Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Güncel Bilgi: Saat 20:15 de seans başlıyor. Salonu kapayamadık ama önceliğimiz olacak tabiki bize ait tek bir sırada otururuz Bana katılımcı sayısı gerekmektedir gerekli biletleri ayarlamak için 1) Çağlar Bayur 2) Fatih Keskin 3) Süha Demirtaş 4) İlteber Yaman 5) Halil içingir 6) Sami Demirpaz 7) Uğur Çınar 8) Lokman abim geliyor mu acaba ? Not: Saat 17-18 gibi 212 AVM de oluruz sineme öncesi hazırlıkları sağlarız Perşembe izinliyim ama sabahtan anadolu yakasında işlerim var.eğer halledersem erkenden, geleceğim ben de.gerçi bu akşam izlemeye gideceğim ama olsun ,tekrardan izlerim ) Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 ben gelmezsem gelmem.. O zaman sen gelmezsen bende gelmem. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Fatih, büyük parton, patroniçe geliyor. İkinci bir emre kadar çarşı izinleri iptal Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 1) Çağlar Bayur 2) Fatih Keskin 3) Süha Demirtaş 4) İlteber Yaman 5) Halil içingir 6) Sami Demirpaz 7) Uğur Çınar 8) Lokman Ceritlioğlu Emin nerede ? 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 (düzenlendi) Fatih yanımda oturuyor. Yarın arabanın sızdırmazlık ve muayenesi var.Pert olmassam gelecem Dr gelme ihtimali yüksek.(Fatih söyledi.) 29 Mayıs 2013 tarihinde Serhat Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 1) Çağlar Bayur 2) Fatih Keskin 3) Süha Demirtaş 4) İlteber Yaman 5) Halil içingir 6) Sami Demirpaz 7) Uğur Çınar 8) Lokman Ceritlioğlu 9) Mert Can Üzger Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Nerede eski sayıları yakalamak !! İstanbul en ufak bir organizasyon için 20 Kişi olurdu.. Gün geçtikçe, sayı artacağına düşüyor.. Biyerde bir yanlışlık var ama çözemedim.. Hadi sinemayı geçtik, insanlar sevmeyebilir.. Hepimizin tutkusu olan Otomobil sevdası birleştiriyor bizi, İstanbulpark halka açılıyor, böyle bir fırsatı bile kimse değerlendirmiyor, izlemeye bile... iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Nerede eski sayıları yakalamak !! İstanbul en ufak bir organizasyon için 20 Kişi olurdu.. Gün geçtikçe, sayı artacağına düşüyor.. Biyerde bir yanlışlık var ama çözemedim.. Hadi sinemayı geçtik, insanlar sevmeyebilir.. Hepimizin tutkusu olan Otomobil sevdası birleştiriyor bizi, İstanbulpark halka açılıyor, böyle bir fırsatı bile kimse değerlendirmiyor, izlemeye bile... iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi aynen abi katılıyorum sonuna kadar 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 aynen abi katılıyorum sonuna kadar Uğur inanki şu listedeki kişilere bakıyorum zaten bir sms ile, 1 saat içinde toplanan ekip.. Yani aslında konu açmaya gerek bile yok!!! iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Uğur inanki şu listedeki kişilere bakıyorum zaten bir sms ile, 1 saat içinde toplanan ekip.. Yani aslında konu açmaya gerek bile yok!!! iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi aynen abi görüyorum yenilerden bi ses seda yok mesela yarın nasil gelirim onu düşünüyorum bi yandan 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 (düzenlendi) Uğur inanki şu listedeki kişilere bakıyorum zaten bir sms ile, 1 saat içinde toplanan ekip.. Yani aslında konu açmaya gerek bile yok!!! iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi aynen abi görüyorum yenilerden bi ses seda yok mesela yarın nasil gelirim onu düşünüyorum bi yandan Konu açılmadan olmaz yapmayın.Bizleri de düşünün Yarın akşamki sinemaya gelmeyi istiyorum.ancak sabahtan anadolu yakasına geçeceğim,yetişebilirmiyim o saate bilmiyorum.Normalde ofisi saat 22:00 kapattığım için ve pazar günü de açık olduğu için İstanbul Park'a çok istediğim halde gelemiyorum. Listeye ismimi yazmamamın sebebi olur da gecikirsem sizlere ayıp olmasın diye. 29 Mayıs 2013 tarihinde Bahadır Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Her ne kadar buraya yazmasakta oradayiz bekliyoruz Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 (düzenlendi) 1) Çağlar Bayur 2) Fatih Keskin 3) Süha Demirtaş 4) İlteber Yaman 5) Halil içingir 6) Sami Demirpaz 7) Uğur Çınar 8) Lokman Ceritlioğlu 9) Mert Can Üzger 10)Serkan Dalgıç 29 Mayıs 2013 tarihinde Serkan Dalgıç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Nerede eski sayıları yakalamak !! İstanbul en ufak bir organizasyon için 20 Kişi olurdu.. Gün geçtikçe, sayı artacağına düşüyor.. Biyerde bir yanlışlık var ama çözemedim.. Hadi sinemayı geçtik, insanlar sevmeyebilir.. Hepimizin tutkusu olan Otomobil sevdası birleştiriyor bizi, İstanbulpark halka açılıyor, böyle bir fırsatı bile kimse değerlendirmiyor, izlemeye bile... iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi +1 de benden göksel Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 (düzenlendi) 1) Çağlar Bayur 2) Fatih Keskin 3) Süha Demirtaş 4) İlteber Yaman 5) Halil içingir 6) Sami Demirpaz 7) Uğur Çınar 8) Lokman Ceritlioğlu 9) Mert Can Üzger 10)Yunus Gökhan Ay eklendi problem yok 29 Mayıs 2013 tarihinde Halil İçingir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 (düzenlendi) eklendi problem yok Halil ekleme yaparken beni silmişsin.Benide eklermisin sana zahmet. 29 Mayıs 2013 tarihinde Serkan Dalgıç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Halil ekleme yaparken beni silmişsin.Benide eklermisin sana zahmet. abi pardon copy center azizliği hemen ekledım 1) Çağlar Bayur 2) Fatih Keskin 3) Süha Demirtaş 4) İlteber Yaman 5) Halil içingir 6) Sami Demirpaz 7) Uğur Çınar 8) Lokman Ceritlioğlu 9) Mert Can Üzger 10)Serkan Dalgıç 11)Yunus Gökhan Ay Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Nerede eski sayıları yakalamak !! İstanbul en ufak bir organizasyon için 20 Kişi olurdu.. Gün geçtikçe, sayı artacağına düşüyor.. Biyerde bir yanlışlık var ama çözemedim.. Hadi sinemayı geçtik, insanlar sevmeyebilir.. Hepimizin tutkusu olan Otomobil sevdası birleştiriyor bizi, İstanbulpark halka açılıyor, böyle bir fırsatı bile kimse değerlendirmiyor, izlemeye bile... iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi sinemada mangal yakabiliyor muyuz? 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 sinemada mangal yakabiliyor muyuz? Bakalım, mangal konusuda açarız elbet iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 sinemada mangal yakabiliyor muyuz? Mangal mıııı ?? Tamam kesin geliyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts