İçeriğe Yönlendir

K&N Filtre

Furkan Avcı

Recommended Posts

Emre Köksal

temizlik kitleri de uygun mu acaba...

fiyat cidden uygun TR de 150-170 lira civarlarında idi en son

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Türkiye gönderimi var mıki

Var

temizlik kitleri de uygun mu acaba...

fiyat cidden uygun TR de 150-170 lira civarlarında idi en son

Temizlik kitinin Türkiye gönderimi yoktu sepetten çıkardım.

Gönderimi olanlardan buldum, ekledim. Filtreler orjinaldir değil mi, çakma olma ihtimali var mıdır?

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

üye girişi yaptıktan sonra ayrıntılarda görünür...ben buradan siteyi tam görüntüleyemiyorum :(

satıcının yorumları var mı...amazondan pek alışveriş yapmıyorum o bakımdan siteyi bilmiyorum..kullanıcı yorumları varsa fikir edinebilirsiniz

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

feedback oranı yüzde 99 altı olanlardan alışveriş yapmayın garanti olması için. Bu satıcılar biraz pahalı satıyorlar ama dediğim gibi sağlam satıyorlar.

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

yağ kutusu sprey şeklinde olursa kolay uygulanır....sanırım ilk linkteki yağ uygulama damlalama yöntemi ile uygunır...

ikinci linkteki sadece temizleme spreyi...yağ da gerekli..

temizleme suyum bitiyor pamuk bileşikli filtre için farklı bir temizleyici kullanmak istesem ne kullanmalıyım?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

yağ kutusu sprey şeklinde olursa kolay uygulanır....sanırım ilk linkteki yağ uygulama damlalama yöntemi ile uygunır...

ikinci linkteki sadece temizleme spreyi...yağ da gerekli..

temizleme suyum bitiyor pamuk bileşikli filtre için farklı bir temizleyici kullanmak istesem ne kullanmalıyım?

O zaman bundan ekledim toplamda 115$ geliyor, kargo dahil + 2 adet filtre + Temizleme kiti. TR de sadece bir adet filtre 84 $ :)

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

O zaman bundan ekledim toplamda 115$ geliyor, kargo dahil + 2 adet filtre + Temizleme kiti. TR de sadece bir adet filtre 84 $ :)

valla bedava :)

sanırım bir yeni filtre ve temizlik kiti de ben alayım...konuyu kaybetmemek lazım :)

hepsinerede de 75 lira temizlik kiti...

Bende kirli halde bir tane var bundan..

temizlemekten ziyade yağı gerekli sana :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

valla bedava :)

sanırım bir yeni filtre ve temizlik kiti de ben alayım...konuyu kaybetmemek lazım :)

hepsinerede de 75 lira temizlik kiti...

temizlemekten ziyade yağı gerekli sana :)

Temizleme kitini TR'ye göndermedi, şimdilik sadece filtreleri alayım Kargo Dahil 95$ (2 Adet)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Rahmetli alıp göndermişti bana. Yaklaşık 50.k dir kullanıyorum. Arada bir söküp yıkıyorum, wd40 sıkıp tekrar kullanıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Köksal

Serkan abi 230-240 bar hava tutsana tertemiz olur :tongue:

şaka mı bilmiyorum ama filtre yağlı hava vurmayın sakınnnn...pamuklar yalan olur :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Serkan abi 230-240 bar hava tutsana tertemiz olur :tongue:

Plastik kısımları bende kalır filtre olan gözenekli yapı tertemiz olur galiba..:p

Rahmetli alıp göndermişti bana. Yaklaşık 50.k dir kullanıyorum. Arada bir söküp yıkıyorum, wd40 sıkıp tekrar kullanıyorum.

Oluyor mu öyle, nasıl yıkayacağım peki ?

Yorum bağlantısı

wd 40? Servet abi temizlemek için mi sıkıyorsun. Tozu tutsun diye mi? Ben de sıkayım olmazsa.

şaka mı bilmiyorum ama filtre yağlı hava vurmayın sakınnnn...pamuklar yalan olur :)

Şaka tabi :)

Plastik kısımları bende kalır filtre olan gözenekli yapı tertemiz olur galiba.. :p

10*20 bir gözenek olur tertemiz :biggrin:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Oluyor mu öyle, nasıl yıkayacağım peki ?

wd 40? Servet abi temizlemek için mi sıkıyorsun. Tozu tutsun diye mi? Ben de sıkayım olmazsa.

Nemsiz hava, Filtrenin manifold tarafından tutulur, peşin sıra sıcak su ile yıkanır, akabinde tekrar kurutulur. En son wd40 sıkılır ve süzülmesi beklenir ( takribi yarım saat ) ve yerine takılır. Mis gibi olur :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Nemsiz hava, Filtrenin manifold tarafından tutulur, peşin sıra sıcak su ile yıkanır, akabinde tekrar kurutulur. En son wd40 sıkılır ve süzülmesi beklenir ( takribi yarım saat ) ve yerine takılır. Mis gibi olur :)

Hava bizde yok bu yüzden sıcak su ve WD 40 ile olan bölümünü denerim, motor rektefiye faturası meydana gelirse adresi biliyorum zaten..Deneyeceğim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Köksal

benim bildiğim sıcak su pamuğu bozar...açıklamalarda ve sitesinde normal çeşme suyu ile temizleyin diyor...yapıya zarar vermeyen çözücü tatbik edilerek temizlenmeli.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Siprarişi verdim 2 Adet K&N filtre kargo dahil 185 TL.

Türkiye'de bir tanesi 180 TL.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...