Uğur Çınar 28 Kasım 2014 Yazar Paylaş 28 Kasım 2014 Arabayı soymuşlar çıplak kalmış yahu.. aynen sami yapan abi usta biri ekspere ne derse kabul ettiriyor bi ön kapı yi değiştirtemedim dedi Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2014 Paylaş 28 Kasım 2014 Geçmiş olsun Uğur. Daha yeni gördüm. Az hasar olması sevindirici.. Kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 28 Kasım 2014 Yazar Paylaş 28 Kasım 2014 Geçmiş olsun Uğur. Daha yeni gördüm. Az hasar olması sevindirici.. Kolay gelsin.sagol abi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Aralık 2014 Yazar Paylaş 8 Aralık 2014 arac cuma aksamı sağ salım aldım özlemişim :D istediklerimin hepsi ni on numara yapmış usta ellerine sağlık kahrımı cok çekti Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 (düzenlendi) Geçmiş olsun rahat kullanımı olan bir araç.direk Behzat Ç aklıma geldi..maşallah. .. 8 Aralık 2014 tarihinde Mustafa_Şahin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 31 Ocak 2015 Yazar Paylaş 31 Ocak 2015 uzun zamandır bir sey yazmamısım yazlıklardan kurtulup kışlıkları taktık kaza yüzünden iki lastik ug9 iki lastik extreme takılıyoruz aklımda olan bi türlü firsat bulup değiştirmeye üşendiğim baskı balatayı değiştirdim son zamanlar da iyice kacırıyordu bahanelye ,yaklasık 40 bin kilometredir bende ön takım kontrol ettik hala tık yok hyundai baya sağlam yapmış allaha şükürler olsun farlar uzun zamandır hoşuma gitmiyordu kaza dan sonra bahane oldu istediğim gibi boyadım şu an çok memnunum ki anlatamam ama birinin nazarı değdi boya kalktı yenide n açıp boyamam lazım ama üşeniyorum kaset çalar dinlediğimden lensi temizlemek lazım piyasada hala bulunmakta şaşırdım bi kaç foto ekliyim son halini cinden sonunda bulduğum 3000 k zenonlar 55 watt 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Uğur benim d1s 3000k xenon bekletntimi çok karşılamadı. Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Geçmiş olsun , toplandıktan sonra baya iyi olmuş,hele ilk sayfadaki fotoğrafla şimdi ki arasında epey fark var Maşallah.. Bu arada rengi iyi tutturmuşlar gri renkte tonlama çok zor oluyor,benimde o sebepten dolayı yeniden boyanmayı bekleyen iki parçam var Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 31 Ocak 2015 Yazar Paylaş 31 Ocak 2015 Geçmiş olsun , toplandıktan sonra baya iyi olmuş,hele ilk sayfadaki fotoğrafla şimdi ki arasında epey fark var Maşallah.. Bu arada rengi iyi tutturmuşlar gri renkte tonlama çok zor oluyor,benimde o sebepten dolayı yeniden boyanmayı bekleyen iki parçam var sagilsin boyaci iyi is cikardi ama hatali var bi turlu gidemedim sagolun daha yapacak cok is var ama para kalmadi☺ Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 19 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2015 Aklimda olan geri vites icin led di 13 gunde geldi cinden arabaya gore aldigimi zannediyordum yanlis almisim ama biraz ugrastjrdi ama gunduz vakti bile vaya aydinlatiyo Ledlerimiz bunlar montaja basladim Yuvaya gore ledi ayarladim Montaja hazir hale getirdim Kablolar biraz daginik geldi bantla duzelttim Ve mutlu son ☺ 3 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 19 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2015 Stop'lara led?Geri vites sade su an ama sirayla komple lede donusecek ☺ 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Ağustos 2015 Paylaş 19 Ağustos 2015 Stop'lara led?Landı gördü aldı zehiri 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 19 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2015 Landı gördü aldı zehiri Aynn abi ☺ 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ağustos 2015 Paylaş 19 Ağustos 2015 Landı gördü aldı zehiri Bi-led'ine gurbaaaaan 2 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 30 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2015 Sonunda aradigim spoileri buldum nasipse pazartesi aksam montaji yapacagim cok farkli duruyo yakin zaman da fotolar gelecek☺ 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 1 Eylül 2015 Yazar Paylaş 1 Eylül 2015 (düzenlendi) Aradigim spoileri ankarada buldum bir gun icinde geldi kalip guzeldi ama ek yerleri bi raz kotu geldi gozume Alinca kargodan boyacinin yolunu tuttum bi diger aklimda olan is logo iptaliydi onuda fiberciye hallettirdim Istedigim gibi oldu sonunda 1 Eylül 2015 tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 (düzenlendi) Vay çok güzel olmuş Uğur ama son resimde sanki çok hafif bir ton farkı mı var yoksa benim gözlerin numarası mı arttı acaba ? 1 Eylül 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Çok agresif olmuş Uğur, farkı ve atarlı bir görünüşü var. Kısaca beğendim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts