İçeriğe Yönlendir

Yol Bilgisayarı Mil Gostermesi

Çetin Özkan

Recommended Posts

Çetin Özkan

Arkadaslar benim aracda ilk aldigimda yol bilgisayari kalan mesafeyi km olarak gosteriyodu diye hatirliyorum cok da dikkat etmedim simdi ise ne yaptıysam mil olarak gostermekte acaba sorun bendemi yoksa standardı mı boyle

Yorum bağlantısı
Hamdi Gökhan Atasoy

bilgisayarın yan tarafında (benimki öyle mondeo mk2 ) büyük düğme mil ve km seçimi yapıyor mutlaka seçim vardır

Yorum bağlantısı
Akan Belen

2 seçenek var.Direksiyonun ordan değil değişim.Konsoldaki sıfırlama düğmesinden değişim yapılıyor.Ordaki düğmeye bas. :yes:

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Focus yol bilgisayarında, ölçü birimi metrikten İngiliz'e çevrildiğinde bahsettiğiniz durum oluşur. Sadece kalan mesafede mi sorun var ? Sıcaklık ne durumda ? Celcius'dan Fahrenheit'a dönmüş mü ? Farkında olmadan birim değişikliği yapmış olabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Çetin Özkan
bilgisayarın yan tarafında (benimki öyle mondeo mk2 ) büyük düğme mil ve km seçimi yapıyor mutlaka seçim vardır
2 seçenek var.Direksiyonun ordan değil değişim.Konsoldaki sıfırlama düğmesinden değişim yapılıyor.Ordaki düğmeye bas. :yes:
Focus yol bilgisayarında, ölçü birimi metrikten İngiliz'e çevrildiğinde bahsettiğiniz durum oluşur. Sadece kalan mesafede mi sorun var ? Sıcaklık ne durumda ? Celcius'dan Fahrenheit'a dönmüş mü ? Farkında olmadan birim değişikliği yapmış olabilirsiniz.
+1

:angry:

sani bir seymi kacirdim yoksa pot mu kirdim
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

+1

sani bir seymi kacirdim yoksa pot mu kirdim

Emniyet kemeri sizin güvenliğiniz içindir. Forumdaki son örnek, Lokman abi'nin yaptığı kazadır. Kemer kurtardı kendisini.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ersin Bahar

Duzelti birde emniyet kemerini sustursam cok guzel olacak

Yapmanızı önermem ama emniyet kemeri ikazı ötmeye başladığında, kemer tokasına bir kaç saniye basılı tutun susacaktır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Duzelti birde emniyet kemerini sustursam cok guzel olacak

Çok şükür susmuyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Ersin Özkaya

Bende yol bilgisayari problemi var.olcu birimini ingiliz yaptigimda sicaklik derecr oluyor mesafe mil ,ort.tuketip mpg oluyir.metrik e ceviruyorum bu sefer sicaklik fahrenayt oluyir mesafe km tuketim lt oluyir.kutup basini sokup ssifiadim ama degismedi.sebebi ne olabilir?

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Halil İbrahim Arslan

Arkadaslar benim aracim 2006 mondeo trend ov. Yol bilgisayarinda sadece kalan mesafe km/mil olarak var derece cikmiyor neden acaba

Yorum bağlantısı
Halil İbrahim Arslan

Silecek kolumu hiç aklıma gelmedi şimdi bakıyım hatta silecek kolunda oyle bir tuş olduğunu bile farketmedim teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Halil İbrahim Arslan

Arkadaşlar teşekkür ederim buldum her fonksiyon var. Ama sıcaklık derecesi ---℃ olarak gösteriyor çalıştırdım bekledim bşraz fakat raksmsal degerler gelmedi arızalımı acaba

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Arkadaşlar teşekkür ederim buldum her fonksiyon var. Ama sıcaklık derecesi ---℃ olarak gösteriyor çalıştırdım bekledim bşraz fakat raksmsal degerler gelmedi arızalımı acaba

Dış sıcaklık sensorunde arıza vardır.. yeri nerede bilmiyorum ama galiba tamponun içinde bir yerlerde..

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Dış ısı sensörü sağ sis farı arkasında yeralmaktadır.

Sizdeki sensör muhtemelen arızalanmış ya da hiç yok..

Yorum bağlantısı
Halil İbrahim Arslan

Teşekkür ederim yarın ona bakarım muhtemelen tampon değişmiş önceden takmamışlardır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...