Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 mutlaka düşer yayları nerden aldın bu arada bende duşunuyorum fiyatları nedir acaba ? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 yayları nerden aldın bu arada bende duşunuyorum fiyatları nedir acaba ? fiyat 400 lira ya geldi tavsiye ederim soner virajlarda yatmıyo ben aksoy tuning ten aldım araştırırsan belki biraz daha uyguna bulabilirsin Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 28 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2013 buda gene çıkan süpriz lerden biri biraz günccel foto bulunsun kaç zamandır eklemiyim :D Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2013 Paylaş 28 Ağustos 2013 arka sol mu uguır ora degişmiş sanırım Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 28 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2013 arka sol mu uguır ora degişmiş sanırım aynen sol soner şu aracın bi kazalı fotosunu görsem içim rahatlıyacakda bi türlü bulamadım Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2013 Paylaş 28 Ağustos 2013 aynen erdem haklı çok bişey olacagını sanmıyorum kim yaptıysa on numara yapmış yanlız dışardan kalem gibi duruyor Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 28 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2013 Sanirim camurluk degismesi icin kesilmis. Belki buyuk birsey yoktur. Arka camurluk sakat yer. çamurlukta değişim yok erdem sadece kapının üst kısmındaki dış saç değişmiş arka çamurlukta düzeltme var onunda resmini çekmeyi unuttum Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 28 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2013 aynen erdem haklı çok bişey olacagını sanmıyorum kim yaptıysa on numara yapmış yanlız dışardan kalem gibi duruyor dışardan kalem mi sen hiç düzgün iş görmemişsin demek düşüyo soner bu işi yapan ustayı bulsam varya ................... anla işte işcilik sıfır soner bu halini gördükten alel acele toplanıp yalan dan boyayıp satması olmuş adamın bana göre açıklama bu Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2013 Paylaş 28 Ağustos 2013 dışardan kalem mi sen hiç düzgün iş görmemişsin demek düşüyo soner bu işi yapan ustayı bulsam varya ................... anla işte işcilik sıfır soner bu halini gördükten alel acele toplanıp yalan dan boyayıp satması olmuş adamın bana göre açıklama bu Sen bunu tanıdıktan mı almıştın? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2013 Paylaş 28 Ağustos 2013 dışardan kalem mi sen hiç düzgün iş görmemişsin demek düşüyo soner bu işi yapan ustayı bulsam varya ................... anla işte işcilik sıfır soner bu halini gördükten alel acele toplanıp yalan dan boyayıp satması olmuş adamın bana göre açıklama bu araca çok dikkatli bakıp ıncelemedım yanıken ama fotolarda iyi görünüyor ama sen malın sahibisin tabi daha iyi bilirsin Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 28 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2013 Sen bunu tanıdıktan mı almıştın? Tanıdık dediğimiz o kadar sıkıfıkı değiliz ama aldığımız kışı pek bu işlerden anlayan biri değil adam ın durumu iyi olsaydı almaya niyeti vardı abi geri aracı adam ama istesede bu saatten sonra vermem gittiği yere kadar gider artık 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Ekim 2013 Yazar Paylaş 20 Ekim 2013 (düzenlendi) uzun zamandır nakit sıkısıklığımdan hiçbirşey yapamadım şu ara tek yaptığım arıızalı olan teyp imi yaptırmak oldu bide ufak bi kaza atlattım çok şükür bizde bir şey yok buda temizlenmiş hali 24 Ekim 2013 tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Ekim 2013 Paylaş 24 Ekim 2013 uzun zamandır nakit sıkısıklığımdan hiçbirşey yapamadım şu ara tek yaptığım arıızalı olan teyp imi yaptırmak oldu bide ufak bi kaza atlattım çok şükür bizde bir şey yok buda temizlenmiş hali Uğur geçmiş olsun. Foto'lar uçmuş, göremedik durumu. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 24 Ekim 2013 Yazar Paylaş 24 Ekim 2013 Uğur geçmiş olsun. Foto'lar uçmuş, göremedik durumu. aslında ben görüyorum sani 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Ekim 2013 Paylaş 24 Ekim 2013 aslında ben görüyorum sani imgur a ekleyebilir misin? Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu 24 Ekim 2013 Paylaş 24 Ekim 2013 Birşey yok demişsiniz ancak baya çizilmiş araç Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2013 Paylaş 24 Ekim 2013 (düzenlendi) aslında ben görüyorum sani Geçmiş olsun Uğur Fotoları biz de görüyoruz, boşver Sani de görmeyiversin. 24 Ekim 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 24 Ekim 2013 Yazar Paylaş 24 Ekim 2013 Birşey yok demişsiniz ancak baya çizilmiş araç çizik önemli değil benim için aslında göçükler sıkıntı Geçmiş olsun Uğur Fotoları biz de görüyoruz, boşver Sani de görmeyiversin. aslında hallettim mükremin abi yeniden yükledim teşekkürler Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 Geçmiş olsun panpa. Allah beterinden saklasın. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 27 Ekim 2013 Yazar Paylaş 27 Ekim 2013 Geçmiş olsun panpa. Allah beterinden saklasın. amin cümlemize kimsenin başına gelmesin tek dileyim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 Şimdi gördüm resimleri. Tekrardan geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 27 Ekim 2013 Yazar Paylaş 27 Ekim 2013 Şimdi gördüm resimleri. Tekrardan geçmiş olsun. sağol sani bu ara ufaktan ses sistemi için parçalar toplanmaya bi iki eksik kaldı onlarda tamamlansın yıkım yapacağım müzik sisteminde bu sefer sıf bas değil canlı müzik olacak 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 26 Aralık 2013 Yazar Paylaş 26 Aralık 2013 bi güncel cekeymim yavv biraz apacılık var kanımda bi gazla farları da kararttım kendi cabalarım la geçen pazar can sıkıntısı bi aracı temizleyelim dedim bi aydır yağmur suyundan başkası deymedi buda kışlıkları taktığım zaman çekmiştim 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts