Erdem Kayış 23 Aralık 2011 Paylaş 23 Aralık 2011 cumartesi yerine bugün gittim servise, ilk başta prosedurler için biraz zaman harcadık. sonunda onay geldi ve pa kodlu alternatör yerıne pd kodlu olanı taktılar. amper olarak aynı imiş ancak içerisindeki dıyotlar felan modifiyeli imiş söylediklerine göre sorun çözüldü. şuan problem yok en önemlisi farlar açıkken ilk harekette farlar göz kırpıyordu özellikle onuda kontrol ettim ama göz kırpmada gitmiş sanki aksini gözlemleyemedim. Yorum bağlantısı
Zafer Koç 30 Aralık 2011 Paylaş 30 Aralık 2011 Selamlar.2006 lpg li focus ghıa aracımda soğukken veya ilk çalışmada v.s sorunsuzken,durkalklı trafikten sonra ve motor sıcakken ,30 km bir yolculuktan sonra, rolantide çalışırken, yaklaşık 15 20 saniyede bir, 2 saniyelik titreyip düzelme söz konusu oluyor,bujiler yeni,bobin yeni,boğaz kelebeği temizlendi,gaz ayarı yapıldı,sorun devam ediyor,Lpg yerli Mimgas diye bir marka,benzinde titreme biraz daha az,buji tırnak aralığından şüphelenmelimiyim bilemiyorum,Konu ile ilgili bilgisi olanların desteğini bekliyorum,Saygılar... Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2011 Paylaş 30 Aralık 2011 Benzinde de aynı şekilde mi çalışıyor? Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Aralık 2011 Paylaş 30 Aralık 2011 Benzinde de varmış.. rolanti valfini değiştirin derim... Sonuçta motorunuz stop etmek istiyor ve bunu algılayan beyin fazla yakıt gönderip durumu düzeltmeye çalışıyor, bu böyle devam edip duruyor.. Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 31 Aralık 2011 Paylaş 31 Aralık 2011 Sorun benzin pompasında olamaz mı ? Yorum bağlantısı
Zafer Koç 31 Aralık 2011 Paylaş 31 Aralık 2011 Zaten kalan iki ihtimal kaldı,buji kabloları veya rölanti ayarlayıcısı,benzin pompasından olamaz çünkü lpg de daha fazla titreme,soğukken olsa neyse ama aksine ideal ısıda olması enteresan geliyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2011 Paylaş 31 Aralık 2011 1. Silindirlere kompresyon testi yapmalı 2. 500 km gibi sadece benzinde kullanıp ta sonuca bakmalı Yorum bağlantısı
Zafer Koç 3 Ocak 2012 Paylaş 3 Ocak 2012 Bugün gaz aldığımda sorunun gaz dan kaynaklanacağını da düşündüm ,çünkü farklı bir yerden aldım ve araç 1 depodur hiç titremezken gaz alır almaz araç titremeye başladı ve devam etti,Ucuz gazdan olduğu kesinleşirse artık kullanmam,inşallah biter problemim.Bu arada buji tırnak aralıklarını daralttım ,araç daha rahat ivmelenir oldu. Yorum bağlantısı
Sinan Mutlu 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 İyi ki de açmışım bu konuyu bak kaç kişiniin sıkıntısı varmış aynı sorun ile. Bende uzun zamandır girememiştim geçen gün gördüm olayın çözüldügünü. Gelecek hafta randevu almaya çalışacagım bu konu için Yorum bağlantısı
Sinan Mutlu 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Şimdi gaziantepliler servisine geldim sorunumu anlattım sizin verdiğiniz bilgiler dolayısıyla değiştireceklerini soylediler ama otokoç ta şu anda parça yokmuş pb kodlu siparişi verdiler1 2 hafta içinde elime geçecek insallah sorun hallolur. Şimdi de diğer sorunun çözülmesini bekliyecegim. Ne şanssız adammışız bu kadar sorunla karşılaşıyoruz. Arabayi aldıktan 1 hafta.sonra fren müşiri değişti . Aldiğimda araba da arıza ışığı yanıyordu frene bastığımızda . 1 ay sonra triger kayışına bağlı bir keçe setlesmesinden dolayi ses yapıyordu triger seti değişti şimdi aks sorununu arkadan gelen tikirti sorunu 1750 devire kadar ki gelen gıcırtı sorunu (bu sorun başkasinda var mi bilmiyorum) ne sorunlu araba almışız böyle . Gına geldi sorun adı duymaktan. Başka kronik sorunları var mi bu aracın. Yorum bağlantısı
Edip Aydın 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 (düzenlendi) alternatör dışında en önemli kronik sorun akslardan kalkışta gelen çıtlama sesi. ben kavga dövüş daha dün aksları garantiden komple değiştirttim. yaklaşık 5000 TL tutuyor iki aksın değişimi. ayrıca parkların ön far plastiğini yakmasıda kronik problemlerden. aracın debriyaj balatasının çok narin olup en ufak bayırda hemen kokması bir miktar zorlanınca ötmeye başlamasını da unutmayalım. dikkat ederseniz hb araçlarda gövdeden gelen çizgilerle tampondakiler tam öpüşmez buda bir ayıp bunun dışında bazı araçlarda ön ya da arka camlardan su girebildiğini duymuştum ama şimdilik başıma gelmedi, sevinsem mi bilemedim bunlar tamamıyla firmanın ayıbı, ta 2008'de üretime başlamış bir kasanın 2011'e kadar sorunlarının çözülmemesi firmanın bu konularla ne kadar alakalı! olduğunun bir göstergesi. 10 Ocak 2012 tarihinde Edip Avşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 20 Ocak 2012 Paylaş 20 Ocak 2012 Benim yeni c-max aracımdada buna benzer sorunlarım var mesela farların göz kırpması, ilk çalıştığında rölantideyken aracın 5-10 saniyede bir anlık titremesi bu titreme olduğunda ibrede bir hareket olmuyor bu titremeyi normal sanyordum ama farlar için bir çok kez servise gittim her seferinde sorun olmadığı söylendi acaba aynı sorunmu var diye düşünmeye başladım şimdi Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 21 Ocak 2012 Paylaş 21 Ocak 2012 Ercümen Bey alternatörünüzü serviste değiştirtin. Bu konuda hangi alternatörü taktıracağınızla ilgili bilgi mevcut. dün bende etikete baktım fakat etiket kağıt olduğundan bir çoğu silinmiş p13 yazıyor gördüğüm kadarıyla üstünden geçtim hatalı üretim olanda değil sanırım Yorum bağlantısı
Baki özkan 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Arkadaşlar 15 gün önce Focus Titanyum 115 hp benzinli 2011 model araç aldım. Dikkatimi çeken araç boşta 1700-2200 arası bir yerlerde (bazen değişiyor) çok rahatsız edici olmasada hissedilecek bir şekilde titreme yapıyor.Aracı kullanırken fazla hissetmiyorsunuz..Ama mantıken aracı kullanırkende o titrediği devirde sabit gazla gidecek olsan aynı şey olmaz mı? yetkili Servise götürdüm. Bir usta gaz kelebeği olabilir dedi.Aynı serviste diğer usta 10 da 1,100 de 1 bu araçlarda görülebiliyor,normal yapılacak veya değişecek herhanği bir şey yok dedi. Bilgisayarda çok sıra olduğundan bağlanamadı.Kısacası tatmin olamadım.Dediğim gibi ancak dikkatli olunursa fark edilebiliyor.Sizlere sorum? Bu bir sorunmudur? Şu an için rahatsız edici bir durum yok ama bu titreşim daha sonra artıp bize sorun olurmu? Böyle bir sorun yaşayıp sorunu çözebilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Yorum bağlantısı
Engin Özarı 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 15 gün önce Focus Titanyum 115 hp benzinli 2011 model araç aldım. Dikkatimi çeken araç boşta 1700-2200 arası bir yerlerde (bazen değişiyor) çok rahatsız edici olmasada hissedilecek bir şekilde titreme yapıyor.Aracı kullanırken fazla hissetmiyorsunuz..Ama mantıken aracı kullanırkende o titrediği devirde sabit gazla gidecek olsan aynı şey olmaz mı? yetkili Servise götürdüm. Bir usta gaz kelebeği olabilir dedi.Aynı serviste diğer usta 10 da 1,100 de 1 bu araçlarda görülebiliyor,normal yapılacak veya değişecek herhanği bir şey yok dedi. Düşündürücü bir açıklama ve yorum Yorum bağlantısı
Sinan Mutlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 En sonunda cumartesi günü aradılar garantiden istediğiniz altaratör gelmiştir istediginiz zaman gelin takalım dediler. bende bu sabah gittim baktım PB kodlu şarj dinamosu gelmiş. 2 saat yenisi takıldı birkaç deneme yaptım motor sıcakken eskisi gibi bir titreme hissetmedim. inşallah birdaha da olmaz. Bilgileriniz için teşekkürler Yorum bağlantısı
Baki özkan 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 ben de bu sorunun cevabnı çok merak ediyorum. çünkü benim araçta hareket halinde değilken 2000 ile 2100 devir arasında titreme yapıyor. servis çözemiyor. kasa da sallanıyor. acaba bütün ti vctler böyle mi çalışıyor. Aynı sorun bendede var bulabildinizmi sorunu 2006 Model Focus Ghıa hb aracım var. Arac 1800 il 2200 devir arasında titreme yapıyor. Bu sorunu konyda çözemediler , bujiler enjektörler maf sensoru gaz kelebegı buji kablosu motor kulakları hepsı denendı ama sorun cozulmedı .Arac haraketlı ıkende dururken de motor devrı belırttıgım devırler arasına geldıgınde motor tıtrıyor ve bu tıtreme kasaya vuruyor adamı da delırtıyor aracın cekısınde ve performansında her hangı bır sorun yok en son danıstıgım bır usta volantında balans olabılecegını belırttı sebebı sizce ne olabılır Selam bulabildinizmi sorunu bende 2011 focus var aynı sorun bendede var.. Yorum bağlantısı
Nevzat Filiz 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Arkadaşlar bu problem bendede var. Aracımda daha önceki sahibi tarafından egr iptali yapılmış, geçen hafta serviste bunu farkedip egr yi tekrar bağlamışlar. Büyük ihtimalle problem egr bağlandığı için ortaya çıktı, daha önce yoktu. Benim aracım 1.6 tdci problem motor ısındıktan sonra başlıyor, sanırım egr motor belli bir ısısına ulaştıktan sonra devreye giriyormuş. EGR yi tekrar iptal ettireceğim, inşallah düzelecek. Yorum bağlantısı
Bülent Yıldırım 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Arkadaşlar, benzer bir sorun mudur bilmem ama benim aracımda rölantide dururken değilde ışıklara yaklaşırken veya dur kalk yaparken, durmaya yakın devir saatinde akrebin hızla 600-550 aralığına kadar gelip stop edecekmiş gibi bir titreşim yaratarak tekrar 750 devire çıkıyor. Bunuda herzaman yapmamakla birlikte çoğu kere yapıyor. Yetkili servisle görüştükten sonra bunun bir yazılım eksikliği olduğunu söylediler. Fakat benim ısrarlarımdan sonra, bir ihtimal alternatör olabilir diyip değiştirdiler. Edip beyin söylediği gibi Toyotanın bir kuruluşu olan Japon Denso firmasının alternatörünü taktılar 8M5T 10300 PB. Bir kaç günlük kullanımdan sonra (test süresi) hiç bir şeyin değişmediğini gördüm, servisle tekrar görüşüp durumu izah ettim. Onlarda Otosanla görüşüp bana döneceklerini söylediler şu an beklemedeyim. Edit : aksikliği - eksikliği olarak değişti Benim araçta da titremeden dolayı alternatör değişti. Titreme kesildi. Fakat daha önce olmayan sizin promlemizin aynısı çıktı. durmaya yakın boşa atıyorum. devir normal seviyesinin altına düşüyor. sonra durduğumda yada debriyaja bastığımda normale dönüyor. Her zaman yapmıyor. Nedeni ne olabilir sizce... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 rölantinin seyri, yaz aylarında nasıldı? Yorum bağlantısı
Bülent Yıldırım 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 rölantinin seyri, yaz aylarında nasıldı? Alternatör değişmeden önce yazın ve kışın da normaldi. Yorum bağlantısı
Bilgihan Ömür 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 (düzenlendi) Benim araçta da titremeden dolayı alternatör değişti. Titreme kesildi. Fakat daha önce olmayan sizin promlemizin aynısı çıktı. durmaya yakın boşa atıyorum. devir normal seviyesinin altına düşüyor. sonra durduğumda yada debriyaja bastığımda normale dönüyor. Her zaman yapmıyor. Nedeni ne olabilir sizce... Bununla ilgili yetkili servise çok gidip geldim. Otokoç, bir ihtimal alternatörden kaynaklı olabilir diyerek modifiyeli alternatörle değişim yaptı fakat sonuç değişmedi. Sorunun yazılım kaynaklı olduğunu, bu yüzden ford Avrupadan yeni yazılım beklediklerini söylediler. Ben de tedbiren Otokoç genel müdürlüğüne yazılı şikayetimi bildirdim, oradan da cevap geldi "yazılım bekliyorlarmış" gelince Bana haber verecekler. Size önerim yetkili servise gidip rölantiyle alakalı şikayet formu açtırıp daha sonra, Otokoç genel müdürlüğüne yazılı şikayetinizi bildirin ve beklemeye başlayın. (10 aydır bekliyorum) Ayrıca şurayı takip edin. http://www.fordclubt...ir-cok-dusuyor/ 25 Ocak 2012 tarihinde Bilgihan Ömür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Baki özkan 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Arkadaşlar bilgisayarada girdim farklı ustalara gösterdim ve bunun bir sorun olmadığı kanaatine vardım.Çünkü işyerindeki farklı araçlarda da bu mevcut. Belki kulakçıklardan çok minik bir düzeltme sorunu olabilir ama mühim değil.Ayrıca bu sitede umduğumu bulamadım.Sadece bir arkadaş cevap yazdı kendi kendimize takıldık.Benden sonrakilere yardımcı olabilmek maksadıyla bunları yazıyorum.herkese hayırlı günler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts