Bilgihan Ömür 15 Mayıs 2012 Paylaş 15 Mayıs 2012 Edip bey, ilk şikayetimi yanlış hatırlamıyorsam 2011 yılının kasım ayında Otosana yazıyla bildirdim. Peyderpey, şikayetim yazıyla devam etti (Beş altı kez). Her defasında tamam ilgileneceğiz diyorlar ama ilgilenen olmuyor. Bir kez Bana söylenen bu durum güvenlikle alakalı olmadığı için düzeltilmesi zor dendi, biraz sıkıştırınca da yazılım bekliyoruz diyorlar. Kısacası diyorlar, diyorlar. Yani bir şey çıkmayacak. Son şikayet yazım 25.04.2012 tarihinde yapmışım hala Bana dönecekler. Yorum bağlantısı
Edip Aydın 15 Mayıs 2012 Paylaş 15 Mayıs 2012 bende de yazılım talebi ile ilgili 22.04.2011 tarihli servis kaydı mevcut. birde şu güvenlik diyorlar başka birşey demiyorlar ya bende onu anlamıyorum. sanki alıp adam gibi inceliyorlar da güvenlikle alakalı olmadığı sonucuna ulaşıyorlar. bence hertarafı elektronik bir araçta yazılım problemi olması oldukça güvenliği tehdit eden bir durum. yani allah korusun başımıza birşey gelmesi mi gerekiyor önlem almak için. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 16 Mayıs 2012 Paylaş 16 Mayıs 2012 Bende de ışıklarda durulduğunda o titreme oluyordu hafiften. Bugün kaputu açıp fotoğrafını çektim. Malum sicilli alternatörden varmış bende de. Resmini çektim failin Yorum bağlantısı
Burak Koca 16 Mayıs 2012 Paylaş 16 Mayıs 2012 Bende de ışıklarda durulduğunda o titreme oluyordu hafiften. Bugün kaputu açıp fotoğrafını çektim. Malum sicilli alternatörden varmış bende de. Resmini çektim failin Teşekkürler hocam, bende de rölantide bazen anlık titreme oluyor, bazen rölantide 50-100 devir üzerinde oluyor; fakat bu titreşimi kabin içinde, ön tarafa dokunarak, direksiyon ve pedalda hissedebiliyorsunuz, fakat yolcu kısmında oturunca hissedilmiyor. Bende bir bakıyım, bakalım bizimki ne çıkıcak Yorum bağlantısı
Hakan Adalıoğlu 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Arkadaşlar araçla ilgili ford otosandan nihayet cevap geldi. Ben bu cevaba gülmekten başka bir şey yapmıyorum. Biraz da siz gülün. Burada bahsettiğimiz durum Araçta bir arıza değilmiş. (Halbuki baştan beri bunun yazılımsal bir arıza olduğunu söylüyorlardı.) Bu araçların karakteristik bir özelliğinden kaynaklanıyormuş. Bazen aldığınız ürünlerde bir sorun olduğunda millet dalga geçmek için söylerler ya. "Bu modeller böyle" diye. Otosan'a akıl erdirmek mümkün değil anlayacağınız. Meğer bizim arabaların kendine özgü karakteristik özellikleri varmış. Bu olay da onlardan biriymiş. Yani araç arızalı falan değil. Herhangi bir yazılım da beklenmiyor. Yorum bağlantısı
Kemal Güllü 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Öyle saçma cevap olur mu, aracının alternatörü değişen ben dahil birçok kişi var, emsal gösterebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Edip Aydın 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Hakan bey olay basit, servise gidiyorsunuz, madem herşey standart o zaman "araçtaki titreşim normaldir, araçta herhangi yazılımsal ya da mekanik arıza yoktur." diye bir satır kağıt yazıp bana verin sizi mahkemeye vereceğim deyin bakalım standartlar nasıl değişiyor o zaman. kurumsal etik diye birşey kalmamış demek ki selamlar Yorum bağlantısı
Edip Aydın 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 bu araçların rölantide titremesine sebep olan alternatörü artık sağır sultan bile duydu. Ancak aynı dertten muzdarip her kullanıcı için servise başvuru sırasında bu problemin teşhisinin yeniden başlatılmasını inanın anlamış değilim. rölantideki sirkelenme alternatör ile ilgili. Ancak araçlarda yazılım problemi olduğuda bence doğru. Konuyla ilgili olarak aracı durmaya yakın boşa attığımda aracın rölantisinde olan düşmeyi İTÜ Otomotiv Anabilimdalında bu konularla ilgili çalışan hoca arkadaşlarıma da bizzat gösterdim. Onlardan aldığım yorumda bu durumun bir yazılımsal problem olduğu yönünde. benim görüşüm olarak aslında firmanın politikası belli gibi görünüyor. herkesin bu durumu sineye çekeceği kimsenin bu işleri hukuksal boyuta taşımayacağından emin oldukları için uzatmaları oynuyorlar. Yorum bağlantısı
Bilgihan Ömür 18 Mayıs 2012 Paylaş 18 Mayıs 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar burada iki farklı konu var, birbirine karıştırmamak gerekir. 1- Araç boşta çalışır vaziyette iken rölanti dalgalanması. Bunun sonucunda titreme,silkeleme gibi olumsuzluğun yaşanması. Çözüm : PA kodlu Alternatörün PB kodlu (modifiyeli) alternatörle değişmesi. Değişen arkadaşlar bu olumsuzluklardan kurtulduklarını söylüyorlar. 2- Araç seyir halinde iken durmaya yakın boşa attınız, ayak firende durdunuz. İşte o anda devir hızla düşüyor araç silkelem, sallama derken 600 d/dak lara kadar iniyor Stop etti edecek gibi olup tekrar 800 d/dak lara gelip orada sabit kalıyor. Çözüm : Otosanla yaptığımız 10 aylık yazışma-lar sonucu bunun yazılımsal olduğunu Avrupa Ford'dan yazılım beklediklerini söylüyorlar (Teraneler) 18 Mayıs 2012 tarihinde Bilgihan Ömür tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Edip Aydın 18 Mayıs 2012 Paylaş 18 Mayıs 2012 evet bilgihan abi aynen dediğin gibi, araçta birden fazla sorun mevcut. ayrıca araçta farlarda ve iç aydınlatmada da göz kırpma mevcut o ise hiçbir şekilde gitmiyor. Yorum bağlantısı
Hakan Adalıoğlu 18 Mayıs 2012 Paylaş 18 Mayıs 2012 Arkadaşlar burada iki farklı konu var, birbirine karıştırmamak gerekir. 1- Araç boşta çalışır vaziyette iken rölanti dalgalanması. Bunun sonucunda titreme,silkeleme gibi olumsuzluğun yaşanması. Çözüm : PA kodlu Alternatörün PB kodlu (modifiyeli) alternatörle değişmesi. Değişen arkadaşlar bu olumsuzluklardan kurtulduklarını söylüyorlar. 2- Araç seyir halinde iken durmaya yakın boşa attınız, ayak firende durdunuz. İşte o anda devir hızla düşüyor araç silkelem, sallama derken 600 d/dak lara kadar iniyor Stop etti edecek gibi olup tekrar 800 d/dak lara gelip orada sabit kalıyor. Çözüm : Otosanla yaptığımız 10 aylık yazışma-lar sonucu bunun yazılımsal olduğunu Avrupa Ford'dan yazılım beklediklerini söylüyorlar (Teraneler) Evet benim sorunum bu bahsettiğiniz. Ancak artık otosan Yazılım sorununu da kabul etmiyor. Bu araçlarda herhangi bir yazılım sorunu olmadığını söylüyor. "Bu araçların karakteristik bir özelliğidir." Bu bir arıza değildir diyor. Bu araçlar için herhangi bir yazılım güncellenmesi de beklenmiyor. Bunun için herhangi bir çalışma da mevcut değildir. diyor. Yorum bağlantısı
Edip Aydın 18 Mayıs 2012 Paylaş 18 Mayıs 2012 önceden kabul edilen yazılım sorununun birden ortadan kaybolmasının nedeni şöyle ki; Onların düşünceleri kimsenin bu sorunu yazılı olarak ispat edemeyeceği yönündeydi, ancak ben kendilerine elimde mevcut olan servisten zorla aldığım kağıdı mail atınca mahkemeye gideceğimden korkarak ağız değiştirdiler. çünkü yasal olarak aracın tamir süresi 30 iş günü, bendeki kağıda göre ise araç arızalı ve 1 seneyi aşkındır bu durumu gideremediler. tüketici kanununa göre ofsayttalar anlayacağınız. Yorum bağlantısı
Hakan Adalıoğlu 18 Mayıs 2012 Paylaş 18 Mayıs 2012 Benim elimde de serviste düzenlenen servis formunun üzerine" Bu aracın arızalı olduğu, arızasının yazılım kaynaklı olduğu, hatta, o anda serviste tesadüfen bulunan tükay dan bir mühendisin de bu konuda bilgisi olduğu, bu kişinin isminin de yazılı olduğu, ve arızanın yazılım kaynaklı olduğuna dair yetkili serviste baş mühendisin ve benim imzaladığım servis formu var. Otosandan en son Bunun arızalı olmadığına dair, aracın karakteristik özelliği olduğuna dair yazılı belge istedim. Bakalım ne olacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Atlihan 19 Mayıs 2012 Paylaş 19 Mayıs 2012 son zamanlarda bende de basladi ama bendeki sorun 900 asagiya inmiyor normalmidir bilmiyorum normal devrin kac olmasi lazim frenle lanbada durdugumda 900´ün dahada üstünde duruyor gaza basip cekince biraz daha düsüyor Yorum bağlantısı
Bilgihan Ömür 22 Mayıs 2012 Paylaş 22 Mayıs 2012 Bu gün tekrar Otosana e-posta attım, artık kaçıncı kez olduğunu hatırlamıyorum. Telefonla döndüler, Genel Müdürlüğe bildirdiklerini bana dönüş olacağını söylediler. Telefonda biraz tartışır gibi olduk, burası sizin şikayetlerinizi üretici firmaya ileten bir mercidir/aracıdır, elimizden gelen bu kadar fazlasını yapamayız diyorlar. Daha üst merciiniz yok mu? şikayetimi oraya yapayım diyorum, yok diyor. Bundan sonra kişisel haklarınızı kullanabilirsiniz (Mahkeme) diye yol gösteriyor. Kısacası bir şey çıkmayacak, bizlerinde mahkemeyle falan uğraşmayacağımızı bildikleri için ilgileniyormuş gibi gözüküp oyalıyorlar. Yorum bağlantısı
Edip Aydın 22 Mayıs 2012 Paylaş 22 Mayıs 2012 bilgihan abi kiminle görüşürüyorsun ayşegül yüksel'le mi ya da ahmet aslanbaş mı yoksa farklı biri mi? bende bir haftadır arıyorum telefona bakmıyorlar. ben kafaya koydum bu konularla ilgili ilk çıkacak problemde mahkemeye vereceğim. hatta ilk olarak boşa atınca şu rölantide olan düşmeyi serviste tespit ettirip tüm dökümleride alacağım. ne güzel mantık, aracı sattık, parayı kazandık, şikayetinizi de havale ettik. 1 seneyi geçmiş halen yazılım için birşey yapacaklar.bazı markalarda senede 2-3 kere yazılım gelir bizim araçta senelerdir bir güncelleme olamadı. bu alternatör mevzuatınında üstüne gidip çözmesem onda da bir gelişme olmazdı. ilk başta elektrikçi olduk ford utanmazsa birde yazılımcı olup bu sorunu da çözeriz. paraları yoksa söylesinler aramızda para toplayıp sevabına yazılımı hazırlattıralım. geçen karşı apartmanda focusu olan birini gördüm. baktım park ampülü farlarını yakmış sevabına söyleyimde garanti bitmeden değiştirsin dedim. adam çıka çıka otosan personeli çıktı. farların yanmasından ve alternatör mevzuundan haberi yokmuş.sohbet lierleyince açtık kaputu baktık sabıkalı alternatör . aynı şekilde bijon kafalarının gevşeyip düşmesinden de haberi yok. onları da gösterdim. gülerek 30.000 bakımında bana birsürü iş çıkarttın dedi. Yorum bağlantısı
Bilgihan Ömür 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 Edip kardeşim, inan her seferinde başka biri çıkıyor karşıma. Önce e-posta atıyorum, genelde gün içinde bir bayan dönüyor ford direk hat diyor ya da çağrı merkezi. Şikayet yazısı bize ulaştı genel müdürlüğe bildirdik size dönecekler diyor. Bir kaç gün içinde biri beni arayıp şikayetimi şifaen dinliyor (hikayeden). Tamam beyefendi üretici firmaya şikayetinizi iletiyorum size dönüş olacak diyorlar, deyiş o deyiş bir daha ne arayan oluyor ne soran. Taaaa ki ben bir kez daha arayana kadar. Sonra teybi başa sarıp aynı mevzuatı tekrarlıyoruz. Bir de şunu fark ettim galibi biz mimlendik, kimse bizi ciddiye almıyor. Yorum bağlantısı
Hakan Adalıoğlu 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 Arkadaşlar, artık otosan bu konularda dönüş bile yapma zahmetine katlanmıyor. Yorum bağlantısı
Bülent Yıldırım 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar rölantide ki dalgalanmanın Alternatörle alakası yok. Benimki PA idi. Değişti PB oldu. Dalgalanma yine var yine var. Baş teknisyene göre bir sorun yok. Fakat sonradan aynen size de dedikleri gibi bu modellerin kronik problemi olduğunu söyledi. Ben şahsen sıkıldım, servise gidip gelmekten. Satacam Bir Volkswagen alacam rahat edeceğim. Bu arada dalgalanma da birşeyi farkettim. Klimayı açınca arabanın devri biraz yükseldiğinde dalgalanma gidiyor. Bir çok kere denedim. Benim arabanın da karakteristik özelliği bu herhalde:) 24 Mayıs 2012 tarihinde Bülent Yıldırım tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bilgihan Ömür 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 Klimayı açınca arabanın devri biraz yükseldiğinde dalgalanma gidiyor. Bir çok kere denedim. Benim arabanın da karakteristik özelliği bu herhalde:) Evet benim aracımda da klimayı açınca rölanti düşmesi bariz azalıyor. Yaz kış hiç kapatmasak mı? Yorum bağlantısı
Edip Aydın 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 cuma günü konularla ilgili olarak ford müşteri hizmetleri müdürü lütfedip beni arayacak, arkadaşlar sorunları burdan ortaklaştırırsak herkes için görüşme yapabilirim. böylece elimiz daha da güçlenir. çünkü bildirdiğimiz sorunlar ne olursa olsun laf hep aynı kronik bir sorun yok. bilinen bir arıza yok. buradan herkes sorunlarını yazsın bende ona göre konuşacağım. Benim bildiğim kronik sorunlar Akstan gelen sesler rölantide titreme ve devirdeki oynama (alternatör ve yazılım problemi) her bayırda kalkışta aracın balatasının kokması ve volanttan gelen boşluğa bağlı ses bijon kafalarının kolaylıkla düşmesi ve yolda kalınca lastik sökememe problemi Yorum bağlantısı
Hakan Adalıoğlu 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 Edip Bey, Benim adıma görüşebilirsiniz. Size söylediğim gibi rölenti devri 750-1000 arası vites boşta ilerlerken devamlı geziyor. Bazen 750'nin altına bile düştüğü oluyor. Ayrıca servis formunun üzerine bunun yazılımla ilgili bir arıza olduğu, o sırada serviste tekay dan bir mühendis te bu olayı görerek onayladı. Ve sergis formunun üzerine bu bilgiler olduğu gibi yazıldı. Ancak otosan bunu bir arıza olarak görmeyip karakteristik özellik olduğunu telefonla söylüyor. Bu söylediğini yazılı olarak dahi vermiyor. Yorum bağlantısı
Bülent Yıldırım 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 Harbi sıktı bu Otosan artık. Tüm Arabaları toplayıp Otosan' ın kapısının önünde yaksak mı acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Atlihan 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 arkadaslar türkiyede sorun cözülmüyorsa basinizdan gecenleri yurt disina fordun merkezi nerdeyse orayla yazismayi denedinizmi daha önce opelim vardi türkiyedeki opelcilerin basina buna benzer birseyler gelmisti türkiyede oyalayip duruyorlardi yurt disina sikayet ettiklerinde sorunu cözmüslerdi Yorum bağlantısı
Edip Aydın 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 valla otosan önünde eylem yapılacaksa ben varım Yorum bağlantısı
Recommended Posts