Baki özkan 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 Arkadaşlar aracımın ön camına su tuttuğumda gaz pedalı bölgesinin arkasından hatırı sayılır bir suyu şöfor tarafına alıyor. Aracımın ön camı orjinal.Aracım 2011 garanti kapsamında focus sedan. Şubat ayında servise bıraktım fitilden hallettik dediler ama demekki değilmiş. Bende kendi uğraşlarım sonucu tesbit ettim. Sizce neden ve nereden su girebilir. Yardımlarınızı bekliyorum... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 sorun devam ediyor, servise yine bırakın muhtemeşn camın yapışmasında sorun olabilir? Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 sileceklerin gider delikleri tıkalı olup suyun yolunu başka yerlere de gönderiyor olabilir.garantiden kontrol edilmesi daha makbuldür. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Camı tutan malzemeyi eksik sıkmış olabilirler...bence vakit geçirmeden servisin yolunu tutun... Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 3 gün önce kardeşim, bütün bir kış ugraştıgı bu su nerden geliyor sorusuna çözüm buldu, ön cam lastik ve silikon, cam güzelce sökülüp lastigi degişti, güzelce yapıştırdılar sorun kalmadı, sizde bu işlemi yaptırın, başka çare yok gibi. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Geçenlerde aynı sorundan dolayı karşı komşunun aracı 3 gün serviste kaldı..Sorunu çözdüler.Hafif rampada dururken yağmur suyunu sol taraftan sürücü paspası atına veriyordu. Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 ön camı tuatan malzemeler de açıklık olabilir oralar siyah siliokanla yapıştırlır,oralardan sızabilir, Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Benim bahsettiğim olayda cam ile ilgili bir işlem yapılmadı.İçeriden konsol un bir kısmını söktük demişler.. Yorum bağlantısı
Emre Acar 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Muhtemelen suyun gidecegi yol kapalıdır. Ki suyun önünü hiç birşey tutamaz. oda muhtemel açıkları deneyip çıkıyordur. Gözle kontrol edip gidebileceği yerleri ve tıkanan yerleri gözlemleyebilirsiniz. Olmuyorsa servis Yorum bağlantısı
Baki özkan 24 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2013 Arkadaşlar Pazaresi sabahı arabayı yetkili servise bıraktım.Dedimki işte buraya su tuttuğumda buradan su alıyor. Daha ne yapayım.Akşam üzeri 16 da aradılar biz tutyoruz su yok diye.Bir hışımla gittim.Aldım elime hortumu ve 5 ltrelik peti döktüm işte gördünüzmü dedim.Gaz pedalı arkasından geliyor. Anlamsız ve tutarsız bir sürü muhabbetten sonra uzatmayayım dediki usta ön gögüs komple sökülüp bakılacak bende dolayısıyla tabiri caizse kaçtım.Bir derdimi bin dert etmeyeyim diye. Evimin önünde çektim aracı 2 tane 10 luk pet aldım elime tası başladım sileceklerin üzerine dökmeye ve inanırmısınız 10 dakika içinde sorunu buldum.İlk plastik ızgara değil altındaki metal ikinci ızgaranın tam orta yerinde birleşmenin olduğu yere yakın yerden su olduğu gibi motorun içine ve tarif ettiğim hemen hemen aracın gaz pedalının arkasına gelen yalıtım malzemelerinin üzerine akıyor.Şimdi bu normalmi değilmi.Henüz bir focus bulamadım karşılaştırmaya ama buradaki su sızdıran yeri tıkayınca su buraya akmayacak ve araçda dolayısıyla su almayacak .Böyle bir tahliye deliği olduğunu zannetmiyorum.Varsa bile muhtemelen tıpa vardır isteyince açılsın diye ama benimkinden tıpa falan yok.Dediğim gibi su olduğu gibi motora akıyor.Burayı tıkayıp test edicem gelişmeleri buradan yazarım..Saygılar.. Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 benim focus1 de yolcu tarafından su alıyordu. camın bitip plastik ızgaranın başladığı yerde ızgaranın altında ikinci bir kapak var o kırılmış onu yapıştırdıkdan sonra sorun çözüldü. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Arkadaşlar Pazaresi sabahı arabayı yetkili servise bıraktım.Dedimki işte buraya su tuttuğumda buradan su alıyor. Daha ne yapayım.Akşam üzeri 16 da aradılar biz tutyoruz su yok diye.Bir hışımla gittim.Aldım elime hortumu ve 5 ltrelik peti döktüm işte gördünüzmü dedim.Gaz pedalı arkasından geliyor. Anlamsız ve tutarsız bir sürü muhabbetten sonra uzatmayayım dediki usta ön gögüs komple sökülüp bakılacak bende dolayısıyla tabiri caizse kaçtım.Bir derdimi bin dert etmeyeyim diye. Evimin önünde çektim aracı 2 tane 10 luk pet aldım elime tası başladım sileceklerin üzerine dökmeye ve inanırmısınız 10 dakika içinde sorunu buldum.İlk plastik ızgara değil altındaki metal ikinci ızgaranın tam orta yerinde birleşmenin olduğu yere yakın yerden su olduğu gibi motorun içine ve tarif ettiğim hemen hemen aracın gaz pedalının arkasına gelen yalıtım malzemelerinin üzerine akıyor.Şimdi bu normalmi değilmi.Henüz bir focus bulamadım karşılaştırmaya ama buradaki su sızdıran yeri tıkayınca su buraya akmayacak ve araçda dolayısıyla su almayacak .Böyle bir tahliye deliği olduğunu zannetmiyorum.Varsa bile muhtemelen tıpa vardır isteyince açılsın diye ama benimkinden tıpa falan yok.Dediğim gibi su olduğu gibi motora akıyor.Burayı tıkayıp test edicem gelişmeleri buradan yazarım..Saygılar.. Geçmiş olsun.Yukarıda ki mesajlarımda durumu yazmıştım..Ön konsolu sökmeden bunu gideremediklerini de belirtmiştim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Emre şener yazdı: çözen var mı ? Araç ne ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Araç ne ? muhtemel land rover 7 sene olmuş...hala akıyorsa işi zor. Yorum bağlantısı
Emre şener 4 Mayıs 2020 Paylaş 4 Mayıs 2020 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Araç ne ? 2009 hb focus ön cam altı ızgaralar, tahliyeler kontrol edildi.tıkalı biryer yok. su pedalların yukarısından sızarak geliyor fakat orası o kadar sıkışık biryer ki nereden geldiğini göremedim. Mehmet Göktürk yazdı: muhtemel land rover 7 sene olmuş...hala akıyorsa işi zor. anlayamadım ne dediğinizi ? 4 Mayıs 2020 tarihinde Emre şener tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mayıs 2020 Paylaş 4 Mayıs 2020 Emre şener yazdı: 2009 hb focus ön cam altı ızgaralar, tahliyeler kontrol edildi.tıkalı biryer yok. Cam değişti mi ? Yorum bağlantısı
Emre şener 4 Mayıs 2020 Paylaş 4 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Cam değişti mi ? Cam orjinal. Camcı kontrolünü yaptı. Camdan değil dedi. Nadiren aynı sorunu yaşayanlardan biri olan abi, pedalların çok yukarısında direksiyon hizasına yakın bir yerde mavi silikonlu bölgeden bahsetmiş. Ve bu silikonun zamanla kendini saldığını söylemiş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mayıs 2020 Paylaş 4 Mayıs 2020 Şöyle bir şey bulabilseniz ? https://tr.aliexpress.com/item/32807450220.html Yorum bağlantısı
Recommended Posts