İçeriğe Yönlendir

Buda Benim Focus 2(Gonzales)

Mustafa Şahin2

Recommended Posts

Fatih Ozen
  Mustafa Şahinn yazdı:

hepsiburada.comda var abi.ben tırtıklı kılıf yolladıklarında sikayet edip iade edecektim düz istiyorum diye düz cok sacma olur diye düşündüm.iyi ki tırtıklı yollamıslar :) göğüse airbaga falan uyum sağladı harika oldu kaliteli

fiyat & urun adı nasıl mustafa? hanı zahmet vermişke tam olsun dıyorum :nea::):biggrin:

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2
  Fatih Ozen yazdı:

fiyat & urun adı nasıl mustafa? hanı zahmet vermişke tam olsun dıyorum :nea::):biggrin:

fiyat 10 tl abi.kargo 5-10 civarı tutar sanırım.Göğüse uyumluluk sağlıyor hiç defarmasyon yok ele tam oturuyor direksiyonda kaba durmuyor ve harika bir his veriyor.

dM5BArG.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Kardeşim aracın içi şuan gercekten eski haline göre cok güzel olmuş , maşallah :) Teyp çerçevesini piano black yapsan , birde st pedal setiyle cok şık olacak diye düşünüyorum :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2
  Berkay Özdemir yazdı:

Kardeşim aracın içi şuan gercekten eski haline göre cok güzel olmuş , maşallah :) Teyp çerçevesini piano black yapsan , birde st pedal setiyle cok şık olacak diye düşünüyorum :)

Eyvallah kardeşim :) teyp çerçevesini beğendim sıkılırsam piano black aklımda zaten :) pedal setini yaza yaparım artık malum okul olunca herşey tatile kalıyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Güle güle kullan kardeşim elinize sağlık çok güzel olmuş. [emoji106]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ozen
  Mustafa Şahinn yazdı:

1 Yılı aşkın süredir forumdayım bugüne kısmetmiş aracımı tanıtmak :)

MVnKQL4.jpg

0dK4Eyh.jpg

mgvGjdr.jpg

Sa3tY6C.jpg

tIsinQd.jpg

BALpRhl.jpg

sF4wWyP.jpg

6sp2At9.jpg

Tavan folyo kaplıydı 1 ay içinde muayeneye girecek diye söktüm.Bir daha kaplatmak asla düşünmüyorum.

14xhY4p.jpg

MKfOsql.jpg

7EIOK6o.jpg

mustafacm focus yazısını sende ben gibi sökmüşsün.Acaba tekrar yapıştıralım mı?

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2
  Fatih Ozen yazdı:

mustafacm focus yazısını sende ben gibi sökmüşsün.Acaba tekrar yapıştıralım mı?

Abi logosuz daha guzel duruyor hic gerek yok yapoatirmaya ben tdci logoaunuda soktum boyle guzel [emoji5]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ozen
  Mustafa Şahinn yazdı:

Abi logosuz daha guzel duruyor hic gerek yok yapoatirmaya ben tdci logoaunuda soktum boyle guzel [emoji5]

focus yazısı neyse dedık ama TDI olmazsa olmaz bence mustafa.Farkımız olmalı :i-ih: :i-ih:

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Logusuz daha guzel kardeşim maşallah[emoji6][emoji106]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...