Uğur Çınar 7 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2013 (düzenlendi) olacak nasipse Sani teşekkürler 7 Mayıs 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Park sensörlerinin gözlerini boyat hayırlı olsun... Yorum bağlantısı
İbrahim Can 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 uğur abi hayırlı uğurlu olsun sevindim senin adına güle güle kullan kazasız belasız ins :nazar: :) 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2013 Hayırlı olsun. O arka camdaki ekg grafiği eforlu mu? Palionun don lastiği gibi uzaması kadar olmasa da 110-120 ye kadar bu da iyi gider. İyi günlerde kullanman dileğiyle. yok abi yakın araç biraz sıkıştırdım 1 de 60 gördü ama aratıuo palio'yu Park sensörlerinin gözlerini boyat hayırlı olsun... sorun değil abi basit işler :D Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 kaç pille çalışır bu oyuncak hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 yok abi yakın araç biraz sıkıştırdım 1 de 60 gördü ama aratıuo palio yuyu Palio bunu fena yer ne dersen de çünkü aynısı arkadaşımda var marea alıyor. Ben seviyorum bu arabaları ama küçük altın gibi hiç zarar ettirmez. Akıllı seçim olmuş güle güle kullan hayırlı olsun tekrardan maşallah. Jantları biraz büyük ve yakışmamış gibi o kadar. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 bizde hayırlı uçuşlar diyelim ozaman abi :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Hayırlı uğurlu olsun Uğur Aynısının 2008 i ablamlarda var her virajda kendimi camdan aşağı atasım geliyor bizimkinin ruhsatında araç isminde 1,4 motor hacminde ise 1,2 yazıyor sendeki de öylemi acaba? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 İş yerinden resimleri göremiyorum ama hayır olsun Uğur. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2013 Hayırlı uğurlu olsun Uğur Aynısının 2008 i ablamlarda var her virajda kendimi camdan aşağı atasım geliyor bizimkinin ruhsatında araç isminde 1,4 motor hacminde ise 1,2 yazıyor sendeki de öylemi acaba? motorun üstünde dohc 16 valve yazıyor şu an ruhsatı bekliyorum gelince yazarım Hayırlı olsun Uğur. Tam kamyoncu işiymiş ya la. Allah kaza bela vermesin. aynen abi tam tırcı işi dediğinde bende adam etmeye çalişiyorum 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2013 Arka tekeri 1 boy dahamı kalın takmışlar Yayların kesilmesi kötü olmuştur ya seke seke gider adam Halbuki ben anlamıyorum arabanın orjinal yayları daha pahalı spor yaylardan Ledlere bittim akşam foto isteriz Kazasız belasız kullan abi kesinlikle atmam akşam fotosu mehmet bekleme boşna yaylar direk çöp ilk fırsat ya eicbach yada coilover gelecek arabaya nasipse araba yürümüyodu o jantlarda bende direk çıkartıp 16 lara döndüm şimdi top gibi sekiyor 17 ler varken arabada esneme yoktu Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2013 Hayırlı uğurlu olsun. Bi de dizel olaymış aslında dizel çok istedimde olmadı düşeşe gelince kaçırmak istemedik. teşekkürler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 tam etiket hayırlı olsun, bayağı oynanacak yer var bunda, güzel olur ama 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2013 tam etiket hayırlı olsun, bayağı oynanacak yer var bunda, güzel olur ama inşallah abi bakalm yapılacak çoook iş var Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Hayırlı olsun Uğur. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Bedri Baki 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Uğur hayırlı olsun Tenekesini menekesini bilmem ama çok çok seri bir araçtır. Gaza bastın mı yok gitmem demez 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Hayırlı olsun Uğur. Bi-xenon yakışır buna. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts