Çetin Özkan 1 Mayıs 2013 Paylaş 1 Mayıs 2013 arkadaşlar merhaba oymuydu buymydu derken mondeo ma ön ve arka park sensörleri taktım taktırmayı düşünen arkadaşların fikir edinmesi açısından sizlerle paylaşmak istedim. arka taraf herkesin bildiği gibi tampon üstünde bulunan çıtayı yerinden söktüm arkalarındaki boşluklara gelecek şekilde işaretleyip deldim kabloları içeriye sol tarafda darunbazın bittiği yerde bir tıpa vardı orayı deldim ordan aracın bagaja girdim gösterge ayna üstüne takıldı gerisi tefarruat ön taraf için aynı şekilde tamponda bulunan çıtaları uygun yerlerinde deldim gösterge öncam havalandırlanın konsolun ortasına kondu elektrik biraz sıkıntılıydı nerden alsam diye düşünürken arabada en az olarak kullanılan arka sislere giden hattan aldım bir yerlere düğme yapana kadar veya emmi nin bahsettiği devreyi bulana kadar şimdilik ordan idare edecem sonuç olarak fotolar aşagıda dır.bilginize 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Mayıs 2013 Paylaş 1 Mayıs 2013 İşte bu. Arka tampona takılan sensör çok doğru noktada. Ellerinize sağlık. Tampona monte edilen park sensörü çok hoş olmuyordu. Bu şekilde motaj çok güzel. Ellerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Mayıs 2013 Paylaş 1 Mayıs 2013 Güzel olmuş.Arka kısımdakiler orjinalde olduğu gibi. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Mayıs 2013 Paylaş 1 Mayıs 2013 Sensör bol olunca, park sensörü manyaa yapmış arabayı. Güle güle kullan bankacı. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Mayıs 2013 Paylaş 1 Mayıs 2013 Güle güle kullanın. Kuşaklar ile sensörleri aynı renkte boyatmanızı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Çetin Özkan 1 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2013 Güle güle kullanın. Kuşaklar ile sensörleri aynı renkte boyatmanızı tavsiye ederim. cumaya pasta cilaya girecek olmazsa ustayla bir istişare yapalım bakalım sonuç ne olacak Sensör bol olunca, park sensörü manyaa yapmış arabayı. Güle güle kullan bankacı. aldığım gün kuzenin arabasına vuruyodum o yüzden birazda zenginleştirelim diye yaptım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 çok güzel olmuş, güle güle kullanın, pilastikleri sökmüşken boyasaydınız keşke. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 Boyamaya gerek yok... Sensörler kirlenince aynı renk olacak... Güzel olmuş.. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 İşte bu. Arka tampona takılan sensör çok doğru noktada. Ellerinize sağlık. Tampona monte edilen park sensörü çok hoş olmuyordu. Bu şekilde motaj çok güzel. Ellerinize sağlık. Abim'deki mondeoyu dün gördün hocam Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 Abim'deki mondeoyu dün gördün hocam Dün birşey demedim ama çok acemice takılmış bir park sensörü. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 Dün birşey demedim ama çok acemice takılmış bir park sensörü. Belli zaten hocam...mantığı kullanmak lazım işte... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 Belli zaten hocam...mantığı kullanmak lazım işte... Takan görmemişse ona da birşey diyemezsin. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 Takan görmemişse ona da birşey diyemezsin. Bilmiyorsan,soracaksın ve öğreneceksin...hatta 50 kere araştıracaksın.... Yorum bağlantısı
Murat Caner Yavuz 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 On park sensörü nasıl devreye giriyor acaba 1. Vitese takincami.yani yogun trafikte dur kalk yaparken devamlı sinyal veriyor mu yoksa bu anahtar koydunuz mu kapatabilmek icin. Yorum bağlantısı
Çetin Özkan 3 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2013 Simdilik arka sis lambalarina bagladim daha sonra devre veya anahtar koyacam Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Güle güle kullanın, Sensör Şart Alışınca çok kötü oluyor sensörsüz araba kullanmakta zorlanıyorum. Aslında her arabaya şart 50-70 tl arasında bi fiyat. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2013 Paylaş 10 Mayıs 2013 Alışınca çok kötü oluyor sensörsüz araba kullanmakta zorlanıyorum. Aslında her arabaya şart 50-70 tl arasında bi fiyat. Ben hala taktıracağım Bazen dar yere girerken kapıyı açıp aşağı sarkarak bakıyorum mesafeye Yorum bağlantısı
Akan Belen 10 Mayıs 2013 Paylaş 10 Mayıs 2013 Kesinlikle şart bence de.Olmadığı zaman zorlanıyorum resmen 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2013 Paylaş 10 Mayıs 2013 Cordoba'ya kamera mı? Sensör mü derken taktırmadım. ÖZellikle sabahları parkettiğim sokakta mantara denk geldiğim yer olursa 4-5 manevra fazladan yapıyorum, aynadan görmek mümkün değil, hatta bazen inip bakıyorum mantar gazisi olmamak için. Kameranın avantajı var ama yağmurlu havalarda çok çabuk kirlenmesi dezavantaj. Ancak Hakan'dan kamerayı alarak zaten ister istemez aprk sensörü davasını kapattım. Ancak sensörün en güzel yanı, özellikle arkadaki hareket eden canlıyı ikaz etmesi ki, hepimiz zaman zaman kör noktada kalabilir ya da dalabiliriz. Bu anlamda Mehmet (ÖZyürek) Bey'de daha önce bu konuya işaret etmişti ki bence de çok haklı. Konuya gelecek olursak; ön sensöre çok gerek olmadığını düşünsem de ihtiyaç duyulduysa yararı olacaktır muhakkak. Özellikle ön tampon altlığı alçakta kaldığından ve tırnakları çok kolay çıktığından yüksek kaldırımlara yanaşırken faydalı olur. Arka tamponun montajı arkadaşlarımızın belirttiği gibi orjinal tarzda olmuş. Elinize sağlık, güle güle kullanın. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2013 Paylaş 10 Mayıs 2013 Abi sen ne kirli çıkı çıktın ya Hayırlı satışlar Yorum bağlantısı
Çetin Özkan 11 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2013 Depo dolu Zoru basarırız imkansızı biraz zaman alır Yorum bağlantısı
Bilal Daşkıran 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 iyi günler, dün 2004 mondeo trend aldım. ama araçla ilgili hiçbir bilgim yok.biraz acemiyim.ancak tüpde (atiker) motor arıza lambası yanıyor.mondeo hakkında bilgilendirebilirmisiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Hayırlı olsun.. ilk iş arıza lambasının sebebini öğrenip, sönmesi için gerekenleri yapın.. Güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Hasan Altıntaş 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 aynı durum bendede vardı gaz ayarı yaptırdım söndü, farklı gaz kullanınca yanıyor dedi usta, Yorum bağlantısı
Recommended Posts