Mustafa Karaaslan 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Hayırlı uğurlu olsun abi ben çok beğendim yapacağın eklentilerle daha da güzel olacağına eminim Allah ağız tadıyla güle binmeyi nasip etsin Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Hayırlı olsun kazasız güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Hayalinize ulaşmanıza çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun, Allah güzel günlerde severek kullanmayı nasip etsin. Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Hayırlısı olsun güle güle kullanın.Fakat Esp li demişsiniz,fakat teypbin altındaki yerlerde Esp tuşunu göremedim biryanlışlık yok değilmi? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 hayırlı uğurlu olsun,Allah güle güle binmeyi nasip etsin.trend -x olunca esp oluyor mu Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Abi hayırlı olsun çok beğendim arabanı. Güzel günlerde kullanman dileğiyle. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Tolgahan,maşallah çok güzel duruyor...güle güle uzun yıllar kullan inşallah... Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 hayırlı uğurlu olsun tolgahan abi kazasız belasız kullan inşallah :nazar: Yorum bağlantısı
Eray Sireli 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Hayırlı, uğurlu olsun Tatlı hevesler umarım sürekli tekrar eder. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 (düzenlendi) '' Ne çektin be Tolgahan, bu TDCİ Focus sevdasından, aldın da noldu haaa '' diyor ya Vasfiye teyze :D Kardeşim şükür gönlüne göre verdi Rabbim, kazasız, belasız ve güzel günlerde kullanman dileği ile 41 X Düzeltme : Herhangibir hakkımız yok kardeşim yinede helal olsun, sen bin keyfine bak bize lazımsın 20 Mayıs 2013 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Hayırlı olsun,ALLAH daha iyisini nasip etsin. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Kardeşim Güle güle Kullan.. Sen mutlusun ya o bile yeter.. Allah kaza, bela vermesin, çok iyi bir karar verdin Yorum bağlantısı
Onur Fatih Yurter 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Hayırlı olsun maşallah ama bi yanlışınız var esp ile ilgili. benim bildiğim F2 lerde çok nadir titanium x lerde geldi esp. Zaten olanlarda da on/off tuşu mevcut olması lazım. Sizin ki makyajlı. Peki yol bilgisayarında var mı esp ile ilgili bişeyler aç-kapa gibi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Allah kaza bela vermesin, çok güzel görünüyor, farlara ufak bir dokunuş çok güzelleştirir. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Kardeşim hayırlı olsun Allah olmayanlara da versin Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 hayırlı olsun güle güle kullan abi Teşekkür Ederim Hayırlı uğurlu olsun kızancık. Sağolasin Ocam be ya Hayırlı uğurlu olsun sonunda kavuştun focus una, hem gri, hem dizel süper görünüyor satmazsın bunu 5 sene daha. janta gelince çok ucuza titanium jantlar düşüyor sahibinden de orijinal sana onlardan bakalım çok daha şık durur. Sağol abi Henüz satmak gibi niyetim yok, işte bakalım abi. Zaten şuan jant falan alamam param yok. Hee aklında olsun, Taksitli temiz uygun birşey gözüne çarparsa abi affetmem Allah iyi günlerde binmeyi nasip etsin, kaza bela vermesin inşallah, maşallah Amin. Teşekkür ederim Hayirli olsun Tolgahan Teşekkürler Hayırlı olsun , kazasız , keyifli sürüşler Nazarlıkta ilk ve son olur inşallah Âmin. teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 hayırlı ugurlu olsun agız tadıyla kullan böyle hb ler görunce gönlüm kaymıyo degil Teşekkürler. Kaynamayacak gibi de değil ki Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermeden, ağız tadıyla binmeyi nasip eylesin. Amin, Teşekkürler abi. Ben canlı canlı gördüm. Hayırlı olsun,temiz araba... Çok sağol kardeşim benim.. Hayırlı olsun. Teşekkür ederim hayırlı olsun. Teşekkürler.. Hayırlı uğurlu olsun abi ben çok beğendim yapacağın eklentilerle daha da güzel olacağına eminim Allah ağız tadıyla güle binmeyi nasip etsin Âmin. Teşekkürler. Eklentiler kolay da dediğin gibi ağız tadıyla binmek varya işte asıl önemli olan o.. Hayırlı olsun kazasız güle güle kullanın Teşekkür ederim Ayırlı olsun abi. Sağol be ya Hayalinize ulaşmanıza çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun, Allah güzel günlerde severek kullanmayı nasip etsin. İyi dileklerin için teşekkür ederim Hayırlı olsun Teşekkür ederim Hayırlısı olsun güle güle kullanın.Fakat Esp li demişsiniz,fakat teypbin altındaki yerlerde Esp tuşunu göremedim biryanlışlık yok değilmi? İlk gördüğümde bende senin gibi aynı tepkiyi verdim. Meğerse bunun ESP'si, yol bilgisayarının içindeymiş Maşallah... Hayırlı olsun kardeşim...Allah kaza bela vermesin... Teşekkür ederim abi.. hayırlı uğurlu olsun,Allah güle güle binmeyi nasip etsin.trend -x olunca esp oluyor mu Teşekkür ederim. Normalde olmuyor ama güvenlik paketli olunca oluyor Abi hayırlı olsun çok beğendim arabanı. Güzel günlerde kullanman dileğiyle. Çok sağol Sami'm. Güzel günlerde hep beraber inş. Hayırlı olsun... Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Artık sende beni yemeğe gidelim diye aradığında en uzak mesafede bir yer bulup oraya gidelim diyeceğim...Araban yok diye bir de benim araba mazotlu diye arayıp 40 km. öteye yemeğe gidelim demeyi biliyordun değil mi ? Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan... 1 Yorum bağlantısı
Onur Fatih Yurter 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Anladım majyajsız f2 lerde tuş varmış demek ki. F2,5 larda yol bilg. dan kontrol ediliyormuş Yorum bağlantısı
Recommended Posts