Edip Aydın 31 Mayıs 2012 Paylaş 31 Mayıs 2012 Merak Etmeyin yeni yazılım falan yok zaten. bence de yazılım çıkar diye bir endişeniz olmasın:) Yorum bağlantısı
Burak Koca 31 Mayıs 2012 Paylaş 31 Mayıs 2012 Merak Etmeyin yeni yazılım falan yok zaten. Yok hocam sağolun, o konuda endişem kalmadı sizler sayesinde Fakat beni de yazılım çıkar diye başlarından savmaya kalkacaklardır, o yüzden diyorum Yorum bağlantısı
Ahmet Tarınç 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Çok teşekkür ederim Edip bey; Bir kaç yerden daha bilgi alayım mutlaka geri dönüşü yazıcam buraya... Yorum bağlantısı
Zafer Koç 9 Haziran 2012 Paylaş 9 Haziran 2012 Arkadaşlar 2006 Ghia Focus aracımda yanlızca 2200 d/dak.da iken yaşanan bir silkelenme mevcut,Araç normal hızlanmasını yaparken,2200 devir üzerinden geçerken silkelenip, bu devri geçince anında düzeliyor.Bujiler,bobin,kablolar değişti,Boğaz kelebeği temizlendi,Araç lpg'li.Acaba boğaz kelebeğini kontrol eden sistemin o devirde bir saçmalamasımı söz konusudur?Bu arada araçta rolantide,aşırı dur kalklı trafikten sonra yaşanan rölanti sapıtması ve titreme sorunu LPG sisteminin değişmesiyle düzene girdi gibi görünüyor,Titreme benzindede LPG de'de yapıyordu.2200 devirdeki silkelemenin nedeni sizce ne olabilir,paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2012 Paylaş 9 Haziran 2012 (düzenlendi) Büyük ihtimalle gaz ayarındandır. Yavaşlama esnasında, ayağınız gazda değilken ve devir yukardan aşağıya düşerken aynı tepkileri veriyor mu? Muhtemelen vermeyecektir. . Saygılarımla. 9 Haziran 2012 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Haziran 2012 Paylaş 9 Haziran 2012 Büyük ihtimalle gaz ayarındandır. Yavaşlama esnasında, ayağınız gazda değilken ve devir yukardan aşağıya düşerken aynı tepkileri veriyor mu? Muhtemelen vermeyecektir. . Saygılarımla. Abi o tepkiyi bu şekilde veriyorsa sorun nedir? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2012 Paylaş 9 Haziran 2012 Abi o tepkiyi bu şekilde veriyorsa sorun nedir? Sebebini tam bilememekle beraber, rolanti motoru ile ilgisi olduğunu düşünüyorum Ersen. Fişi çıkarıp denediğinde aynı sıkıntıyı yapmayacaktır. Bu sefer de sabahları ayağını gazda tutmazsan stop edecek. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Haziran 2012 Paylaş 9 Haziran 2012 Sebebini tam bilememekle beraber, rolanti motoru ile ilgisi olduğunu düşünüyorum Ersen. Fişi çıkarıp denediğinde aynı sıkıntıyı yapmayacaktır. Bu sefer de sabahları ayağını gazda tutmazsan stop edecek. Saygılarımla. Teşekkürler abi;3-4 kere denk geldi devir 1200 civarına düşerken ( viteste ) bir silkeleme olduda .. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2012 Paylaş 9 Haziran 2012 Seninki mazotlu... Buradaki öneriler sana uymaz Ersen Bu araçta kablo değişti denmiş ama.. Bu belirti direk kablo belirtisi... Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 buji kablosu orjinali ile değişmediyse aynı sorun devam ediyor aynı sorun bendede vardı çünkü Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 kablo ve buji tırnak aralığı bir daha kontrol Yorum bağlantısı
Zafer Koç 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 Piyasada ford yedek parçası konusunda çok tuhaf bir orjinallik ve taklitlik sorunu var,Buji kablosu ararken orjinal adı altında birbirine benzemeyen birçok parça çıktı karşıma,satanlarda hep birbirine taklit suçlaması yaptı.Ben en pahalısı orjinaldir diye o kablo setini alıp taktım,fakat düzelme olmadı . Yorum bağlantısı
Zafer Koç 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 Çağlar beyin buji tırnak aralığı önerisi dikkatimi çekti,Bujileri bir öneri üzerine kendim söküp tırnak aralıklarını daraltıp yeniden takmıştım,ivmelenmede iyileşme olmuştu ,birde sübap kapak contasındaki kaçırmadan, bujileri söktüğümde buji vidalama kısımlarında motor yağıyla karşılaşıyordum,conta şuan değişti. Yorum bağlantısı
Zafer Koç 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 aynı sorun bendede var,benim tahminim krank milinde fabrikasyon bir hatadan kaynaklandığı,Rot ayarı bozuk araç nasılki sadece bazı devirlerde titreyip dahada hızlanınca titreme geçiyorsa,aynı mantıkla buradada belli devirlerde kranktan kaynaklı titreme olduğu yönünde. Yorum bağlantısı
Zafer Koç 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 (düzenlendi) Aynı problem benim 2006 benzinli focusta da var, krank milindeki fabrikasyon hatadan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. 10 Haziran 2012 tarihinde Yavuz Selim Bilgin tarafından düzenlendi İmla Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 tdci olsa egr valfi derdim . . . Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Arkadaşlar bu problem bendede var. Aracımda daha önceki sahibi tarafından egr iptali yapılmış, geçen hafta serviste bunu farkedip egr yi tekrar bağlamışlar. Büyük ihtimalle problem egr bağlandığı için ortaya çıktı, daha önce yoktu. Benim aracım 1.6 tdci problem motor ısındıktan sonra başlıyor, sanırım egr motor belli bir ısısına ulaştıktan sonra devreye giriyormuş. EGR yi tekrar iptal ettireceğim, inşallah düzelecek. Araç tdci ise ya değiştirin yada mekanik olarak iptal edi derim . Ben yenisile değiştirdim . Yorum bağlantısı
Hayati Sarı 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar 2006 Ghia Focus aracımda yanlızca 2200 d/dak.da iken yaşanan bir silkelenme mevcut,Araç normal hızlanmasını yaparken,2200 devir üzerinden geçerken silkelenip, bu devri geçince anında düzeliyor.Bujiler,bobin,kablolar değişti,Boğaz kelebeği temizlendi,Araç lpg'li.Acaba boğaz kelebeğini kontrol eden sistemin o devirde bir saçmalamasımı söz konusudur?Bu arada araçta rolantide,aşırı dur kalklı trafikten sonra yaşanan rölanti sapıtması ve titreme sorunu LPG sisteminin değişmesiyle düzene girdi gibi görünüyor,Titreme benzindede LPG de'de yapıyordu.2200 devirdeki silkelemenin nedeni sizce ne olabilir,paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler. Aynı sorun bende de var.Pot dediler değiştirdim belli bir süre olmadı ama sonra tekrar etti. Bir aydır tekrarlıyor, bilgisayara bağlattım ilgisi varmı bilmiyorum ama gaz kelebeği ve sensör arızası gösterdi. Sorunun kaynağı bu mudur bilmiyorum ne yapacağımı hiçbir bir fikrim yok. Sorunu çözerseniz haberinizi bekliyorum 12 Haziran 2012 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi Forum içerisinde büyük harfler ile yazı yazmıyoruz dikkat edin lütfen. Yorum bağlantısı
Mehmet Atlihan 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 ben viyanada yasiyorum arba avrupa dogumlu yani bendede ayni sorun var.bende garanti yok 2005 model son iki üc aydir rölanti sorunu var ben öyle kullaniyorum servise gitsem dünya para harcattirirlar Yorum bağlantısı
Hakan KADIOĞLU 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 aynı sorun bendede var buji kablosu dediler bende orjinal kablo almak istiyorum.tavsiye edeceğiniz bi marka varmı? teşekkürler Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 lpg ayarına bakılması gerekir. ancak yolda ayar yapılması gerekiyor. Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 %99 motor ve şanzıman kulakçıkları arkadaşım. Kazasız sürüşler. Yorum bağlantısı
Yücel Doğan 27 Ağustos 2012 Paylaş 27 Ağustos 2012 Merhaba, Aracım 2005 focus, benzinli, otomatik. Kontaktan sonra motor titriyor, sanki güç gitmiyor ve rölantideyken gaza basmadan gitmesi gereken araç titreyerek yerinde sayıyor. 3 hafta kulllanmamıştım, akü hatası verdi, 5- 6 denemeden sonra düzeldi ancak titreme devam ediyor. Muhtemel sebepler neler olabilir ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts