Sani Gerşon 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Panjur bence güzel olmuş. Plakaya el atmak lazım. Sanki kare olanlar daha bi yakışır. Kare olmasa bile mutlaka yenilenmeli derim. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 Panjur bence güzel olmuş. Plakaya el atmak lazım. Sanki kare olanlar daha bi yakışır. Kare olmasa bile mutlaka yenilenmeli derim. on tarafta plaka iptali yapacağım sani plaka takmıyacağım Spor falan bişeyler yapaydın ya. nereyi hüseyin abi panjuru mu sporu pek hoşuma gitmedi nedense Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Mesela... Bu daha güzelmiş on tarafta plaka iptali yapacağım sani plaka takmıyacağım Yasak? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Bu daha güzelmiş Jant vs var, bari devamı olurdu. Dimi ama. Zamanında bu jantları üstünde gördüğüm era'ya hasta olmuştum. Çok yakışmış. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 Jant vs var, bari devamı olurdu. Dimi ama. Zamanında bu jantları üstünde gördüğüm era'ya hasta olmuştum. Çok yakışmış. Aracım dizel olsa yaparım 17 de aklımda tek jant var hüseyin abi 17 olnca araba yürümüyo bide Mesela... aynen güzelmiş ilerki zamanlar da yaparık artık ben bunlardan hiç görmemiştim bide Bu daha güzelmiş Yasak? sıkıntı yok sani çok gezdim ceza yemedmi bu zamana kadar Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 sıkıntı yok sani çok gezdim ceza yemedmi bu zamana kadar O zaman devam et. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Offff , Uğur konuyu baştan beri okudum, yoruldum ha!!! Senin arabanı cicişler görmesin. Ellerinde kalır. Bebelerin ledli ayakkabıları gibi senin için de ledli lastik arıyorum. Yere bastıkça yansın ışıl ışıl. Maşallah ne bitmez enerjin varmış. Araban çok güzelmiş, hayırlı olsun. Ankaradan ihtiyaç olursa da haberimiz olsun. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 Offff , Uğur konuyu baştan beri okudum, yoruldum ha!!! Senin arabanı cicişler görmesin. Ellerinde kalır. Bebelerin ledli ayakkabıları gibi senin için de ledli lastik arıyorum. Yere bastıkça yansın ışıl ışıl. Maşallah ne bitmez enerjin varmış. Araban çok güzelmiş, hayırlı olsun. Ankaradan ihtiyaç olursa da haberimiz olsun. led li lastik aramaya gerek yok mükremin abi altında mevcut zaten :D teşekkürler şu borç larım hafiflesin bi ankara yapacağım görsün ler abi bahaneyle satarım jantları ona bende kurtlurum Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 led li lastik aramaya gerek yok mükremin abi altında mevcut zaten :D teşekkürler şu borç larım hafiflesin bi ankara yapacağım görsün ler abi bahaneyle satarım jantları ona bende kurtlurum E niye öyle fotoğraf yok? Cicişler görürse sorun yok da, ciciş arayanlar senin aracı cicişlerin araç sanırlarsa ciddi sorun olur, demedi deme. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Eskisinden iyi olduğu kesin abi. Bu arada bu arabaları bana sevdiren Behzat Ç'ye buradan sevgiler. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Uğur bir yandan resim koy bakalım ne kadar basılmış araç görelim. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 E niye öyle fotoğraf yok? Cicişler görürse sorun yok da, ciciş arayanlar senin aracı cicişlerin araç sanırlarsa ciddi sorun olur, demedi deme. olmaz Uğur bir yandan resim koy bakalım ne kadar basılmış araç görelim. tmm hallderim kısa sürede 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 Uğur bir yandan resim koy bakalım ne kadar basılmış araç görelim. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Eski sahibinin TIRcı olduğuna emin misin, korsan taksicilik filan yapıyor olmasın? Alttaki dama??? Gece resimlerini yarın bekliyorum. Bütün ledleri yakıp çekeceksin. Bir de döşemelerin altına filan iyice bir bak fazlaca fındık kabuğu var mı? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 Eski sahibinin TIRcı olduğuna emin misin, korsan taksicilik filan yapıyor olmasın? Alttaki dama??? Gece resimlerini yarın bekliyorum. Bütün ledleri yakıp çekeceksin. Bir de döşemelerin altına filan iyice bir bak fazlaca fındık kabuğu var mı? olmaz çekmem abi zaten rezil oldum herkese kalsın bu kadar yeter eminim abi tırcı olduğuna Hocam bu resimleri red dot jürisine gönderelim. Kesin ödül alır beya:) ne bazn dan ödül alır Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 Damalı sticker, pembe jant ve hyundai erayı birleştirme ödülü verirdim:) üspeer ne zmn bu katılım Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesın her gun ımesteyım bı göremedım senın aracı hangı sokaktasın sen ugrarım bi ara belki Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Kardeşim konuyu atlamışım kusura bakma. Maşallah çok güzel basıklığı güzel ama daha fazla basman lazım senin yapın gereği yani 5 cm daha bas En yakın zamanda görüşelim Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Kardeşim konuyu atlamışım kusura bakma. Maşallah çok güzel basıklığı güzel ama daha fazla basman lazım senin yapın gereği yani 5 cm daha bas En yakın zamanda görüşelim Süha bu Uğur ısrarla akşam foto çekmem diyor. Sen şu işe bir el atıver. Peme jantlar, kırmızı ledler varken bir kaç poz al da kendi aramızda paylaşalım ilerde lazım filan olur. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 Kardeşim konuyu atlamışım kusura bakma. Maşallah çok güzel basıklığı güzel ama daha fazla basman lazım senin yapın gereği yani 5 cm daha bas En yakın zamanda görüşelim tamam abi bu hafta sonu niyetim var gelmeye bakalım abi bu hali ile şimdilik yeter ama 1,5 1 cm daha niyetim var teşekkürler bu arada Süha bu Uğur ısrarla akşam foto çekmem diyor. Sen şu işe bir el atıver. Peme jantlar, kırmızı ledler varken bir kaç poz al da kendi aramızda paylaşalım ilerde lazım filan olur. abi ledler kırmızı değil pempe şaka şaka beyaz abi inadla atmam foto çekipte hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesın her gun ımesteyım bı göremedım senın aracı hangı sokaktasın sen ugrarım bi ara belki c 311 sokaktayım oralara yolun düşerse görürsün Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 tamam abi bu hafta sonu niyetim var gelmeye bakalım abi bu hali ile şimdilik yeter ama 1,5 1 cm daha niyetim var teşekkürler bu arada abi ledler kırmızı değil pempe şaka şaka beyaz abi inadla atmam foto çekipte c 311 sokaktayım oralara yolun düşerse görürsün mutlaka düşer Yorum bağlantısı
Recommended Posts