Süha Demirtaş 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 (düzenlendi) Aracımı daha önceki ( 2012 yaz şenliği ) halinden farklı bir boyuta ve görünüme taşıdım Çok değişik versiyonlar gördü makina ama olsun hepsi benim için bir başka güzel. Lafı fazla uzatmadan güncel resimleri ekliyorum, bunun yanı sıra diğer işlemlerimi de bu başlık altında toplayacağım. Gündüz modu Bu resimde otoparklarda en çok hoşuma giden durum, aracımı nerede ise her yerden görüyorum sayesinde El yapımı Bi-xenon'larım Gece Filmlerin koyuluğu 2 numara içerisi görünmesin istedim o şekilde Aracın orjinal turbo ve enjektörleri ile ulaşabildiğim en verimli ve güçlü hali budur. Almanların deyimi ile daha kuvvetlisini yapana kadar en kuvvetlisi bu Aracımın bu hale gelmesinde emeği olan No Name Servis'ten Osman ve Fatih ustaya, teknik bilgi danışmanımız Çağlar abiye ve yazılım işlerinde duayen Paşaoğlu servise teşekkürler. Dyno verisi burada inanmayan denemek isteyen olur ise zevk duyarım He daha kuvvetlisi ve verimlisi de var ise tebrik eder elini sıkarım sıkıntı yok Farklı şeyler öğrenmekten mutluluk duyarım Dyno da araç 156hp olarak görünemktedir, fakat dyno sonrasında yaptığım bir değişim ile eksik kalan beygileride kazanıp 160hp gücüne kemiksiz ulaşmış durumdayım dyno direk link Bu aracın dyno daki resmi En son dyno verisi 2010 senesinde yapılan ilk yazılım öncesi ve sonrası dyno çıktısı Eklemeyi unuttuğum iki vidyo var onlarıda koyuyorum. Bi-xenon vidyosu Klasik bilinen duman vidyosu ve kısık egzoz sesi 16 Mayıs 2013 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi 18 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 modifikasyon aşamalarından aşina olduğum severek takip ettiğim bir araç allah kaza bela vermesin.Keyifle sürmen dileğiyle kaptan :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 helal olsun diyecek başka söz bulamıyorum,allah kaza bela vermesin. :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 Diğer konunun temizlemesi zor olduğu için kapanmasını ve silinmesini uygun gördük arkadaşlar.. Bu sebeple yenisi açıldı... Bu konuda benzer konuşmaların geçmemesini diliyorum.. Süha güle güle kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 Ben de yakında koyacağım araca yaptıklarımı ama senin araç her daim ilgi görür ve takip edilir focus olması hasebiyle Fordlar içinde modifiyeye en uygun araç,focus olup bu işin hakkını veren de tartışmasız Süha'dır 2 Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 ne sislerde xenon mu?? cık cık cık okuyanlar bu konuda seni bombalamaya başlarlar tabi benim katkımla :D güle güle kullan usta yakışır... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 Sözün bittiği yer.Tek kelime ile harika olmuş Süha.Bu aracı gerçekten çok beğeniyorum ve takip ediyorum epey bir değişim geçirmiş.Özellikle bu renk harika benim aracımda aynı renk o yüzden Farlarına bayıldım.Kanıma giriyorsun gece gece.Farları görünce içim gitti valla.Benim de yapmak istedğim çok şey var ama ev almaya niyetlendiğim için kımıldayamıyorum.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Keyifli sürüşler dilerim Süha... Saygılarımla... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 Vauv diyorum. Maşallah Allah nazardan saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 Söylenecek bir şey yok araca, iyi günlerde kullanman dileğiyle Süha abi Ancak antene bir çare bekliyoruz çok sırıtıyor çünkü 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 Kayıp güç sürekli düşürülmüş. Sadece yazılımla mı? Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 Süha abi güle güle kullan 160 bg ile görüntüsüyle birlikte gideri de olmuş Farlar tanıdık zaten. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2013 modifikasyon aşamalarından aşina olduğum severek takip ettiğim bir araç allah kaza bela vermesin.Keyifle sürmen dileğiyle kaptan Çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin helal olsun diyecek başka söz bulamıyorum,allah kaza bela vermesin. Amin cümlemize inşallah, teşekkür ederim Diğer konunun temizlemesi zor olduğu için kapanmasını ve silinmesini uygun gördük arkadaşlar.. Bu sebeple yenisi açıldı... Bu konuda benzer konuşmaların geçmemesini diliyorum.. Süha güle güle kullan.. TEşekkürler abi, sakiniz sıkıntı yok Vay vay vay.. Maşşallah LK ya. :nazar: Hatırlıyorumda.benim ST ile aynı anda açmıştık eski konusunu.. ne günlerdi be.. Eee işte kardeşim aradan onca zaman geçti, bunca değişiklik oldu. Konuları açma saatimi 09:23 idi çok iyi hatırlıyorum. Rastgele kardeşim Allah gönlünce yaşamayı nasip etsin Ben de yakında koyacağım araca yaptıklarımı ama senin araç her daim ilgi görür ve takip edilir focus olması hasebiyle Fordlar içinde modifiyeye en uygun araç,focus olup bu işin hakkını veren de tartışmasız Süha'dır Halis abi kral adamsın her daim derim her ortamda. TEk kapı olmasının avantajı büyük, senin aracıda bekliyoruz abi. En kalitesinden yaptın yani tartışmasız Abi bu haldeki yakıt tüketimi nedir. ? Hangi şartlarda mesela canım 120km hız ile 3 kişi + 3 çeyrek depo ile 4.5lt/100km Hadi bir de lastik ölçüsünü tahmin et bakalım ne sislerde xenon mu?? cık cık cık okuyanlar bu konuda seni bombalamaya başlarlar tabi benim katkımla güle güle kullan usta yakışır... Sislerde xenon aynen ama Gündüz farı niyetine Varsın bombalasınlar ya rahatım bu geceden itibaren. En yakın zamanda görüşmek üzere özledik Teşekkürler araba tek kelimeyle dehşet olmuş ama çok taklaşan oluyordur kendinizi nasıl zaptediyorsunuz.? TEşekkür ederim, aynen bu şekilde tacizler diz boyu. Gelen tacizlerin %70 ne kulak asmamaya çalışıyorum Sözün bittiği yer.Tek kelime ile harika olmuş Süha.Bu aracı gerçekten çok beğeniyorum ve takip ediyorum epey bir değişim geçirmiş.Özellikle bu renk harika benim aracımda aynı renk o yüzden Farlarına bayıldım.Kanıma giriyorsun gece gece.Farları görünce içim gitti valla.Benim de yapmak istedğim çok şey var ama ev almaya niyetlendiğim için kımıldayamıyorum.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Keyifli sürüşler dilerim Süha... Saygılarımla... Teşekkürler Mustafa'cığım, her şeyden öte Allah istediğini yapmayı nasip etsin. ARabaya para harcama abi ev çook mantıklı inşallah 0-100 ? Denemiyorum artık hocam. Baskı ve balata yeni değişti ufakta bir işlemi var ama ne zaman volanı sabit yaparım o zaman denerim yeniden Yorum bağlantısı
Semih İzgi 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 Bununla birkez daha ağva'ya felan gidersek bi 20HP daha kazanır. Her nekadar gözler eski ST tamponu arasada, her hali ile güzel bu makine. Yakışır abime 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2013 Vauv diyorum. Maşallah Allah nazardan saklasın. Amin cümlemizinki'ni hocam Her şey güzel olmuş ama o replica jantlar olmamış Teşekkürler Replika jantları takmayacaktım aslında, bunun yerine bu jantlarımı takacaktım ama lastikleri kaçırmamak için taktım 17" leri mecburen http://www.sahibinde...14956325/detay/ Söylenecek bir şey yok araca, iyi günlerde kullanman dileğiyle Süha abi Ancak antene bir çare bekliyoruz çok sırıtıyor çünkü Değerlendirelim, nasıl bir anten olmalı acaba Maşallah,herşeyiyle çok güzel. Teşekkürler Kayıp güç sürekli düşürülmüş. Sadece yazılımla mı? Güle güle kullan. ee boşuna para harcamıyoruz, renocu Bu araba halis muhlis Alman üretim pardon yani Süha abi güle güle kullan 160 bg ile görüntüsüyle birlikte gideri de olmuş Farlar tanıdık zaten. Hepimiz kazasız belasız kullanırız inşallah kardeşim, fardaş olduk seninle Bro ,İstanbul'a geldiğimde bi deniyelim EcoBoost'la.. Sen gelde kanka denemesi kalsın beya, sana burda koko yedirecem birde midye dolma Bununla birkez daha ağva'ya felan gidersek bi 20HP daha kazanır. Her nekadar gözler eski ST tamponu arasada, her hali ile güzel bu makine. Yakışır abime Kardeşim gözler sevdiklerini arar gerisi boş. Allah nasip ederse 30 Haziran da yanındayım . Sana karşı boynum bükük kendi ellerimle bir şeyler yapacam arabana 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 Sen ver o arabayı bana, ben bir karbon folyo kaplayayım 180 beygir olsun. 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 Maşallah kazasız belasız cezasız inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 (düzenlendi) Maşallah abi tek kelime ile mükemmel makina :nazar: 16 Mayıs 2013 tarihinde Onur Bulut tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 (düzenlendi) bu araba benim kullandığım ilk en iyi gideri olan ve dikkat çekici olan arabadır yeri bende ayrı 16 Mayıs 2013 tarihinde Cüneyt Işıkkent tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2013 Sen ver o arabayı bana, ben bir karbon folyo kaplayayım 180 beygir olsun. Karbon mu var ki bir bak abi Sınır tanımıyorum artık Adamsın la.. kAnka balık ekmeği özledim ba.. Halederiz bro yemek yemek bizim işimiz Maşallah kazasız belasız cezasız inşallah... Amin cümlemiz inşallah teşekkürler Maşallah abi tek kelime ile mükemmel makina :nazar: Çok teşekkür ederim daha iyileri senin olsun inşallah daha güçlüsünü mü arıyorsun ? Olsun artık da hepimiz rahatlasak, aklımızdaki soru işaretleri gitse. Ney triger mi dereceli mi aynı anda mı Azeri mi 2 Yorum bağlantısı
Burak Koca 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 Maşallah Süha hocam, fakat o difüzör'e O jantları yakıştıramadım açıkçası Fakat bunun haricinde maşallah süper :nazar: Süha hocam bu arada gidişiyle ilgili hala video göremedik. Sanrım aracı satarken göstericeksiniz videoları 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2013 Maşallah Süha hocam, fakat o difüzör'e O jantları yakıştıramadım açıkçası Fakat bunun haricinde maşallah süper :nazar:Süha hocam bu arada gidişiyle ilgili hala video göremedik. Sanrım aracı satarken göstericeksiniz videoları Tadımlık olsun bari http://www.youtube.com/watch?v=JuSf9_G6mQ4 konuyla alakası yok ama dayanamadım soracam bu xr5 lerin 0-100 ü 10 sn midir? Hayır değildir 2 Yorum bağlantısı
Burak Koca 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 Tadımlık olsun bari youtube.com/watch?v=JuSf9_G6mQ4 Hayır değildir Tamamdır Süha hocam, devamı gelir inşallah Yanlız biz kadran videosu isteriz Yorum bağlantısı
Recommended Posts