Tunahan Yılmaz 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Merhabalar 2013 cmax 1.6 trend aldim birbucuk ay once. aracta yokus kalkis destegi aktif degil galiba. cunku geriye kaciyor. nasil aktif edebilirim. bir de gezinirken gordum aracin ic aydinlatmasi sari eski tip lamba. bunun ledli aydinlatma olmasi mi gerekiyor. simdiden tesekkurler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Aracınızda bu özellik olduğundan emin misiniz ? Yorum bağlantısı
Erkam Elma 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Tunahan bey trend modelde hillholder özellik yok Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Araci vitese gecirdiginizde (1) frene basip cektiginizde arac geri kacmamali. Kacsa bile tekrar frene bastiginizda, ayaginizi cekince gene tutmasi lazim. Tabi ozellik varsa. Tunahan bey trend modelde hillholder özellik yok Erkam bey 26 mayis susurluk bulusmasina bekleriz. Yorum bağlantısı
Erkam Elma 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Araci vitese gecirdiginizde (1) frene basip cektiginizde arac geri kacmamali. Kacsa bile tekrar frene bastiginizda, ayaginizi cekince gene tutmasi lazim. Tabi ozellik varsa. Erkam bey 26 mayis susurluk bulusmasina bekleriz. bi aksilik olmazsa çok isterim katılmayı ayrıntıları verirmisiniz Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/243807-bu-hafta-sonu-susurluk-avmde-balikesir-toplansin-mi/ Toplantilar bolumunden takip edebilirsiniz. 26 mayista susurluk avm de bulusuyoruz bi aksilik olmazsa. Cuma gunu saatini karalastiririz. Yorum bağlantısı
Tunahan Yılmaz 22 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2013 Araci satarken bu ozelligin oldugunu soyleyerek sattilar. Ve ben araci tanoto dan aldim. Ayarladan baktigimda yoktu. Araci servise tekrar istediler. Bu ozellik sonradan takilabilir mi? Bir de ic aydinlatmasi nasil olmali ? sari mi led mi ? Cevaplariniz icin tesekkur ederim. Yorum bağlantısı
Erkam Elma 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 servise neden istediler aracı?iç aydınlatmalar hep sarı hiç led görmedim Yorum bağlantısı
Tunahan Yılmaz 22 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2013 Ben Forda eposta atmistim. Onlar da arayip aracin o ozelligini acmayi gosterceklerini soylediler. Ama ben ayarla surucu destek kisminda gormedim. Yani bu ozellik yok galiba. Araci satarken bana bu donanimin oldugunu soyleyerek sattilar. Hatta ben ilk yokusta denedim. Olmadi. Sonra arastirdim. Peki bana satarken var dediler buyuk olasiklikla da yok. Ne gibi haklarim var ? Ya da neler yapabilirim bu konuda. Yorum bağlantısı
Tunahan Yılmaz 22 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2013 Bilmiyorum burda benim hakkim yenmis. Gidip hakkimi aricam. Tesekkur ederim . Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Ben Forda eposta atmistim. Onlar da arayip aracin o ozelligini acmayi gosterceklerini soylediler. Ama ben ayarla surucu destek kisminda gormedim. Yani bu ozellik yok galiba. Araci satarken bana bu donanimin oldugunu soyleyerek sattilar. Hatta ben ilk yokusta denedim. Olmadi. Sonra arastirdim. Peki bana satarken var dediler buyuk olasiklikla da yok. Ne gibi haklarim var ? Ya da neler yapabilirim bu konuda. Trendlerde Yokuş Kalkış Destek sistemi yok. Siteden donanım kısmından incelerseniz olmadığını görebilirsiniz. Satarken var dedilerse yanlış bilgi vermişlerdir. Yasal olarak herhangi bir hakkınız olacağını sanmıyorum. Bu onun bilgisizliğini gösterir veya satış yapabilmek adına bilerek yanlış bilgi vermişse hiç de hoş olmamış, Aracınız hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 Ben de yok diye biliyorum ancak siz emin olmak için Ford Etis ten şase numaranız ile sorgulama yapabilirsiniz.. http://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 Benimkiler mavi led.. Fotoğraf ile görebilirmiyiz? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 Fotoğraf ile görebilirmiyiz? Abi sen oyle deyince usenmedim gittim baktim ta kapali otoparka beyazmis be ya. Gunduzleri mavi gibi guruyodu namussuz. Bende orjinali mavi saniyodum iyimi. Tam da beyaz degil gibi sanki. Mavimsi beyaz Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 Necaticim, Benim B max'in iç aydınlatma da sarı, eski C max'te hem iç aydınlatmayı hemde bagajı beyaz led yapmıştım, harika olmuştu, B max'te de beyaz led düşünüyorum ama garanti falan cesaret edemedim henüz. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Abi sabah gene baktım mavi gibi duruyor be ya. Ama beyaz Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Bilmiyorum burda benim hakkim yenmis. Gidip hakkimi aricam. Tesekkur ederim . Aracın basılı broşürlerinde, internet sitesinde araç özelliklerinde yazılı bir bilgi yoksa satış elemanının söylediklerini ispat bile etseniz elinizden bir şey gelmez...Titanyum araçla karıştırıp size yanlış bilgi vermiş...Bana da sunroof var diye Fiesta sattılar, 2004 yılında stil paketten sunroofu çıkarmışlar ama kimsenin haberi yok...Dolayısıyla sunroof parası iade oldu ama bu durumla aynı değil, kataloglarda sunroof+15 inç alaşım jant + sis farı yazıyordu... Yorum bağlantısı
Mustafa Uz 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Abi sen oyle deyince usenmedim gittim baktim ta kapali otoparka beyazmis be ya. Gunduzleri mavi gibi guruyodu namussuz. Bende orjinali mavi saniyodum iyimi. Tam da beyaz degil gibi sanki. Mavimsi beyaz Sonuç olarak sizin aracınız titanyum serisi olduğu için iç aydınlatmada led kullanılıyor. Bizimkiler fakir arabası. :rolleyes: Led ne gezer trend'de. Fakat sanırım eskişehirden bir arkadaşımızın aracında trend olmasına rağmen led iç aydınlatma çıkmıştı. Bu da arkadaşımızın şansı. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 (düzenlendi) Abi Eryaman Optimumu media mark'tan Samsung netbook alacaktım. Tam almaya gittim, reyondaki adam beni yanılttı. O özellikler Asus'ta da var bunu alın daha iyi dedi. Eve gittim 2 gün sonra bluetooth ve 6 hücreli pil olmadığını gördüm Sonra gidip ürünü değiştirmek istedim. Kutusunu getirin değiştirelim dediler. Huyum kurusun atarım hemen. Kutu yok dedim, 10 dallır bayılırsan kutuyu hallederiz dediler. Yuh bi kutu 10 dolar ??????? Dedimki bu sizin hatanız ben böyle bir ücret ödemem dedim. Ve sonunda kabul ettiler. Tabi 750 liralık netbook ile 40 küsür binlik arabaya aynı muamele yapmazlar ama Türkiye de hukuk adam gibi işlese belki bir şeyler olur. Mahkemeye versen mahkeme süresinden korkup vazgeçersin 4 Haziran 2013 tarihinde Necati Öner tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Abi Eryaman Optimumu media mark'tan Samsung netbook alacaktım. Tam almaya gittim, reyondaki adam beni yanılttı. O özellikler Asus'ta da var bunu alın daha iyi dedi. Eve gittim 2 gün sonra bluetooth ve 6 hücreli pil olmadığını gördüm Sonra gidip ürünü değiştirmek istedim. Kutusunu getirin değiştirelim dediler. Huyum kurusun atarım hemen. Kutu yok dedim, 10 dallır bayılırsan kutuyu hallederiz dediler. Yuh bi kutu 10 dolar ??????? Dedimki bu sizin hatanız ben böyle bir ücret ödemem dedim. Ve sonunda kabul ettiler. Tabi 750 liralık netbook ile 40 küsür binlik arabaya aynı muamele yapmazlar ama Türkiye de hukuk adam gibi işlese belki bir şeyler olur. Mahkemeye versen mahkeme süresinden korkup vazgeçersin Demekki neymiş, bir ürünü en iyi üreticisi bilirmiş...Tezgahtar oradaki yüzlerce ürünü tek tek özellikleri ile bilme çabasını gösteremez..Kendince güzel bir model belirleyip gelene geçene onu tavsiye eder..İhtiyacı iyi belirleyip araştırıp parayı cebe koyup hadi bismillah demek lazım... Yorum bağlantısı
Tunahan Yılmaz 5 Haziran 2013 Yazar Paylaş 5 Haziran 2013 Gelismeleri soyleyim simdi. Aracta bu ozellik yok yanlis soylemis olabilirz dediler ve bu ozellik de sonradan eklenemeyecegi icin bize ucretsiz bakim verdiler. Bir sorum daha olcak aracim yokusta arkada 4 kisi varken cok zorlanarak kalkiyor. En rahat yokusta arac doluyken nasil kalkabilirim ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 dik yokuşta mümkünse düzlükte durun, yol boşalınca hızlanıp çıkın, tüm zamane motorları için geçerli Yorum bağlantısı
Recommended Posts