Berk Karatan 1 Mayıs 2013 Paylaş 1 Mayıs 2013 Galiba benim gibi yapmak istiyorsunuz, Bende tek tarafın sis tek tarafın geri vites ışığı olmasından hiç hoşlanmıyordum o yüzden ingiltereden diğer sis tarafını da aldım. Geri vites ışığı işinide gündüz ledi olarak satılan ürünlerden alıp koydum... 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Türker 2 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2013 Galiba benim gibi yapmak istiyorsunuz, Bende tek tarafın sis tek tarafın geri vites ışığı olmasından hiç hoşlanmıyordum o yüzden ingiltereden diğer sis tarafını da aldım. Geri vites ışığı işinide gündüz ledi olarak satılan ürünlerden alıp koydum... Bu şekilde de olabilir aslında ama benim düşündüğüm sis farı yerine geri vites lambası tamponun orta kısmına da f1 stili kırmızı ledli lambalar var onu montaj yapıp sis lambası gibi kullanmak. Siz bu şekilde muayeneye girdiniz mi? Girdiyseniz herhangi bir sıkıntı oldu mu? Bir de ingiltere den ne şekilde aldınız bu sis lambasını ebay dan filan mı yoksa kendiniz mi getirdiniz? Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Berk Karatan 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Ben ebay vasıtası ile almıştım. Muayeneye bu şekilde henüz girmedim sonuç ne olur bilemiyorum. Esasında bu yaptığım sistemde gözüme hoş gözükmedi (geri vites ışığı) o yüzden orjinal haline dönebilirim Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Sağ sol Kırmızı renkte olunca daha hoş duruyor degil mi? Geri viteste beyaz olunca Grı araçta çok güzekl durur ama her renkte göze iyi gelmeyebilir tabiki. Fakat işlevsel olarak geri vites olarak takılması son derece faydalı olacaktır. Yorum bağlantısı
Süleyman Türker 3 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2013 Ben ebay vasıtası ile almıştım. Muayeneye bu şekilde henüz girmedim sonuç ne olur bilemiyorum. Esasında bu yaptığım sistemde gözüme hoş gözükmedi (geri vites ışığı) o yüzden orjinal haline dönebilirim Ebaydan aldığınız satıcının linki filan var mı verebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Berk Karatan 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Malesef abi ben alalı 2 sene oldu galiba dediğim gibi şuan için ebay a bakmadım ama var ise ve tr gönderim yapmıyorsa (ki genellikle yok) adama mesaj yolu ile iletişime geçmeni tavsiye ederim... Yorum bağlantısı
Süleyman Türker 3 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2013 Malesef abi ben alalı 2 sene oldu galiba dediğim gibi şuan için ebay a bakmadım ama var ise ve tr gönderim yapmıyorsa (ki genellikle yok) adama mesaj yolu ile iletişime geçmeni tavsiye ederim... Satıcının biriyle iletişime geçtim ama gönderemeyeceğini söyledi. Peki teşekkürler. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Aslında KKTC de ki Ford bayiinde görmüştüm. Çangar Ltd dir internetten telefonunu bulabilrsin. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 parça kodu : 8m51-15501-ab finis kodu: 1205707 bu kodla otosana sorun. tahmini fiyat 100 lira felan. acil sipariş ile getirme durumları olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Türker 3 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2013 Aslında KKTC de ki Ford bayiinde görmüştüm. Çangar Ltd dir internetten telefonunu bulabilrsin. Çok teşekkürler Murat bey internetten bi araştırırım. parça kodu : 8m51-15501-ab finis kodu: 1205707 bu kodla otosana sorun. tahmini fiyat 100 lira felan. acil sipariş ile getirme durumları olabilir. Bulunduğum ildeki Ford yetkili servisine sorsam yardımcı olurlar mı acaba? Bu kodlarla mı sipariş geçiliyor Mustafa bey? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 evet parça noları bunlar gözüküyor. zaten servistekilere tam anlatırsanız tekrar kontrol edersiniz. stokta yok diyecekler. siz söyleyin siparişe kapalı değilse servis 1-2 hafta içinde acil sipariş diye yurt dışından getirtiyor. ama siparişe tamamen kapalı ise o zaman yapacak bir şey yok. bi ara otosan kıbrısada parça yolluyordu yanlış olmasın. o yüzden siparişle getirme durumu olabilir. Yorum bağlantısı
Süleyman Türker 3 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2013 evet parça noları bunlar gözüküyor. zaten servistekilere tam anlatırsanız tekrar kontrol edersiniz. stokta yok diyecekler. siz söyleyin siparişe kapalı değilse servis 1-2 hafta içinde acil sipariş diye yurt dışından getirtiyor. ama siparişe tamamen kapalı ise o zaman yapacak bir şey yok. bi ara otosan kıbrısada parça yolluyordu yanlış olmasın. o yüzden siparişle getirme durumu olabilir. Çok teşekkürler Mustafa bey servise gittiğimde sorarım mutlaka. Yorum bağlantısı
Recommended Posts