İçeriğe Yönlendir

Bu Hafta Sonu Susurluk Avm'De Balikesir Toplansin Mi ?

Misafir

Recommended Posts

Arkadaslar biraz acil oldu ama bu pazar Susurluk AVM' de bulusalim. Pazar dememin sebebi katilim olsun duyulsun diye. Haftaya C.Tesi de olabilir. Pazar nobetciyim. Ondan sonra yogun bir donem giriyorum. Duyan duymayana haber versin. Bu bolge icin su an en iyi yer orasi gibi gorunuyor. Fikirlerinizi bekliyorum. Susurluk tarafinda baska yer de olabilir. Tam olarak bilmiyorum oralari. Biraz acele edin su an ustumde yogun bir baski var Gonen'e gidelim diye :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Bir önceki konuya bu pazar bana uyar dedim ama , Bir yere söz vermiştim unuutum . Ama önümüzdeki pazar olur bence . Yani ben gelirim .

Arkadaslar biraz acil oldu ama bu pazar Susurluk AVM' de bulusalim. Pazar dememin sebebi katilim olsun duyulsun diye. Haftaya C.Tesi de olabilir. Pazar nobetciyim. Ondan sonra yogun bir donem giriyorum. Duyan duymayana haber versin. Bu bolge icin su an en iyi yer orasi gibi gorunuyor. Fikirlerinizi bekliyorum. Susurluk tarafinda baska yer de olabilir. Tam olarak bilmiyorum oralari. Biraz acele edin su an ustumde yogun bir baski var Gonen'e gidelim diye :D

Sen Ahmet abiye baskı kur bence . O iyi topluyor ekibi . :good1:

Yorum bağlantısı

Onumuzdeki pazar nobetciyim ben. C.tesi olma mi haftaya. Toplanamayacak miyiz ya? Haftaya pazar olursa son care nobet degisiriz ne yapalim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

Onumuzdeki pazar nobetciyim ben. C.tesi olma mi haftaya. Toplanamayacak miyiz ya? Haftaya pazar olursa son care nobet degisiriz ne yapalim.

Abi bakarız , çoğunluk ortak bir karar alırsa ben bozabilirim programımı , çok sorun olmaz .

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

ben büyük bir aksilik olmazsa katılırım

tarihler bana uyar...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

Bence Ayvalıkta buluşulsun. :)

bana gömeç te uyar ayvalık ta

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci

bana gömeç te uyar ayvalık ta

Ahmet abi bastır diyecem ama daha gelen olmamış :unsure2:

Yorum bağlantısı

Diğer hafta olursa belki ben de gelirim. :D

Abi şaka takıldım. Yakın biryerlerde olursa gelmeyi isterdim.

Obur hafta da olabilir. Balikesirin guneyinden katilim az diye susurluk dedim ama merkez de olabilir.

Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci
2 hafta önce olsa gelirdim. :)
Abi senide ikinci kez ağırlıyamıyoruz .
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Edremit ,Altınoluk civarında bir işim var.Aslında bu hafta gelicektim ancak,başka plan yaptım.Muhtemelen diğer haftasonuna sarkacak.Ancak net belli değil.Siz kendinize uygun tarihte yapın,denk gelirse mutlaka gelirim. :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

son anda bir toplantı vs. çıkmaz ise gelirim ford buluşmasına pug la :tongue:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bu sefer olsun bari. Listeyi başlatalım.

1- Necati ÖNER

2- Mehmet DEMİRCİ

3- Sami AKTAŞ

4- Ahmet ÇANKAYA (Nayloncu :p-)

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

toplantıya ateşle gelmek yasaktır

benim naylonun sağlığı açısından

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

26 olsun farketmez... :)

Gelebilecekler el kaldırsın...

Parmak kaldırsak?

:good1:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...