Uğur Çınar 1 Haziran 2013 Paylaş 1 Haziran 2013 şimdi nasıl radyatörleri soğutuyor fan mantık bu olsun dedim. Aslında aklımda olan havanın soğuk bir ortamdan geçmesini istiyorum.Bağlıyacam klimayı en sonunda ilave bir silindirli bir motorla aslında abi bi nos kiti ayarlıyacan anlık soğutum intercooler için soğutma sıkıntısıda kalkar Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Haziran 2013 Yazar Paylaş 1 Haziran 2013 aslında abi bi nos kiti ayarlıyacan anlık soğutum intercooler için soğutma sıkıntısıda kalkar nos için turboyu büyütmek gerekli kardeşim Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 1 Haziran 2013 Paylaş 1 Haziran 2013 nos için turboyu büyütmek gerekli kardeşim yok abi nos u motora değil intercooler a püskürtcen :D ki daha çok soğuk hava girsn butarz bi şey demek istedim http://www.holley.com/16034NOS.asp Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Haziran 2013 Yazar Paylaş 1 Haziran 2013 yok abi nos u motora değil intercooler a püskürtcen :D ki daha çok soğuk hava girsn butarz bi şey demek istedim http://www.holley.com/16034NOS.asp nosun litresi kaç para acaba sevdim bu işi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 1 Haziran 2013 Paylaş 1 Haziran 2013 nosun litresi kaç para acaba sevdim bu işi bi kaç sene evvel tüpü nü 50 liraya dolduruyolardı süha abi Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 O dumandan sonra rüzgar sollayanı göremedik.İyisimi sihirbaz diyelim, hocus, focus, yokuz.Maşalah her gencin sahip olmak istediği bir araba bu. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Haziran 2013 Yazar Paylaş 11 Haziran 2013 Fırtına öncesi sessizlik...... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 O gaz nitroksit değil CO2 benim bildiğim nos basiyolar abi çabuk soğutsun diye ama yanlış mıs bildiimiz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 Düzce buluşmasında aracı canlı canlı gördüm. Allah ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin. Hayatım ilk kez bu kadar iyi uzayan bir araç görüyorum. 5, vitesi çok tehlikeli. 1.6tdci motoru ile cupra kiler bile olacak neredeyse, üst devirlerde bile canlı. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 yok abi nos u motora değil intercooler a püskürtcen :D ki daha çok soğuk hava girsn http://www.youtube.com/watch?v=hIDgp8QiHhs butarz bi şey demek istedim http://www.holley.com/16034NOS.asp Sıkıştırılmış Freon 12 gazı basacaksın Direk buz tutar ic Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 Sıkıştırılmış Freon 12 gazı basacaksın Direk buz tutar ic amaç o zaten buz kessin ki turbo dolsnun Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 amaç o zaten buz kessin ki turbo dolsnun r23 çeşidi tam isabet gaz o zaman Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 corvette motorlu 56 pickup vardı, klima ile soğuturdu motoru 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Haziran 2013 Yazar Paylaş 11 Haziran 2013 O gaz nitroksit değil CO2 Bunun lt si kaç para Düzce buluşmasında aracı canlı canlı gördüm. Allah ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin. Hayatım ilk kez bu kadar iyi uzayan bir araç görüyorum. 5, vitesi çok tehlikeli. Daha iyileri senin olsun kardeşim sağol teşekkür ederim 1.6tdci motoru ile cupra kiler bile olacak neredeyse, üst devirlerde bile canlı.Estafurullah abi yerimizi bilelim Sıkıştırılmış Freon 12 gazı basacaksın Direk buz tutar ic Bu kaç para Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 (düzenlendi) Bu kaç para Valla en son (2010)'da bir tüpü 120 TL ye almıştık. 14 kg'ye yakın var tüpün içinde. Tüpün içinde sıkıştırılmış vaziyette gaz. Atmosfere çıkarken yakın mesefaden ele ya da herhangi bir cilde temas ederse o bölgeyi öldürüyor. 12 Haziran 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 12 Haziran 2013 Yazar Paylaş 12 Haziran 2013 Valla en son (2010)'da bir tüpü 120 TL ye almıştık. 14 kg'ye yakın var tüpün içinde. Tüpün içinde sıkıştırılmış vaziyette gaz. Atmosfere çıkarken yakın mesefaden ele ya da herhangi bir cilde temas ederse o bölgeyi öldürüyor. e bu bize gelmezmiş ki neden öneriyorsun kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 e bu bize gelmezmiş ki neden öneriyorsun kardeşim Eline yüzüne bulaştırmazsan buz gibi yapar sıkacağın yeri ondan bahsediyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 Hay maşallah videoları izlerken heyecanlandım güle güle kullanın müthiş.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 12 Haziran 2013 Yazar Paylaş 12 Haziran 2013 Eline yüzüne bulaştırmazsan buz gibi yapar sıkacağın yeri ondan bahsediyorum. Bu tarz ürünler arabaya gelmez termal şok oluşturur nos iyidir metanol iyidir diyelim 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Haziran 2013 Yazar Paylaş 13 Haziran 2013 Fırtına öncesi sesizlik dedik ve biraz önce fırtına koptu Rüzgar Sollayan satıldı. Araba Hakkari de memur bir arkadaşa geçti hayrını görsün iyi günlerde kazasız belasız kullansın inşallah Alıcıların arızalı neresi var sorusuna sıfır arıza ve hatalı demenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum şuanda. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Haziran 2013 Paylaş 13 Haziran 2013 ooo hayırlı olsun. ben de diyorum araca yeni işlem mi yapıldı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Haziran 2013 Paylaş 13 Haziran 2013 Hayırlı olsun Süha,dünya gözüyle satılmadan görmüştük kendisini.Allah daha iyilerini nasip etsin. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Haziran 2013 Paylaş 13 Haziran 2013 Fırtına öncesi sesizlik dedik ve biraz önce fırtına koptu Rüzgar Sollayan satıldı. Araba Hakkari de memur bir arkadaşa geçti hayrını görsün iyi günlerde kazasız belasız kullansın inşallah Alıcıların arızalı neresi var sorusuna sıfır arıza ve hatalı demenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum şuanda. Yok sana, bir daha araba maraba yok sana. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 13 Haziran 2013 Paylaş 13 Haziran 2013 Hayırlı olsun yeni sahibine, yeni projelerde daha iyilerini görürüz inşallah. Rüzgar sollayanı uzakta iki araç arasında, kareye giren yol yardımı aracını görünce tırsmadım değil 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts