Misafir 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 0- Emmi 1- Necati ÖNER 2- Mehmet DEMİRCİ 3- Sami AKTAŞ 4- Ahmet ÇANKAYA (Nayloncu -) 5-Evren ERAKCORA 6- Onder KURU Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 dursunbey bülent den ses yok... ertuğrul komutan dan ses yok... Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 gonenden bi arkadas var mesaj attim bakalim. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Tüm arkadaşlar özür dileyerek başlıyorum mesajıma :blush: , çok istiyordum gelmeyi ama maalesef öyle yoğun bir hafta sonuydu ki neredeyse 48 saat hiç uymadan işlerimi halletmeye çalıştık(ev-akraba işleri) , pazara diri çıkmış olmak bile sevindiriciydi kendi adıma... Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Tüm arkadaşlar özür dileyerek başlıyorum mesajıma :blush: , çok istiyordum gelmeyi ama maalesef öyle yoğun bir hafta sonuydu ki neredeyse 48 saat hiç uymadan işlerimi halletmeye çalıştık(ev-akraba işleri) , pazara diri çıkmış olmak bile sevindiriciydi kendi adıma... Abi zaten buluşma 26 mayıs pazar . 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2013 Paylaş 21 Mayıs 2013 Abi zaten buluşma 26 mayıs pazar . Aynen buluşmaya haftaya, yırtamazsın yani Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Diger arkadaslara ö.m. attiniz mi arkadaslar. Pazar saat kacta nerde bulusuyoruz. Susurluk AVM 'de bi kafe var orda toplanip bska yere gecebiliriz. Saat 14.00 uygun mu acaba ? Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Saat 14 te toplanırsanız 15 -16 gibi size katılabilirim yola çıkma durumuma bağlı olarak Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Son durum nedir arkadaşlar ? Pazarı bekliyoh Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Bence Ayvalıkta buluşulsun. Kulüp!!!!!!!! Yoksa HK'ye yardım kampanyasını göremiyecen.. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Kulüp!!!!!!!! Yoksa HK'ye yardım kampanyasını göremiyecen.. Pazar Bergamadayım abi Kale kuşatmaya gidiyoruz ferman geldi. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Fctr buluşması için düğün bile ertelenir, bu ne mene bir kuşatmadır ki ertelenemiyor? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Fctr buluşması için düğün bile ertelenir, bu ne mene bir kuşatmadır ki ertelenemiyor? Evlilik yıldönümü desem? 4 tane saçım var zaten desem Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 (düzenlendi) Evlilik yıldönümü desem? 4 tane saçım var zaten desem Zaten evlenmişsin, daha ne olacak, yıldönümünü de fctr etkinliğiyle kutlamış olursun. Benim mesajımı göster ve bak de; ben düğünümüzü bile ertelemedim, bu toplantıyı kaçıramam Düzeltme: Klavyede "p"ler azalmış, sonradan ödünç aldım ... tolantı=toplantı 24 Mayıs 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Zaten evlenmişsin, daha ne olacak, yıldönümünü de fctr etkinliğiyle kutlamış olursun. Benim mesajımı göster ve bak de; ben düğünümüzü bile ertelemedim, bu tolantıyı kaçıramam Profil bilgilerimin Gıytırık Üye olarak değiştirilmesini talep edeceğim. Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Zaten evlenmişsin, daha ne olacak, yıldönümünü de fctr etkinliğiyle kutlamış olursun. Benim mesajımı göster ve bak de; ben düğünümüzü bile ertelemedim, bu tolantıyı kaçıramam Abi daha riskli dönemde İlkay kardeş . Şöyle bi 10 sene olsun Allah ın izniyle . Yenge hanım kendisi göndermeye başlar Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Abi daha riskli dönemde İlkay kardeş . Şöyle bi 10 sene olsun Allah ın izniyle . Yenge hanım kendisi göndermeye başlar Zaten şimdi yaptı yaptı, yapamadi daha da yapamaz, ömür boyu "üye" statüsünde görürüz kendisini. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Zaten şimdi yaptı yaptı, yapamadi daha da yapamaz, ömür boyu "üye" statüsünde görürüz kendisini. "Üye"yiz diye arada bizi de ezdin be abi? Herkes yönetici, moderatör, kulüp üyesi olursa olmaz ki ama dimi? Misal o uyarılar, başlık/içerik düzeltme talepleri? Kim istekte bulunacak sizlerden? Hepsi lazım hepsinin yeri ayrı... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Üyelik, kulüp üyeliği, moderatörlük bunlar gelip geçici şeyler Önder, sen niye arada eziliyorsun? Katılırsın bir kaç toplantıya olursun kulüp üyesi olur biter. Olamayıp da heveslenenler düşünsün. Zaten üzerinde çalıştığım gündüz farı procemi de kulüp üyelerinin girebildiği sohbet bölümüne açacam Yorum bağlantısı
Önder Kuru 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 (düzenlendi) Üyelik, kulüp üyeliği, moderatörlük bunlar gelip geçici şeyler Önder, sen niye arada eziliyorsun? Katılırsın bir kaç toplantıya olursun kulüp üyesi olur biter. Olamayıp da heveslenenler düşünsün. Zaten üzerinde çalıştığım gündüz farı procemi de kulüp üyelerinin girebildiği sohbet bölümüne açacam Al işte! Gene ezdin abi!!! Hem gelip geçici diyorsun üyeliğe moderatörlüğe, bi de çiçeği burnunda c-max sahibinin ulaşamayacağı yerlere proce konusu açıyosun... Valla gider proceni Ankara'da kendim fotoğraflar, kendiminmiş gibi konu açarım bi de hava atarım üstüne... Dermişiiiim... :p 24 Mayıs 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts