Mert Türk 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 arkadaşımın2005 ghia benzinli yeni kasa focus yolda giderken bir anda tekleme yapıyor.kesiliyor geri geliyor.saniyelik olan birşey.bobin degişti bujiler ve kabloları yeni.bazen yapıyor bzen yapmıyor.bir türlü arızasını bulamadılar. başına gelen varmı.sizce nedendir.aracta lpg avr ama benzindede yapıyor. yardımcı olurmususnuz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Orjinaldir o zaman, çok düşük bir ihtimal de olsa arızalı olabilir şans işi, servis bu sorunu çözecektir, tarif ettiğiniz arıza tamamen ateşleme problemi. Pratik tavsiye: arabada su ve havlu bulundurun, tekleme başladığı an, havluyu ıslatıp (fazlasını sıkıp) bobinin etrafınıı sarın, çok kısa süre sonra tekleme kalmaz ise, bobindendir, yalnız bu şekilde yolda devam etmeyin!!!!!!!!! Tehlikelidir. Yorum bağlantısı
Mert Türk 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 ayrıca bujılerin kablo uclarında co k az bir su oluyor.sadece bir tanesinde.bobın degişti ya ondan dedim neden kesmedi ozmana.bu suyuda 2 bujılerin arasında kucuk kapaklar var.bu kapaklardan su geliyomus biz bunuda yaptırdık ama teklemeyi gene kesmedi.. Yorum bağlantısı
Mert Türk 26 Nisan 2011 Paylaş 26 Nisan 2011 neden kimse yardımcı olmuyor hiç anlayan yokmu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Nisan 2011 Paylaş 26 Nisan 2011 İki bujinin arasındaki küçük kapak ne ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2011 Paylaş 26 Nisan 2011 Su tapasıdır, blok çatlamasın diye önlem. Yorum bağlantısı
İnan Karacan 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Merhaba. Geçen senedir aynı sorun devam ediyor. Araba vites de giderken bi sıkıntı yok fakat ışıklara yaklaşıp da vitesi boşa attığımda devir saati dibe vurup yükseliyor ve bir kaç kez yapıyor sonunda da normalde ilk çizgide durması gerekirken biraz altında duruyor. Aracımı kışın sürekli kullandım bunu fazla yapmadı. Özellikle sıcak havalarda yapıyor. Geçen sene servis de baktırdığımda deviri ayarlayan parçayı değiştirdilerdi ama hala devam etti. Bir türlü çözemediler. Not: Yaklaşık 45 gün önce de yolda giderken devir saati dibe vurarak stop etme derecesine geldi ve akü ışığı yandı ve hemen söndü. Sonra dan tekrarlamadı. Belki bununla alakalı olabilir diye not olarak ekledim. Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Merhaba. Geçen senedir aynı sorun devam ediyor.Araba vites de giderken bi sıkıntı yok fakat ışıklara yaklaşıp da vitesi boşa attığımda devir saati dibe vurup yükseliyor ve bir kaç kez yapıyor sonunda da normalde ilk çizgide durması gerekirken biraz altında duruyor. Aracımı kışın sürekli kullandım bunu fazla yapmadı. Özellikle sıcak havalarda yapıyor. Geçen sene servis de baktırdığımda deviri ayarlayan parçayı değiştirdilerdi ama hala devam etti. Bir türlü çözemediler. Not: Yaklaşık 45 gün önce de yolda giderken devir saati dibe vurarak stop etme derecesine geldi ve akü ışığı yandı ve hemen söndü. Sonra dan tekrarlamadı. Belki bununla alakalı olabilir diye not olarak ekledim. Benzin?LPG? Hangisinde yapıyor?+Rölanti valfi değişmeli denenmeli. Yorum bağlantısı
İnan Karacan 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 İkisinde de yapıyor. Geçenlerde lpg bitmişti gene aynı yapmıştı. Dediğiniz motorun ön tarafındaki parça sanırım. Rölantiyi ayarlayan parça demişlerdi o önce temizlendi olmadı değiştirdiler. Hala sorun devam ediyor. Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Araç kaç binde?Daha önce hiç CC uygulandı mı? Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Araç kaç binde?Daha önce hiç CC uygulandı mı? Yorum bağlantısı
İnan Karacan 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 130 binlerde. Herhangi bir cc uygulanmadı. Yorum bağlantısı
Taner Ulusoy 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 (düzenlendi) aynı sorun bende de vardı, iki gün önce servise gittim, aracı cihaza bağladılar boğaz kelebeği hatası veriyordu,usta söküp temizledi rölanti düzeldi.bakalım bi daha yapacak mı 29 Nisan 2011 tarihinde Taner Ulusoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Boğaz kelebeği ve maf sensörünü temizletin. Yorum bağlantısı
Dinç Demirer 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Merhaba. Geçen senedir aynı sorun devam ediyor.Araba vites de giderken bi sıkıntı yok fakat ışıklara yaklaşıp da vitesi boşa attığımda devir saati dibe vurup yükseliyor ve bir kaç kez yapıyor sonunda da normalde ilk çizgide durması gerekirken biraz altında duruyor. Aracımı kışın sürekli kullandım bunu fazla yapmadı. Özellikle sıcak havalarda yapıyor. Geçen sene servis de baktırdığımda deviri ayarlayan parçayı değiştirdilerdi ama hala devam etti. Bir türlü çözemediler. Not: Yaklaşık 45 gün önce de yolda giderken devir saati dibe vurarak stop etme derecesine geldi ve akü ışığı yandı ve hemen söndü. Sonra dan tekrarlamadı. Belki bununla alakalı olabilir diye not olarak ekledim. aracınızın ya boğaz kelebeği kirlenmiş yada oksijen sensörü ile alakalı bir sıkıntı olabilir. lpg uygulaması yeni yapıldı ise oksijen sensörü bağlanılarınızı kontrol ettirmenizi öneririm . Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel 2 Mayıs 2011 Paylaş 2 Mayıs 2011 benzin veya dizel farketmez depoya kaliteli enjektör temizleyici dök ve böyle kullan yakıt bitiminde rölanti sensörü nü temizlet hava filtresini değiştir arıza kodu taraması yaptır varsa sildir ve ecuya reset attır sorun düzelecektir. Yorum bağlantısı
Anıl Özer 2 Mayıs 2011 Paylaş 2 Mayıs 2011 Aynı problem bendede var.Arabamı ilk aldığımda yağmur yağdığında tekliyordu.Bunun sebebinin silecek fıskiyelerinden sızan suyun bujilerin üzerine düşmesi ve akabinde bujilerin ıslanması olduğu anlaşıldı.Sonra buji bobininin 4.ateşlemesinde arıza gözüktü.Buji bobini aldım değiştirdik kablolar bujiler herşey değişti.Şimdi ara sıra lpg deyken birden gaza yüklendiğimde yapıyor.Hafif gaza yüklenince düzeliyor.Artık k Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 2 Mayıs 2011 Paylaş 2 Mayıs 2011 Lpg de düşük devirde gaza basınca benimkide tekliyor, bujiler yeni ama buji kablolarını mtorcraft'tan başka marka almak istemiyorum, motorcraft kör olmayası pahalı biraz, az daha bekleyeceğim. yüksek devirlerde yapmıyor ama. % bilmem kaç ateşlemedir bence de. Yorum bağlantısı
Sait Muti 5 Mayıs 2011 Paylaş 5 Mayıs 2011 Merhabalar.Aracım dizel, 110 bin km' de.Alalı 2 ay oldu.Aklıma takılan iki şey var : 1-Araçta düşük viteste belirli devir aralıklarında ve 4 - 5. viteste sürekli, uğultu var.Kulağım alıştıkça bu sesi duymaya başladım.Ses ön taraftan geliyor.Direksiyonda titreme ya da çekme yok.Bilya değil.Bu ses ne olabilir? 2-Araç kırmızı ışıkta bile öyle titriyor ki, kapı ceplerindeki malzemeler 'drrrrrrrrt' şeklinde ses çıkarıyor.İlk defa dizel araç kullanıyorum, kullanmam gereken sürtünme azaltıcı katkı maddeleri yada farklı şeyler var mıdır? Aynı aracın 2009 modeline bindim ve hakkaten moralim bozuldu.Cevaplar için şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Sait Muti 5 Mayıs 2011 Paylaş 5 Mayıs 2011 1-Lastiklerden geliyor olabilir ses ya da kötü bir ihtimalle şanzumandan yağını kontrol ettirdiniz mi hiç ?2-Dizel biraz sarsıntılı çalışırda cepleri sarsacak kadarda değil sanırım. İsterseniz getirin bi test edelim bakalım nedir problem. Lastiklerim henüz yeni ve rot balans yapıldı.Şanzıman yağını kontrol ettirmedim.Dediğiniz gibi o olabilir.Siz ne üzerine iş yapıyorsunuz?Kusura bakmayın daha yeni sayılırım. Yorum bağlantısı
Soner Varol 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 bende bu titreşimden rahatsızım aracım 2008 collection 99bin km de titreşimi azaltmanın yolları nelerdir Yorum bağlantısı
Osman Kurt 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 CC yaptırın bir de turboya bağlı selenoid valf var ona bir baktırın.Bende bu iki işlemden sonra sarsıntı oldukça azaldı. Yorum bağlantısı
Soner Varol 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 osman bey toplam maliyet ne olur bu iki işlemi yaptırsak Yorum bağlantısı
Recommended Posts