Yücel Doğan 27 Ağustos 2012 Paylaş 27 Ağustos 2012 teşekkürler, yakıt tüketimini arttırır mı bu durum ? ve gaza bastıktan sonra durumun düzelmesini ya da motor soğumadan aracı tekrar çalıştırınca benzer sorununun olmamasını açıklar mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ağustos 2012 Paylaş 27 Ağustos 2012 Açıklar, ateşleme sorunu yaşıyorsunuz, yakıt tüketiminiz muhtemelen yüksektir.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos 2012 Paylaş 27 Ağustos 2012 Bujiden başlanır, kurum temizliğine kadar çözüm bulunabilir Yorum bağlantısı
Yücel Doğan 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 yardımlarınız için teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 27 Ekim 2012 Paylaş 27 Ekim 2012 arkadaşlar 2011 model aracımda arac ikinci vitesteyken sadece ikinci videste ve genelde 1600-1700 devirde tekleme yapıyor. sanki gazdan ayadığımı cekip tekrar gaza basar gibi silkeliyor arac. sürekli yapmıyor ama bugünlerde biraz daha sık yapmaya başladı. arac soğuk yada sıcakken farketmiyor. sorun neden kaynaklanıyor olabilir. ve ne yapmam lazım. aynı sorunu yaşayan başka üyelerimizde varmı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ekim 2012 Paylaş 27 Ekim 2012 yakıt nereden? hava filtresi kaç km de? 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 27 Ekim 2012 Paylaş 27 Ekim 2012 Aynı durumu 2010 yılında 2-3 kere yaşadım kendi kendine düzeldi..Ids te ''kızdırma buji röle hatası,egr valfi donmuş '' mesajları vardı..Dtc kodlarını okutun öncelikle 1 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 27 Ekim 2012 Paylaş 27 Ekim 2012 yakıt nereden? hava filtresi kaç km de? çağlar abi yakıt sadece ve sadece opet ve shell'den başka yerden almıyorum. arac 14650 kmde ve 13000 km 15000 km balımına girmişti. hava filitresi 1500-2000 km gibi önce değişmişti yani... trafik sıkışıklığında gaza yeterince basmıyor olabilir misin? ve o an araç kendi otomatik olarak gaz veriyor olabilir mi? hayır sadık abi arac trafikte ikinci viteste giderken silkelemiyor birle kalkıp ikinci vitese atınca ve 1600-1700 decire yükselince yapıyor ve herseferindede yapmıyor ... Aynı durumu 2010 yılında 2-3 kere yaşadım kendi kendine düzeldi..Ids te ''kızdırma buji röle hatası,egr valfi donmuş '' mesajları vardı..Dtc kodlarını okutun öncelikle dtc kodu dediğiniz nedir biraz konuyu acarmısın lütfen.... Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 27 Ekim 2012 Paylaş 27 Ekim 2012 Hata kodunu okutun aracı cihaza bağlatıp..Yazdığım hata kodlarımı var bakın..ve şu konuyu da takip edin http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/236292-16-hdi-aractaki-gelip-giden-guc-kaybi/page__fromsearch__1 1 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 27 Ekim 2012 Paylaş 27 Ekim 2012 araçta bir sorun olduğunu düşünmüyorum, ara sıra 4.iletide yazdığım nedenle bende benzer şeyler yaşadığım için biliyorum. sanırım turbonun devreye girdiği ve ya gireceği o an ayağını gazdan biraz çekince oluyor ve araç kendisi gaz veriyor. inşallah dediğin gib idir sadık abi ama ilk musait olduğum bir zamanda servise göstermek istiyorum aracı... 1 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 27 Ekim 2012 Paylaş 27 Ekim 2012 tamam sadık abi hatta pazartesi acık olurmu bilmiyorum ama acık olursa kesinlikle gitmek istiyorum. cünkü feci şekilde kafama takıldı daha 14650 km aracta nasıl tekler anlamıyorum. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 27 Ekim 2012 Paylaş 27 Ekim 2012 Maf temizliği yapılsın birde güvenilir ellerde.. 1 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 29 Ekim 2012 Paylaş 29 Ekim 2012 (düzenlendi) servisten çıkacak sonucu bizlerle paylaşırsan sevinirim. konuyu takibe aldım. sadık abi bu mesajı şuan yetkili servis ford kar'dan yazıyorum. sabah kalkar kalkmaz burayı aradım çalıştıklarını öğrenince saat 14.00 randevu alıp hemen geldim. şikayetimi bildirdikten sonra aracımla birlikte servisten bir ustayla test sürüşüsüne cıktık ama arac sürekli aynı sorunu yapmadığından bu kısa test sürüşünde arac silkeleme yapmadı. şuan arac içerde kontroller yapılıyo pc'ye bağlayıp yazılım güncellemesi yapılacak. yazılımsal olabileceğinide söyledi usta. bende bekleme salonundayım. boş durmayım bu mesajı yazayım dedim bakalım inşallah sorun çözülür bekleyip görücez artık. he birde servis danışmanı ısrarla servis fişi acmak istemezken içerdeki ustanın ısrarı sonucu servis fişi acıldı. budurumun benim acımdan bir sakıncası varmı bunu pek anlamadım. neden servis fişi acmak için ısrar ettiğini sorduğumda garantiden para alabilmek için olduğunu söyledi. ama arac satılırken bu durumun alıcı tarafından araştırılırsa bilgisinede sunulabileceğinide ayrıyaten akledi. yani benim için ne sakıncası olabilirki.... 29 Ekim 2012 tarihinde Osman Tekindemir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 29 Ekim 2012 Paylaş 29 Ekim 2012 hiç bir sakıncası olmaz, bilakis araç için ne kadar ne kadar titiz olduğunun kanıtı olarak ifade edersin... evet arac bir- birbucuk saat kadar serviste kaldıktan sonra yeni yazılım yüklenmiş bir şekilde aracı teslim aldım. yine ilginctirki servisten ayrılırken bana servis fişi verilmemesi dikkatimi cekti. bana bir kağıt vermeniz gerekmiyormu diye sorduğumda hayır arac garantiden yapıldı diye bir cevap aldım. bununda normal olup olmadığı konusunda emin değilim... Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 29 Ekim 2012 Paylaş 29 Ekim 2012 İlginç...Garantiden yapılan ne? sorusunun cevabı biçok şey olabilir Yarın hesap sorma anlamında keşke ısrar edip evrak isteseydin Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 29 Ekim 2012 Paylaş 29 Ekim 2012 boş ver takma kafana, servis kaydı vardır mutlaka... öylede sadık abi sonra servis garantiden yaptığından fazlasını yazıp aracım için ford'tan fazla para talep edemezmi? benden bişey cıkmıyor ama bir haksız kazancta hoş olmaz yapılan işlerle alakalı bence bana bir servis fişi vermeliydiler... İlginç...Garantiden yapılan ne? sorusunun cevabı biçok şey olabilir Yarın hesap sorma anlamında keşke ısrar edip evrak isteseydin bende tam onu yazıyordum işte. sadık abiye.. Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 29 Ekim 2012 Paylaş 29 Ekim 2012 normal şartlarda servisin iş emrini vermesi gerekirdi. ben servisimden emin olduğum ve güvendiğim için bu güne dek hiç almadım, belki de ondan bu kadar rahat yazıyorum. aslında endişelerindiz de haklısınız, tamamen servsin sütüne kalmış, ama bana kalırsa yapmazlar. bir ara sevise gittiğinde eski tarihli yapılan işlemlere bakı ver. eğer bir yanlışlık ve hata sezinlersen gereğini yaparsın. hemen yarın otokoc'u arayarak aracımın dün (bugun yani) servisi girdiğini ve serviste yapılan işlemler hakkında bilgi almak istediğimi söyleyeceğim bakalım ne cıkacak Yorum bağlantısı
Cumali Küçükaslan 4 Kasım 2012 Paylaş 4 Kasım 2012 arkadaşlar 2011 model aracımda arac ikinci vitesteyken sadece ikinci videste ve genelde 1600-1700 devirde tekleme yapıyor. sanki gazdan ayadığımı cekip tekrar gaza basar gibi silkeliyor arac. sürekli yapmıyor ama bugünlerde biraz daha sık yapmaya başladı. arac soğuk yada sıcakken farketmiyor. sorun neden kaynaklanıyor olabilir. ve ne yapmam lazım. aynı sorunu yaşayan başka üyelerimizde varmı? bana ugrayabilirsen ücretsiz bilgisyara baglar bakarım Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 4 Kasım 2012 Paylaş 4 Kasım 2012 Büyük ihtimalle sıkıntı gaz kelebeğindeydi ve değiştirdiler garantiden ben öyle düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Baki özkan 15 Kasım 2012 Paylaş 15 Kasım 2012 Bendeki bu vibrasyon olayı 2.inci viteste ve deviir 2100 lerde falan oluyor. o devirleri geçtikten sonra bir şey yok. Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 15 Kasım 2012 Paylaş 15 Kasım 2012 Peki araç o devir aralıklarında titreme yapmayıp sağa sola dalma batma yapıyorsa sorunu nerede aramalıyım? Yorum bağlantısı
Olgun Çem 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar Merhaba. Aracım 2011 Focus HB Collection(90).Benim aracımda da titreme sorunu vardı. Yaklaşık 1 ay önce periyodik bakım için servise gittiğimde sorundan bahsettim. İlgili servis danışmanı sorunun yazılım kaynaklı olabileceğini, yazılım güncellemesi yapacaklarının bilgisini verdi. Sonuçta araçta diğer focus'lara göre daha fazla titremenin olduğunu, bunun yazılım güncellemesi yapılarak giderildiğini ancak titremenin eskisi kadar olmasada var olduğunu bildirdi. Servis danışmanına geçen gün attığım mail sonucu cevap olarak konuyu baş teknisyenle görüştüğünü, aldığı cevabı bana gönderdiğini iletmiştir: "Bu araçlar Euro IV emisyon sistemine sahip. Araçlardaki egzoz salınımları en çok rölanti devrinde ve şehir içi kullanımlarda orta devirlerde olmaktadır. Sistem bunu dengelemek (güç kontrol modülü) için düzeltmeler yapmaktadır, bu sırada rölantide titreme ,sarsıntılı çalışma olabilmektedir.Bu durum aracın kullanımına, sürüş güvenliğine, yakıt sarfiyatına olumsuz etkisi olmayacağı gibi, motor aksamına da olumsuz etkisi bulunmamaktadır.Normal bir durumdur, problem/sorun olarak algılanmamalıdır.” Durum böyledir. Şimdiden teşekkür ederim.. 17 Aralık 2012 tarihinde Olgun Çem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özer Işıkyıldız 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar, Birkaç konuya kısım kısım yazdığım ve kulübe üye olmama vesile olan olaylar zincirini toparlayarak sizlerle paylaşmak stiyorum. Aracım 2010 model(trafik çıkışı:ağustos 2010) 1.6 otomatik focus comfort. 2012 haziran ayında 24.000km'de iken İskenderun'dan satın aldım. Araç üzerinde hali hazırda 8.000km de iken İzmir Polaris'te montajlanmış zavoli lpg kiti vardı (montaj tarihi: 14.01.2011) Araç 38.000'e gelene kadar gayet sorunsuzdu. Hatta gayet ideal bile denilebilicek şekilde ekonomikti de (ş.dışı 26lt gazla 320km yol gidiyordu). Bu süre zarfında aracın periyodik bakımları v.s. yetkili serviste yapıldı.Masraftan kaçınılmadı. Ancak bundan sonra gazda iken başlarda bazen , daha sonraları sık sık teklemeye , kırmızı ışıkta beklerken hoplama derecesinde sallanmaya başladı.İlçemde sanayi olmadığı için başka şehre gidttim.önce bujiler değiştirildi*orjinalleri ile .Daha sonra xxxx Zavoli servise gittim , gaz filtresi değiştiridi , kalibrasyon yapıldı , güle güle dendi. Araç sıcakken titreme pek hissedilmediği için anlamadan sorunun giderildiğini düşünerek eve vardım. ertesi gün tekrar titreme... Bu şekilde 1 ay geçti. Başka bir zavoli servisine gittim . Kesin kelebek kirli , hava alıyor v.s. dendi. Temizlettik , kalibrasyon ... Yine sorun devam etti. En sonunda arıza lambası da yandı. Yetkili Ford servisimiz olmadığı ve lpg takıldığı için araç garanti dışı kaldı denildiği için xxx ford servisine gittim. Araç bilgisayara bağlandı. Arızalar ekrana geldi Büyük bir ihtimal bobin sorunu olduğu , Kalibrasyon yaptırıp gaz miktarının zenginleştirilmesi önerildi.Lamba söndürüldü. Tekrar olursa gelin denildi. Hatta tekrar ederse bobin değişimi gerektiği söylendi. Denilenler yapıldı .Sorun devam ve lamba yandı. Tekrar sanayiye gelindi , parçacıdan orjinal bosch bobin alındı , montaj yapıldı . Lamba söndürüldü ve Yol verildi... 200km sonra tekrar teklemeler başladı ve lamba yandı. Zavoli servise tekrar gidildi . sorunun enjektörler ile alakalı olabileceği söylendi. ancak enjektörlerin bire bir değişimi olmadığı , tamire Ankara'ya gideceği , uzun süre bekleneceği söylendi. (Beğenmediğimiz Atikerde bile böyle bir uygulama yok. ) Razı gelmedim. Son çare olarak 3-4 gün önce zavoli merkeze mail attım durumu anlattım. Bir gün sonra tel. ile dönüş oldu. Ankara merkezden arayan yetkili ile görüştüm. Bana "bulgulara bakarsak kesinlikle enjektör arızası , garanti dahilinde enjektör takımı gönderileceğini" söyledi. Denildiği gibi enjektörler yetkili zavoli servisine gönderilmiş. Bugün gittim servise , enjektörler gelmiş bir de ne göreyim gelen sıfır olmayan , üzeri tozlu mozlu 4 tane enjektör. Şaşırmakla beraber hemen tel.a sarıldım. Görüştüğüm kişiyle tekrar görüştüm. Bunun rutin bir olay olduğu , bozuk gelip tamir olan enjektörlerin tekrar kullanıma gönderildiğini söyledi. LPG garantimin bitmesine 1 ay kaldığı için kabul ettim. Montaj yapıldı. Kalibrasyona gerek görülmedi. Yola çıktım , teklemesiz lambasız 60Km yol geldim, arabayı park edip eve girdim , Kesin sonucu yarın sabah soğuk arabayı çalıştırınca göreceğiz bakalım. 17 Aralık 2012 tarihinde Özer Işıkyıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 geçmiş olsun insanı arabadan soğutacak bir olay gelmiş başınıza 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Mantık olarak, yeni enjektör sonrası tekrardan kalibrasyon yapılmalıydı. Zira eski enjektörler ile bozuk yakıt karışımı ile yapılmış kalibrasyondan hayır gelmez zannımca 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts