İçeriğe Yönlendir

Gts Ruhu Scirocco İle Geri Döndü


Sertaç Karginer

Recommended Posts

Sertaç Karginer

Volkswagen’in Mayıs ayında 1 milyonuncusunu ürettiği sportif modeli Scirocco’nun, 80’li yıllara damgasını vurmuş efsanevi versiyonu GTS, yeni versiyonuyla Türkiye’de satışa sunuldu.

VJt4z.jpg

1974’te üretilmeye başlanan ve ayırt edici tasarımıyla olduğu kadar sportif performansıyla da beğeni toplayan Scirocco modelinin, ilk olarak 1983 yılında tanıttığı efsanevi özel model serisi GTS, motor kaputundan başlayan ve tavan üzerinden akarak bagaj kapağı üzerinde son bulan yarış şeritleriyle dikkat çekiyor.

fft20_mf3280854.Jpeg

Sadece Şeker Beyazı renginde üretilen Scirocco GTS, gövde rengiyle görsel bir kontrast sağlayan kırmızı dış dikiz aynaları, parlak cilalı ve siyah kontörlü 18-inç “Thunder” alüminyum alaşımlı jantları ve parlak siyah krom egzoz çıkışlarıyla sıra dışı bir görüntüye kavuşuyor.

QtPi3.jpg

GTS için özel olarak tasarlanmış ön ve arka tamponlar, yan eşikler, difüzör ve ön çamurluklara yerleştirilen GTS logoları, bu özel modelin dinamizmini gözler önüne seriyor.

o2ZeX.jpg

Siyah ve kırmızı renklerin hakim olduğu iç mekan, modelin sportif kişiliğini vurgularken, efsanevi; golf topu şeklinde tasarlanan vites topuzu da Scirocco GTS ile tekrar geri dönüyor.

CQAkM.jpg

160 PS’lik azami beygir gücüne sahip 1,4 lt TSI çift şarjlı benzinli motora ve 7 ileri DSG şanzımana sahip Scirocco GTS 34 bin 900 Euro’ya yeni sahiplerini bekliyor.

9jvxZ.jpg

PNiAC.jpg

iOnx8.jpg

Kaynak: otomobil.milliyet.com.tr

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper Keskin
(düzenlendi)

keşke aksesuarlar kadar performansta da birkaç değişim olsaydı (hava kanallı diskler ve gts logolu kaliperler-yazılımla 220 hp falanlara gelmeler) sadece şeritler vs ile 10 bin lira fark ? değmez bence...

tarihinde Alper Keskin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

psikolojik olarak o kadar fark verilince insan daha hızlı gittiğine inandırır kendini :) aynayı yapmak 10 lira şeritleri dışarda 50-100 e yaptırsak 110 liraya en büyük görsel kısım tamam. :D Logolar ebayden 10 dolar. En pahalı kısım koltuklar ve direksyon.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bakmadım, hakikaten sadece görsellikse süper saçmalamışlar, ne ruhu, ruh çoktaan başka aleme göçmüş :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

her tarafı ruh olsa ne olur ki. Spor arabanın konsolu böyle mi olur :nea: GTS görünce bende 300 hp filan zannettiydim :)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

5 para etmez , gittim yakından gördüm . Üzerindeki jantlar bildiğin çin malı jantlar gibi duruyor . O şerit olmamış , direk apaçi işi olmuş . Madem değişiklik yapacaksın Scirocco r üzerinde yap , güzel birşeyler yap .

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Fotoğraflar hoş ama canlı görüldüğünde bu etkiyi yaratmıyor... bir şerit, iki yere kırmızı dikiş falan ... :i-ih:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Canlısı hiç hoş değil hatta dışarıda gördüğümde apaçiye bak demiştim ama Doğuş Oto'da geçen gördüm orjinalmiş :crazy:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Fotoğraflarda süper duruyor ama gerçekte nasıldır bilemiyorum.GTS olunca bence en kötü 200 beygir üstünde olmalıydı.160 beygir olmamış.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Fotoğraflar hoş ama canlı görüldüğünde bu etkiyi yaratmıyor... bir şerit, iki yere kırmızı dikiş falan ... :i-ih:

fuarda yanına koşarak gittik ki, 160 Ps çıktı :s

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...