabileceğiniz en büyük kötülüklerdendir, kesinlikle uzak durun.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Az yıkayın, az suyla yıkayın ama suyla yıkayın,

Önce az su, tozlar ve çamur gitsin, sonra sabun, sonra tekrar su,

Kurumadan.. kurulayın, fırça kullanmayın.

Bitti.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Basınçlı yıkama makineleri sanılanın aksine su konusunda oldukça tasarrufludur, imkanı olana tavsiye ederim. 5 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Bahçe hortumu ile yıkama imkanım da var, aradaki su sarfiyatı çok fazla

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...