İçeriğe Yönlendir

Yeni Oyuncağım :D

Uğur Çınar

Recommended Posts

Uğur Çınar

niye abi ya :D:p bütçe yok ki değiştirelim :D teşekkürler

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Gördüğüm, tüm kritik yürür değişmeli. Bence bekletme.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
:nazar: Uğur hayırlı olsun.Aman ani direksiyon hareketlerinden kaçın çünkü bir anda kendini karşı şeritte bulursun.
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

mv84j.jpg

dün tamircime uğradım çıkan masrafa bak :( daha gazcıya gitmeye korkuyorum

toplamına 200 yazmış :s koşalım buraya fırsat bu fırsat :D mekaniğe yapılan harcamaya acıma, sana yol tutuşu ve hatta yolda kalmamak olarak geri döner

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

toplamına 200 yazmış :s koşalım buraya fırsat bu fırsat :D mekaniğe yapılan harcamaya acıma, sana yol tutuşu ve hatta yolda kalmamak olarak geri döner

abi işcilik bedeli toplam parça lar 1000 lria tutor :D

:nazar: Uğur hayırlı olsun.Aman ani direksiyon hareketlerinden kaçın çünkü bir anda kendini karşı şeritte bulursun.

biliyorum abi direksiyonu nereye cevirirsem oarada kalıyor :D

Gördüğüm, tüm kritik yürür değişmeli. Bence bekletme.

değişecek sani araba arabada değil şu an at arabası gibi bakalım artık parayı bulur bulmaz direk tamircinin yolunu tutacağım :D yayları ya eicbach yada voglant almayı planlıyorum :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Hayırlı Olsun Uğur Kardeşim..

Kurtulun artık şu fındık Motor LPG'li araçlardan yahu.. Diesel Power

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

yok kurtulamadım abi bu da L P G li :D ama bundaki marka kaliteli :D teşekkürler buda fındık motor 1,4

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

aynen bu arabada en çok hoşuma giden ses izalasyonunun süper olması :D parca uçuz ama :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

dün tamirci arabayı tamir etmeden motorumu yıkadı pırıl pırıl oldu :D

8u54sbe.jpg?1

bide bügün 35 000 oldu

tnHCa8J.jpg?1

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

he yazmayı unutmusum hafta içi komple bakıma giriyoruz yayları voglant ta karar kıldım sipariş geçtim nasipse pazartesi gelir artıkgönül rahatlığıyla binebilirim :D :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

İyi yakıyormuş!

daha acemiyiz :D ya onda 9 litre nin altına düşürmüşdüm :D ama daimi trafik ve berbat yolda kullandığımızdan normladır

Hayırlı olsun :yes: ve kolay gelsin :)

teşekkürler abi :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Uğur Abi , 10,2 Derken ? :unsure2::shok:

o daha düşer :D arabanın açemisiyiz ondan bide arabanın ateşlemesi iyi değil :D bu yakıt oranı arabada 6 kişi vardı :D normal dir :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

o daha düşer :D arabanın açemisiyiz ondan bide arabanın ateşlemesi iyi değil :D bu yakıt oranı arabada 6 kişi vardı :D normal dir :D

Abi aman öyle olsun , zaten o kadar para harcayıp toparlıyorsun , 10,2 yle ocagına incir ağacı dikmesin :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Abi aman öyle olsun , zaten o kadar para harcayıp toparlıyorsun , 10,2 yle ocagına incir ağacı dikmesin :rolleyes:

benim eski palio dan az yakıyor gibi şu an bakalım aracın bakımları var yapılsın esas değerleri yazarım :D

Bende şuanda aynı araçdan var(kiralık) hafif olduğu için 1.6 atmosferik focusla aynı gidiyor :biggrin: Arkadakiler mahvoldu arkada süspansiyon diye bir şey yok yol tutuşu çok vasat malesef Uğur hocam yay may takmak en mantıklısı .... genel olarak araba iyi sizede tekrardan hayırlı olsun...

teşekkürler bahtiyar aslında yol tutuşu okadar kötü gelmedi ama adamlar orjinal yayları keşmişler bide :D aldığım adam 120 130 giriyodum diyo virajlara esnemiyo diyodu :D ama lastik ölçüşü 205 40 17 önler arkalarda 215 40 17 ydi :D :D bakalm yaylar amörtisörler bi değişssin nasil miş anlıyacağız ama en sevmediğm aracın direksiyon yolda tutmak eziyet su an

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

aracımı aldığımda en büyük problemi olan bakımsızlıktan 4 amörtisörün bozuk olması ve de 4 yayın kesik olduğundan araç hiç içime sinmiyodu fırsat bulup bu sıkıntılar dan kurtuldum sonun da yaylar voglant geriye bütün parçlara orjinal takıldı şu an aracımım saat gibi oldu tık yok bu kadar girince yaştan mutefelli trigerini değiştik yağ bakımıda yapıldı bujiler buji kablosuda değişti uzuun bi süre derim tasam yok artık :D bi şimdi alışamadığım direksiyon kaldı bide iç temizlik :D

XluP2ci.jpg?1

rbsdqwW.jpg?1

WMLzexq.jpg?1

xmVhbfC.jpg?1

g0kuSr5.jpg?1

jZXIF5U.jpg?1

KW53fga.jpg?1

HqrNfYE.jpg?1

bYdACH9.jpg?1

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Şu pembişleri boyamazsan, satamazsın :)

Güle güle kullan :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Şu pembişleri boyamazsan, satamazsın :)

Güle güle kullan :)

ya onlar değişecek sani bunda çok sırıttı dün aracı bıraktığım otopark taki adam a da rezil oldm :D

otoparkcı :bi şu pembe jantlı araçmıydı senin

ben : evet

otoparkçı : hemen getiriyorum abi

o ara kopmamak için zor tuttum kendimi :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

ya onlar değişecek sani bunda çok sırıttı dün aracı bıraktığım otopark taki adam a da rezil oldm :D

otoparkcı :bi şu pembe jantlı araçmıydı senin

ben : evet

otoparkçı : hemen getiriyorum abi

o ara kopmamak için zor tuttum kendimi :D

Dedim sanaaaa :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Hocam bu araçtan sonra hyundaiye bakış açınızda bir değişme oldu mu? Ne diyorsunuz araç hakkında? Sanırım az yakıyor heralde.

yakıtı açık hava filtresi 16 jant lastik :D 25 kuruş yaktı açıksa palio dan sonra az geldi bakış açım sşöyle değişti sessiz bi araç biraz yol tutuşu iyi geldi spor yaylardan sonra en sevmediğim direksiyon sistemi elektrikli olduğundan

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

aracı aldığımdan beri fırsat bulup ses sistemine el atamamıştım :D fırsatı bulup baya derledim toparladım ses sistemi yapan arkadaşlar resmen kasap mış onu anladım teyp arkasındaki kablo nun kesiminde kablo kalitesinden anlaşılıyor :D araç saaaağğlam bi sistem varmış :D bende önceki sahibinde anlaşılan :D 4 ga kablo çekmişler sağolsun kumandası almışlar kumanda aramaktayım :D sağolsunlar bi daha dokunmatiğini bozmuşlar ekran tam işlemiyor ayar yapamıyorum :D

bi takım helix h1 serisi mid tiz bırakmışlar sesi çok hoşuma gitti tizler çok nett ses veriyor

zMXcuAa.jpg?1

bPOhdBD.jpg?1

amfileri koltuk arkasına bağlamayı sevmem ama yapacak bir şey yok sağlam olsun diye döşeme altına ince kontra plak koydum

qkOLeBB.jpg?1

üzerindeki rca hoşuma gitmedi çok kalitesize benziyordu onlar elimdekiler le değiştim benimkiler biraz daha kaliteli :D onlarınkinde :D

ZA43FYe.jpg?1

6IA5nWE.jpg?1

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

tamircini gazına gelip panjuruda değiştik :D

eski

wHAPWZR.jpg?1

yeni

1j2ok0o.jpg?1

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...