Mehmet Kazancıoğlu 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 bu gün çok can yaktı bu focus bir dahaki yarışa satılık tabelası koyucam üstün en az 2000 -3000 tl fazlaya satılır burada 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 abi dayımın ufaklığının doğum gününydü yoksa gelecektim kaçırır mıyım yoksa Yorum bağlantısı
Arda Akbay 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Süha kardeşim araban harika olmuş kıskandım çatladım Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Allah kaza bela vermesin.güle güle sürmek nasip etsin. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 ciddi iş çıkardı, trafiğe kapalı alanda yaptığımız denemelerde, cupradan ayrılamadan takip edebildi, duman da artık pek yok, fevkaladenin fevkinde Teşekkürler abi, keşke biraz daha dumanı verebilsek bu gün çok can yaktı bu focus bir dahaki yarışa satılık tabelası koyucam üstün en az 2000 -3000 tl fazlaya satılır burada Sağolasın Mehmet abi, sayende video da çekebildim :D valla ne diyorsun anlamadım desem tam yeri olacak 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 Valla kanka diyecek birşey yok Maşallah... Arabada çok emeğin var.. Güle güle binmek nasip olsun inşallah Sağolasun abi hepimizin bu şekilde aşırı emeği var Allah gönül rahatlığı ağız tadı ile benmeyi nasip etsin. Güzel görünüyor kardeş Sağolasın kardeşim Ben çok beğendim.Güle güle kullan Süha Teşekküler abi Maşallah abi çok güzel hem görünüş hem performans ile.... Allah kaza bela vermesin... :nazar: baskı balata volan olayını biraz açıklayabilirmisin sabit volan daha mı sağlıklı oluyor ? volan+baskı balataya uçuk rakamlar duyuyorum pahalı bir işlem mi ? Teşekkürler Bahtiyar amin cümlemize. Sabit volan ataklık ve bir an önce hareket için mutlak gerekli. Modifiye işlemi pahalı olmasa bile adı üzerine zevkine bir işlem olduğundan ötürü pahalıya kaçıyor. Fotoların birisinde var.. Allah nazardan saklasın armayı değil arabayı Teşekkürler Ayhan abi hangi armayı beğenmedin tanıdık bacacı var. şaka bir yana o kadar duman yoktur sanırım. 1-2-3. vitesler kesintisiz duman atarım arkamda olanlar bilir maşallah fotolara ağzım açık baktım Allah razı olsun teşekkürler Plakalığı ve videonun kalitesini tuttum. Her ne kadar video televizyon kumandası ile çekilse de. App gerekli gibi duruyor hacım. Videyo tazeliyeceğiz canım Dumanları yeter.... Aynen abi Çok güzel olmuş da, gündüz farı lazım buna. Gündüz farı mesajını anladım abi sağolasın Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 of of offff, bu ne güzel bir makina, nazar değmesin Yorum bağlantısı
Halis Parlak 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 0-100 de hepimizi dumana boğar bu araç tarafımdan test edildi zehirleniyordum nerdeyse 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 0-100 de hepimizi dumana boğar bu araç tarafımdan test edildi zehirleniyordum nerdeyse Sen yine arabadaydin. Bazen kaldirimda yuruyen yayalar neoldugunu sasirip kaliyor. 1 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Sen yine arabadaydin. Bazen kaldirimda yuruyen yayalar neoldugunu sasirip kaliyor. Haklısın valla Önümde pist çıkışı focusu tokatlayacağım diye ortalığı dumana boğdu valla 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Haklısın valla Önümde pist çıkışı focusu tokatlayacağım diye ortalığı dumana boğdu valla Acimaz basar dumani. Yine iyi duman egzozlardan cikmiyor. Eskiden arkasinda frene oturuyordu millet yolu goremeyip. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2013 Paylaş 21 Mayıs 2013 süha abi herkes jantları degiştir diyor gel sat bana su jantları bende 16 ları satım isteyen bı arkadasımıza bu arada araba kıng abı Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 (düzenlendi) Bir deneme yapayım dedim Süha hocam anlatım tarzın on numara, Hava durumunu sunan bir amca vardıya aynı onun gibi anlatmışın 29 Mayıs 2013 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Bir deneme yapayım dedim abi duruldum demiştin hani yine olayı bitirmişin maşallahı var hani allah nazardan saklasın abi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Ara hızlanma yavaş sanki . Kickdown yaptığımda 2 saniyede o hızlara ulaşıyorum 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2013 Süha hocam anlatım tarzın on numara, Hava durumunu sunan bir amca vardıya aynı onun gibi anlatmışın eğleniyoruz işte ne yapalım Abi bak bunu izle senin merakına cevap olan sahneler var bakalım fark edebilecek misin ? Ara hızlanma yavaş sanki . Kickdown yaptığımda 2 saniyede o hızlara ulaşıyorum Bencede f16 ile mi kick down yapıcan bro Bro maşallah diyorum, güle güle kullan. Eyvallah kardeşim darısı başına abi duruldum demiştin hani yine olayı bitirmişin maşallahı var hani allah nazardan saklasın abi sakiniz sakin 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Araç çok güzel olmuş, güle güle, yardıra yardıra gidin. Ben 0-100 km/s değerinden çok 0-400 m değerini merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts