Uğur Çınar 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 (düzenlendi) bi anlık takas muhabbeti döndü kendimi noterde buldum ilk etap şaşırdım ama sonucta aracımı yenilemiş olmaktayım aracım 2006 model era 1,4 motor lpg li lovato sistem 34,000 km orjinaldır kilometresi araç orta dolulukta aynalar kapı kolları yan çıtalar gövde renginde işin ilginci ilk sahibi tır sahibi arabının içine etmişler dün biraz uğraşınca anladım arac ta aldığım da ekstra olarak 4 yay kesik jvc dabıl kafalıklarda mönitör bide arabanın atlında led ışıklar :D he bi de 17 jant lastik nam i diğer uçan teneke 8 Mayıs 2013 tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi Resim Boyutu 13 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Hayırlı olsun abi.. Tırcının elinde yine iyi dayanmış Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmeni diliyorum. Sana yapacak çok bişi kalmamış anlaşılan. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Hayırlı olsun. Jantlar berbat. Tenekeleri bile daha güzel. Şaka bir yana güle güle kullan. (Kanka fotoğraf boyutlarını biraz küçültebilirsen iyi olacak.) 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2013 Hayırlı olsun. Jantlar berbat. Tenekeleri bile daha güzel. Şaka bir yana güle güle kullan. (Kanka fotoğraf boyutlarını biraz küçültebilirsen iyi olacak.) çalışıruım teşekkürler jant olarak benim pempe leri taktım İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmeni diliyorum. Sana yapacak çok bişi kalmamış anlaşılan. daha çok işi var oktay abi yeni başlıyoruz teşekkürler Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan. Bunun jantları ne zaman pembiş olacak. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2013 Hayırlı olsun abi.. Tırcının elinde yine iyi dayanmış aynen sercan arabanın içine etmişler heryerde bi şeyler var Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan. Bunun jantları ne zaman pembiş olacak. iki gün oldu abi, lastikler bitik arabada biraz arabayı toparlayayım fotoları atacağım teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Uğur hayırlı olsun kardeşim...çok güzel duruyor,güle güle kullan... Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan. Bunun jantları ne zaman pembiş olacak. Hayırlı olsun öncelikle.Konuyu görünce ben yazacaktım.Murat erken davranmış.D Nedir bu jantlardan çektiğin yahu. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2013 Uğur hayırlı olsun kardeşim...çok güzel duruyor,güle güle kullan... Sağol abi arabada boya badanaya girişeceğim bakalım hafta sonu neler çıkacak hiç bakılmamış teşekkürler temiz durduğuna bakma abi içi seni dışı beni yakar Hayırlı olsun öncelikle.Konuyu görünce ben yazacaktım.Murat erken davranmış.D Nedir bu jantlardan çektiğin yahu. şans yok abi bende ne yapalım bu jantlar satılıktır haberin olsun Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 sağol abi arabad boya badana ya girişecğim bakalım hafta sonu neler çıkacak hiç bakılmamış teşekkürler temiz durduğuna bakma abi içi seni dışı beni yakar Sen her türlü yola sokarsın onu merak etme... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2013 Sen her türlü yola sokarsın onu merak etme... teşekkürler abi Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 sağol abi arabad boya badana ya girişecğim bakalım hafta sonu neler çıkacak hiç bakılmamış teşekkürler temiz durduğuna bakma abi içi seni dışı beni yakar şans yok abi bende ne yapalım bu jantlar satılıktır haberin olsun Bana kargola ama kargo parasını öde.Yanına da senin hatırın için 250 tl sıkıştır.Ben burda çöpe atıveririm. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Kardeşim günaydın kazasız belasız gönlüne göre bin inşallah, hayırlı uğurlu olsun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Hayırlı olsun. O arka camdaki ekg grafiği eforlu mu? Palionun don lastiği gibi uzaması kadar olmasa da 110-120 ye kadar bu da iyi gider. İyi günlerde kullanman dileğiyle. Yorum bağlantısı
Alper Keskin 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 (düzenlendi) Hayırlı uğurlu olsun :nazar: birde bunun da tadına bakmakta fayda var 7 Mayıs 2013 tarihinde Alper Keskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 hayır olsun abi lakin jantlar büyük değil mi yakıtı çok etkiler diye düşündüm ? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 hayırlı UĞUR lu olsun kardeşim.arabayı biraz apaçi işi yapmışlar sankim Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2013 Hayırlı olsun. O arka camdaki ekg grafiği eforlu mu? Palionun don lastiği gibi uzaması kadar olmasa da 110-120 ye kadar bu da iyi gider. İyi günlerde kullanman dileğiyle. abi şu anlık güzel o efor u cıkardım berbat ötesi bir şey biraz sıkıştırdım 1 de 60 rahat gördü 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Hayırlı olsun.Kazasız belasız günlerde kullan Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2013 hayırlı UĞUR lu olsun kardeşim.arabayı biraz apaçi işi yapmışlar sankim ne apacılık ler vardı da ben söktüm bazılarını :D sisler zenon araç altında NEOn falan filan çakarlar Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Uğur hayırlı olsun Sen bunu adam edersin Yorum bağlantısı
Recommended Posts