İçeriğe Yönlendir

160Hp Rüzgar Sollayan Versiyon 2 - Efsaneler Şekil Değiştirir

Süha Demirtaş

Recommended Posts

eğleniyoruz işte ne yapalım :D Abi bak bunu izle senin merakına cevap olan sahneler var bakalım fark edebilecek misin ? ;)

Bencede f16 ile mi kick down yapıcan bro :D

Eyvallah kardeşim darısı başına

sakiniz sakin :D

Reis sakin halin bu ise ben hiç diğerinden almayım :biggrin: düşünmüyorum bile :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Araç çok güzel olmuş, güle güle, yardıra yardıra gidin. Ben 0-100 km/s değerinden çok 0-400 m değerini merak ediyorum.

Bende merak ettim ölçeyim yarın ;)

Reis sakin halin bu ise ben hiç diğerinden almayım :biggrin: düşünmüyorum bile :rolleyes:

Yeni projelerde görüşmek üzere ;))

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Gerçekten merak ettim. 0-100 değerinden çok daha belirleyici bir değer. Ne de olsa 0-100'ü daha iyi olan bir araç kalkış yarışında geride olan olabilir.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

abi bi denk gelemedik yoktun bügün istersen tableti getireyim yarın denemek istersen :D:p

Yorum bağlantısı

Yeni projelerde görüşmek üzere ;))

abi merak ettim şincikkkk :) uyuyamam demezsen :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

pist artık halka açık ve gündelik kullanımda daha çok lazım olması itibarı ile:

60-160 / 40-120 hızlanmalrına odaklanmak lazım

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Süha çehre değişmiş, güle güle kullan, kazasız belasız. Maşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

abi merak ettim şincikkkk :) uyuyamam demezsen :)

+ 180hp ve Turbo benzinli düşünüyorum kardeşim, yani buda demek oluyor ki Allah nasip ederse 200hp turbo benzinli takılacam biraz ;) LPG flowers yani

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

eğleniyoruz işte ne yapalım :D Abi bak bunu izle senin merakına cevap olan sahneler var bakalım fark edebilecek misin ? ;)

Hocam iki üç kere izledim ama farkedemedim. Neyi kaçırıyorum ?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Halil bana honda deme miğdem bulanıyor :D Artık devir küçük hacim devri en baba 1.6 Turbo yeter bana ;)

Hocam iki üç kere izledim ama farkedemedim. Neyi kaçırıyorum ?

Buraya koyduğum vidyo yok. Bunu izle abi dk 2:22

http://www.sahibinde...102117142/detay

http://www.sahibinde...-83543909/detay

bunlarda gaz pedalı ayarsız makinalar abi 0-100 tam senlik focus rs motoru ile aynıdır ama bunun avantajı AWD olması :)

Benzincinin kıznında resimleri var mı :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Anaaaa :shok: :shok: :shok: hakikaten CLIO 3 patlamış. iyide sert bir virajda değil ki orası :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Anaaaa :shok: :shok: :shok: hakikaten CLIO 3 patlamış. iyide sert bir virajda değil ki orası :unsure2:

Anlık bir dalgınlık veya hatadır yoksa imkansız gibi yada clio diyecez işte :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Halil bana honda deme miğdem bulanıyor :D Artık devir küçük hacim devri en baba 1.6 Turbo yeter bana ;)

Benzincinin kıznında resimleri var mı :D

Volvo ve audi nasıl abi :biggrin:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

aracın Turbo değerleri ile ilgili bir kaç bilgi yazayım.

Turbo basınç saatim 2.0 Bara kadar ölçüm yapabilmekte

1) peak anında saat 2 barda biraz kalıyor, saatin gidiş temposuna göre bakılırsa 2.5 bar a yakın peak olmalı

2) cont. değeri ise 1.6 bar dır.

bu basınçları turbo büyüterek anca sağlıyorduk :D Bunun dışında bu basınçlardaki rail basıncını ise takip edip buraya yazacağım yeniden. Tahliye basıncındaki yüksek geri dönüşün yakıtta köpürme yapacak olması korkusunu rahat bir şekilde atlattığımıda belirtmek isterim. Yeni amacım manifolda giren 55 derece sıcaklığındaki havayı 30-35 derecelere indirmek inşallah

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

pist için su püskürtmeli intercooler yapalım abi. bi adet yüksek basınçlı su pompası. 6-8 tane cam yıkama fıskiyesi. intercollera su atıp dursun. sti lerde daha komplikesini görmüştüm.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

http://www.rx7club.c...0/#post10534751

sistem bu

bide bi sprey işi vardı intercoolera sıkıyorlar soğuk bilmem ne :p onu böyle mekanik şekilde yaparsan nos basar gibi intercollerı arada soğutursun.

Moruk F50 felanda sıkarız sorun değil ama bu su işini geri dönüşlü kapalı devre yapmak lazım. Birde suyu nasıl soğutacaz oda önemli, silecek suyu bile iyi ısınıyor. Bunun yerine fan bağlasak =

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

fan iş yapmaz. ucucu sıvı lazım. suyun ısınması önemli değil sprey şekilde intercoolera gittiğinde. maksat sıvı ile intercoolerın yüzeyindeki sıcaklığı sıvıyı buharlaştırar azaltmak.

bu su işini sti ciler fabrikasyon yaptığına göre iş yapıyordur.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

fan iş yapmaz. ucucu sıvı lazım. suyun ısınması önemli değil sprey şekilde intercoolera gittiğinde. maksat sıvı ile intercoolerın yüzeyindeki sıcaklığı sıvıyı buharlaştırar azaltmak.

bu su işini sti ciler fabrikasyon yaptığına göre iş yapıyordur.

sti i kaç barda cont. yapıyor bu önemli birazda. Bizde deli gibi hava var açıkcası su ile soğutmanın yanı sıra fan daha verimli geliyor bana. Sen neden iş yapmaz dedin ? bu şekilde olan starexler var sanırım

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

fan sürekli devir daim eden suyu vs soğutmada ( işin aslı ısınmasını engelemede) yardımcı olabilir belki ama intercooler yüzeyini senin istediğin derecede soğutmaz. sen havayı soğutmaktan çok intercooler yüzeyini soğutmalısın ki anlık geçen hava sürtünmeden ısınacağına soğuyarak geçsin.

yani ben öyle düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

fan sürekli devir daim eden suyu vs soğutmada ( işin aslı ısınmasını engelemede) yardımcı olabilir belki ama intercooler yüzeyini senin istediğin derecede soğutmaz. sen havayı soğutmaktan çok intercooler yüzeyini soğutmalısın ki anlık geçen hava sürtünmeden ısınacağına soğuyarak geçsin.

yani ben öyle düşünüyorum.

şimdi nasıl radyatörleri soğutuyor fan mantık bu olsun dedim. Aslında aklımda olan havanın soğuk bir ortamdan geçmesini istiyorum.Bağlıyacam klimayı en sonunda ilave bir silindirli bir motorla :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...