İçeriğe Yönlendir

160Hp Rüzgar Sollayan Versiyon 2 - Efsaneler Şekil Değiştirir

Süha Demirtaş

Recommended Posts

Uğur Çınar

şimdi nasıl radyatörleri soğutuyor fan mantık bu olsun dedim. Aslında aklımda olan havanın soğuk bir ortamdan geçmesini istiyorum.Bağlıyacam klimayı en sonunda ilave bir silindirli bir motorla :D

aslında abi bi nos kiti ayarlıyacan :D anlık soğutum :D intercooler için soğutma sıkıntısıda kalkar :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

aslında abi bi nos kiti ayarlıyacan :D anlık soğutum :D intercooler için soğutma sıkıntısıda kalkar :D

nos için turboyu büyütmek gerekli kardeşim ;)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

nosun litresi kaç para acaba sevdim bu işi :D

bi kaç sene evvel tüpü nü 50 liraya dolduruyolardı süha abi :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

O dumandan sonra rüzgar sollayanı göremedik.İyisimi sihirbaz diyelim, hocus, focus, yokuz.Maşalah her gencin sahip olmak istediği bir araba bu.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

O gaz nitroksit değil CO2  ;)

benim bildiğim nos basiyolar abi çabuk soğutsun diye ama yanlış mıs bildiimiz :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Düzce buluşmasında aracı canlı canlı gördüm. Allah ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin. Hayatım ilk kez bu kadar iyi uzayan bir araç görüyorum. 5, vitesi çok tehlikeli.

1.6tdci motoru ile cupra kiler bile olacak neredeyse, üst devirlerde bile canlı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Sıkıştırılmış Freon 12 gazı basacaksın :D Direk buz tutar ic :p

amaç o :D zaten buz kessin ki turbo dolsnun :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

amaç o :D zaten buz kessin ki turbo dolsnun :D

r23 çeşidi tam isabet gaz o zaman :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

O gaz nitroksit değil CO2  ;)

Bunun lt si kaç para ;)

Düzce buluşmasında aracı canlı canlı gördüm. Allah ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin. Hayatım ilk kez bu kadar iyi uzayan bir araç görüyorum. 5, vitesi çok tehlikeli.

Daha iyileri senin olsun kardeşim sağol teşekkür ederim ;)

1.6tdci motoru ile cupra kiler bile olacak neredeyse, üst devirlerde bile canlı.

Estafurullah abi yerimizi bilelim ;)

Sıkıştırılmış Freon 12 gazı basacaksın :D Direk buz tutar ic :p

Bu kaç para ;)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Bu kaç para ;)

Valla en son (2010)'da bir tüpü 120 TL ye almıştık. 14 kg'ye yakın var tüpün içinde. Tüpün içinde sıkıştırılmış vaziyette gaz. Atmosfere çıkarken yakın mesefaden ele ya da herhangi bir cilde temas ederse o bölgeyi öldürüyor. ;)

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Valla en son (2010)'da bir tüpü 120 TL ye almıştık. 14 kg'ye yakın var tüpün içinde. Tüpün içinde sıkıştırılmış vaziyette gaz. Atmosfere çıkarken yakın mesefaden ele ya da herhangi bir cilde temas ederse o bölgeyi öldürüyor. ;)

e bu bize gelmezmiş ki neden öneriyorsun kardeşim ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

e bu bize gelmezmiş ki neden öneriyorsun kardeşim ;)

Eline yüzüne bulaştırmazsan buz gibi yapar sıkacağın yeri ;) ondan bahsediyorum.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Eline yüzüne bulaştırmazsan buz gibi yapar sıkacağın yeri ;) ondan bahsediyorum.

Bu tarz ürünler arabaya gelmez ;) termal şok oluşturur ;) nos iyidir metanol iyidir diyelim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Fırtına öncesi sesizlik dedik ve biraz önce fırtına koptu Rüzgar Sollayan satıldı. Araba Hakkari de memur bir arkadaşa geçti hayrını görsün iyi günlerde kazasız belasız kullansın inşallah :nazar: Alıcıların arızalı neresi var sorusuna sıfır arıza ve hatalı demenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum şuanda. ;)

9GfH1wq.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ooo hayırlı olsun. ben de diyorum  araca yeni işlem mi yapıldı :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Fırtına öncesi sesizlik dedik ve biraz önce fırtına koptu Rüzgar Sollayan satıldı. Araba Hakkari de memur bir arkadaşa geçti hayrını görsün iyi günlerde kazasız belasız kullansın inşallah :nazar: Alıcıların arızalı neresi var sorusuna sıfır arıza ve hatalı demenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum şuanda.

Yok sana, bir daha araba maraba yok sana. ;)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Hayırlı olsun yeni sahibine, yeni projelerde daha iyilerini görürüz inşallah. Rüzgar sollayanı uzakta iki araç arasında, kareye giren yol yardımı aracını görünce tırsmadım değil :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...