İçeriğe Yönlendir

160Hp Rüzgar Sollayan Versiyon 2 - Efsaneler Şekil Değiştirir

Süha Demirtaş

Recommended Posts

Altan Berkman

güzel çalışmalar

deli makine :f1:

hayırlı olsun

keyifli sürüşler dilerim kardeşim

Yorum bağlantısı
Onur Demir

:nazar:

Arka görüntü gerçekten müthiş. Ön tamponuda Ben böyle beğendim açıkçası ST ye göre gayet farklı ve güzel olmuş. Jantlar konusuna gelince zamanla el atılabilecek bir konu. Asıl hedeflenen ve ulaşılan durum önemli. Janttı taştı kuştu çok ta sorun değil.

Kazasız Belasız.

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Süha araban kedi gibi 7 canlı, ve atak. sürekli kabuk değiştiriyor... Güle güle kullan.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Çakmaktaş güle güle kullan. Araban güzel de farlar olmamış be, far ustanı değiş değiş Sami'nin ustasına git o taksın sana mercek.

Bu hali ile benim T-Jet olaydı denemek isterdim ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz

İlk sayfa 4.resim sağ alttaki ayrıntı tahmin ettiğim şey ise en çok o hoşuma gitti :drinks:

Güle güle kullanın, canlısını ve sizi en son gördüğümde kış lastiğindeki good year yazılarını sarıya boyuyordunuz yanılmıyorsam. O zamanlar ibiza vardı bende hey gidi.. :D Mert'in 407si tazeydi daha ve motorunda dumanı tüte tüte Çağlar abinin yanına gelmişti

Haha anılar anılar :biggrin:

Yorum bağlantısı
Buğra Kaya
(düzenlendi)

arkadan çok deli duruyor bence dehşet olmuş, benimki de aynı renk tamponu değiştiresim geldi

yalnız birşey soracagım videoyu tost makinesiyle mi çektiniz? :D

tarihinde Buğra Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Süha madem RS yolundasın benden sana küçük bir hediye olsun. Tabiki uğraşırım dersen :)

Ben replika RS kaput üstü ızgaralar almıştım. Şimdilik o modifiye işine girmeyeceğim. İstersen sana vereyim beleş kanka işi :) ama fibercin ile biraz uğraşman lazım. Ürün piyano black birinci sınıf pvc plastik orijinali ile aynı. Kaput kesme için kılavuzda var. Gerisi yaratıcılığına kalır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Çakmaktaş güle güle kullan. Araban güzel de farlar olmamış be, far ustanı değiş değiş Sami'nin ustasına git o taksın sana mercek.

Bu hali ile benim T-Jet olaydı denemek isterdim ;)

Tırt-jet mi, duman olurdun, deneyemediğin iyi olmuş :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Şenol

Eskisi de 10 numaraydı ama bu daha bi çekici olmuş. Güle güle kullan kardeşim, kazasız belasız... :nazar:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bu gün F1 pistinin tozunu attırdı Rüzgar Sollayan. Bir kaç fotoğraf eklenecek buraya :f1:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ciddi iş çıkardı, trafiğe kapalı alanda yaptığımız denemelerde, cupradan ayrılamadan takip edebildi, duman da artık pek yok, fevkaladenin fevkinde

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Rüzgar sollayan pusuda ;)

Pilotumuz Süha Demirtaş

Oturanlarda tokat tiyenler sanırım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Çupuranın şoför zayıfmış, az kaldı tokadı yiyecekti vallahi, viraja girişler hep hatalı :):p

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Büyüksün baba :good1: Gönlünce güzel günlerde kullanman dileği ile kardeşim. 41 X :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

abi eksoz un biri aşağıya biri yukarıya bakıyor :D ciddiyim abi :D dediğim gibi jantı değiştirirsen on numara olur : :D

Çözdük onu yahu basit şey :D Zamanla inşallah kardeşim, bugün neden gelmedin piste

:nazar: :nazar: :nazar:

Allah kaza bela vermesin

Teşekkürler Amin cümlemize

:nazar: 160 kere maşallah :nazar: jant olayında sanırım herkes hem fikir :) Ben bunu denemek isterim demedi deme :D (inanmadığımdan değil, inandığımdan ;) )

Çözeriz sen gel hele ;)

Valla süper bir makine oldu bu :nazar:

Teşekkür ederim

Efsaneler şekil değiştirir :)

:nazar:

Aynen baba

Çok güzel Maşallah :nazar:

Teşekkürler

Allah kaza bela vermesin :nazar: :nazar: :nazar:

Amin cümlemize inşallah :nazar:

Yakışmış :nazar:

Çok sağol abim

Güzel olmuş :)

Teşekkürler usta, bak vidyoları izle vti ile aynıyız :D

Maşallah. Duman olayı çok hoşuma gidiyor..

Dumanlı dumanlı bizim bizim eller hehe

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...